hellou
ale mialam nadrabiania
kajunia gratuluje synka...ale superaśnie!!!!!!!!!! i wszystkiego NAJ dla córci
niewiem czy tutaj beda robic mi badanie na glukoze, chyba robia tylko w wyjatkowych przypadkach.
malutkaniunia nie przemeczaj sie kochana. a ja bylam na pogrzebie w ciazy z Szymciem bo zmarl drugi maż mojej babci, to taki przyszywany dziadek.
pokaż komode
ja tez zapinam pasy w samochodzie, nasze brzuszki nie sa az takie wielkie zeby cos uciskalo, z Szymciem do samego konca zapinalam pas.
beata dzieki za numery. to juz tak wczesnie musisz groszka zapisywac do zlobka???
zuza ja juz zakupilam 2 staniki ciazowe, takie sexi z koronki..hihi
a ten szpital w bytomiu to tam pracuje dr Tomanek do ktorego chodzilam w ciazy z Szymciem.
ja tez juz kilka razy myslalam ze czuje ruchy, ale to jest takie nieregularne uczucie ze czekam na cos konkterniejszego. szymcio zaczal kopac od 19tc wiec czekam z niecierpliwoscia.
bylam dzis na spotkaniu z położną
wszystko jest super!
sluchalam serduszka, tak slicznie bilo i ten przyrzad mnie zaciekawil bo wyglada jak usg, tzn. smaruje brzuch zelem a pozniej jezdzi taka galka po brzuchu i szuka dzidzi zeby dobrze bylo serduszko slychac.
dostalam jakiegos uczulenia na wewnetrznej stronie rąk, i tylko na rekach je mam
takie podskorne a jak zaczne drapac to wychodzi takie wieksze i strasznie swedzi

zapisalam sie do lekarza na poniedzialek, ale mam nadzieje ze do pon mi to juz zejdzie, nie mam pojecia skad to moze byc...
my na walentynki sprawilismy sobie juz prezenty, wiecie te walentynki to byla taka przykrywka bo i tak to chcielismy kupic, ja mam nowy malutki aparat fotog. do torebki a M. jakis przyrzad do ladowania laptopa w samochodzie
jutro ide z Szymciem do biblioteki na zajecia dla dzieci
bylam ostatnio ale juz sie konczyly i Szymcio wyszedl z placzem bo nie zdazyl sie pobawic
a pozniej przyjdzie znajoma bo kupilam jej suszarke do wlosow i przyjdzie odebrac
moje dziecko spi od 17.00
ciekawe o ktorej pozniej pojdzie spac
M. pojechal do sklepu po piwo, jakis smakow zalapal
a i fotke mi strzelil ale jakos tak wyczochranie na niej wyszlam