szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

Re: Jesień mamy wita 2013

28 sie 2013, 08:09

Wpadam powiedzieć ze Małgorzatka dzis o 21:30 urodziła Szymona. :-D
Gratulacje dla niej
Ja też dokumenty wzięłam, ale nie mam czasu nic teraz zbierać niestety
Ja te sprawy mam z głowy bo becikowe i wszystkimi papierkowymi sprawami zajmuje się mąż.Ja jestem zielona w tym zupełnie.
Ja dzisiaj wkroczyłam w 9 miesiąc
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ty rzeczywiście już tuż tuz a grafik masz tak napięty że pewno nawet nie zauważysz kiedy urodzisz heheh

U nas słoneczko mocno w okna świeci ale nie wiem jak jest na polu bo jeszcze nie wyszliśmy.Mała kończy oglądać bajkę i zaraz idziemy na śniadanie i pewno zaraz poleci się bawić.
Na obiad mam tylko ziemniaki ugotować więc luzik, na górze pościeram kurze i odkurzę i chyba tyle choć jak znam siebie to sobie znajdę dużo pracy .
Miłego dnia kobietki ;)

Awatar użytkownika
kamilka87
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

28 sie 2013, 08:44

Hej dziewczyny

Malgosiu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_prezent: :ico_prezent: Gratulacje!!!

Ja dzisiaj dopiero wstalam.. pol nocy spac nnie moglam bo wiedzialam ze budzik bedzie spiewal a w nocy przyszedl do nas Adas.. Chyba cos mu sie snilo... nad ranem wstalam do toalety i poszlam sie u niego polozyc.. to przyszedl za mna wzielam go znow do nas zeby nie gniesc sie na jedynce... posmarowalam mu nozki i przysnal a z godzine temu wyszedl z lozka mowi ze idzie do siebie myslalm ze sie bawic idzie a on poszedl spac i jeszcze spi :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Nie wiem co mu dzis dolega :ico_noniewiem:

Maz pojechal do ubezpieczalni dzisiaj wzial sobie wolne pozniej zrobie ciasto i trzeba ogarnac chalpe :ico_noniewiem:

Leona ja mialam ostatnio takie oslabienie lez i poodpoczywaj troche :ico_pocieszyciel:

spinka za 9 miesiac :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: terasz to juz o kazdej porze moze sie cos dziac ;-)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2013, 09:44

Hejka

Gratulacje dla Malgorzaty :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Spinka za 9 mc :ico_brawa_01: :-D

U mnie ok, chociaz rano wstalam z bolem w pachwinach :ico_olaboga:
Ale teraz nie jest zle, malego odprowadzilam do przedszkola, tata mial to zrobic, ale 20min wczesniej dostal telefon ze ma jechac do pracyl no i pojechal
Ja wstawilam pranie
Na obiad dzisiaj w planach mam zeberka i chce do teo zrobic kotleciki ryzowe, o ile uda mi sie ryz rozgotowac :ico_haha_01: ostatnio ciagle sypki mi wychodzi :ico_haha_01:

Chce tez przejechac sie do miasta, zobaczyc czy w naszym sklepie zabawkowym jest 25%przeceny(w internetowym jest) to bym kupila Marcelowi prezent od siostry i moze juz wymarzona smieciarke(ale to na swieta :ico_haha_01: ) :ico_oczko:

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

28 sie 2013, 09:49

co do promocji z tymi pampkami i oliatumem to tylko dla klubowiczów ale karte w 5 min założą ,tyle tylko że jest to do dzisiaj

ja mam zapas pampków różnych 2x op Niemieckich 1
1xop 2 tych białych sensitive bo były w doz za 39,99
pól paczki 2 Dady od Madeline
1x op 2 klasycznych pampersów

wypróbuje każde i będę wiedziała co sprawdziło się najlepiej :ico_oczko:

szkieletorku fajnie z tymi biustonoszami,mi teściowa kupiła znów w lidlu 1 więc mam 3 sądze że starczy
aaa zjadłabym gofry na święta sobie zażyczę pod choinkę,dzieci będą miały frajde no i ja :P
i nie szarżuj z tymi porządkami za bardzo kochana oszczędzaj się

lala też mieliśmy iśc do kina jednak boje się że Tomuś nie wytrzyma,film 90 min plus 25 pewnie reklamy choć jak będę w szpitalu już do porodu może mój go zabierze

