cwaniaczeka z jedzeniem mleczka nie ma problemow
dja znac czy mu bedzie smakowac. A jesli nie zje, to mozna to zostawic do jutra w lodówce? jak myslisz?A i dzis ugotowała pierwsza zupkę Kubusiowi - jestem ciekawa czy mu będzie smmakowala bo jak ja to spróbowałam to nawet nie smakuje tak źle. Taka słodka jest.
pewnie że można ja tak robiłam gotuje małemu zupke na dwa dniA jesli nie zje, to mozna to zostawic do jutra w lodówce?
asiab, moja pierwsza @ trwała 12 dni a lało się jak cholera![]()
o rany![]()
![]()
A jak myslicie można używać teraz tamponów ? czy pozwolić niech wszystko się pooczyszcza![]()
przepraszam za taki temat.
a miałam napisać że idziemy jutro na szczepienie pneumokoki i ta bezpłatna jedna
widzisz, nie bedize tak zle... chwilka i po wszystkim. Badz dzielna!kurcze tyle sie napisałam i mi posta wciełoa wiec napisze w skrucie
dzwoniłam do szpitala zapisac Franka na zabieg i termin mamy na 25 wrzesnia na 9.00 Pani mnie poinformowała co i jak a wiec Franio musi byc nadczo 6 godzin przed zabiegiem i jak bedzie mioał znieczulenie miejscowe to pobyt w szpitalu bedzie zaledwie 10 min a jak ogólne to pobedziemy 2-3 godzinki.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość