no to rzeczywiscie zakup super udany! za taka cene to i ja bym kupila ... taniochaA na ten komplet czaiłam się hohoho! ale jednak się skusiłam. Cena w sklepie nowego to 79.90zł! Szok, co? a ja kupiłam za 25zł
dobrze ze ja nie place za badania bo jesli by mi przyszlo tak placic za badania kazde to kupe kasy przeciez na to idzie. ja wszystkie robie na NFZ za darmoja też dostałam pełno badań do zrobienia tj. krew, mocz, glukozę ,ale we krwi, jakiś odczyn Wassermana , toxopmazmoza, Anty-Hiv, Anty-HCV i TSC, ciekawe ile one kosztują , te pierwsze to rozumiem, ale tamte , gin powiedział, że nie muszę robić, to moja decyzja, ale on miał obowiązek mi jest zalecić, bo tak muszą,
Ale fajnie tesciowa smazyla dzisiaj paczki i przywiozla mi przed praca hehe wole nie myslec ile po tlustym czwartku przytyje jutro bede smazyc paczki z moja mama to znowu bede sie objadac do bolu
jakos mi tak nudno bez meza w domu
pies mnie dzisiaj tak denerwuje ze juz nie mam ani sil do niego ani nerwow ... zero posluchu wobec mnie... meza sie jeszcze jakos slucha a mnie kompletnie nie mam juz go po dziurki w nosie