leonajesteś mega aktywna w tej :ico_ciezarowka: jednak pamiętaj też o córeczce niech nie śpieszy się na świat,odpoczywaj jak się da ,potem już nie będzie na to czasu przy 2 :-)

spinka u mnie spokój na razie,ból jest jak na @ czasem ale mija,muszę zacząć molestować mężą :-D
co do pralki to ja jestem zielona w tym temacie mąż za to przetestował ją już pare razy odświeżył sobie całą szafe ciuchów już chyba :ico_haha_01:
becikowe-wybrałam wnioski i tyle,reszte będę załatwiać po porodzie ,bo w us była taka kolejka ze mi sie odechciało

a i stawiam OGROMNEGO :ico_tort: za ciąże donoszoną :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
jenny1983

28 sie 2013, 10:01

Betina też skorzystałam z promocji w doz :-)
A z tym becikowym to jakaś porażka, trochę tych dokumentów potrzebują :ico_zly: pewnie mój będzie to załatwiać jak będzie miał urlop.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2013, 10:04

Betina :ico_brawa_01: :ico_tort: to wsumie juz mozesz rodzic :-D :ico_oczko:

Co do kina, to Marcel bym pierwszy raz jak bylismy teraz w PL, bardzo mu sie podobalo, ale te pol godz reklam przed rozpoczeciem filmu to masakra :ico_zly:

Jak nie zdazymy przed porodem pojac, to pojde z nim po, tata zostanie z corcia w domu :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2013, 10:07

A co do pieluch, to ja na razie mam mega pake pampersow baby dry, ale na poczatek chce kupic te new baby, poza tym takie tez dostaniemy ze szpitala

Jenny jak tam sie czujesz??

szkieletorek

28 sie 2013, 10:07

Nie wiem co mu dzis dolega :ico_noniewiem:
Hmmm a nóżki mu smarowałaś na co ? Cos mu się stało ?

Moja też miała kiepska noc.Budziła się z płaczem z 4-5 razy .Juz miałam dość wstawania a ona ostatnio ma fazę że nikt inny tylko mama ma być bo jak pójdzie mąż to płacz jeszcze większy. Do tego między jej płaczami ja na siku i w sumie to nie wiem ile razy w nocy chodziłam ,ale jestem bardzo niewyspana.

Teraz robię gofry na 2 śniadanko.Mała już czuwa przy gofrownicy bo bardzo jej zasmakowały.
ja mam zapas pampków różnych
Ja kupiłam niedawno a Rossmann jedno małe opakowanie newborn na promocji było .Więcej raczej nie potrzebuje bo tylko tyle vo o szpitala. Więc akurat promocje pampersów to nie mój temat .
lala też mieliśmy iśc do kina
O jakim wy filmie czy bajce mówicie bo chyba coś pominęłam?
stawiam OGROMNEGO :ico_tort: za ciąże donoszoną :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to ja zjem za to gofra hehe
z tym becikowym to jakaś porażka, trochę tych dokumentów potrzebują
Ojj rodzinne,becikowe razem wzięte to jest stos papierków do wypełnienia.

Awatar użytkownika
lala
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

28 sie 2013, 10:14

małgorzatka brawo :ico_brawa_01:
szkieletorkunie szalej tak , jak masz za duzo energi to ja chętnie od ciebie przejmę :ico_haha_02:
spinka :ico_brawa_01: za 9 miesiąc
betina :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: za ciąże donoszoną.
kamilkadzięki za pomoc
szkletorku piszemy o bajce; Samoloty;
U nas słoneczko świeci więc pewnie na rowerach pojedziemy na plac zabaw, aby skożystać z ostatnich dni wakacji.kurcze chyba mi się opryszczka zrobiła na wardze tzn nie jestem pewna bo wczoraj prubując makaronu opażyłam się też w usta.

Awatar użytkownika
jenny1983

28 sie 2013, 10:38

Nie poddałam się zadzwoniłam do US i chociaż, wiem że zaświadczenie o zarobkach wydają od ręki i jest bezpłatne.
A moje samopoczucie ok. Musimy do końca tygodnia zamówić roletę do synka pokoju, bo rolet jeszcze nie mamy. A paczkę 1 też tylko mam jedno op. jak zabraknie to mąż dokupi.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”