Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 16:45

hello - juz jestesmy :)

z mala wszystko ok, oczywiscie nie chciala zakasłać przy pani dr, tylko sie smiala... :ico_puknij: pani dr ja znowu osluchala, zajrzala w gardziołko i powiedziala, ze oskrzela sa czyste... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: i ze mam zwracac uwage jak ja bede trzymala pod paszkami i ona bedzie kaslala, to czy nie bede czula zadnych drgań, bo to wlasnie oznacza, ze cos siedzi w oskrzelach...

Su dostala kolejne kropelki i tyle... pani dr powiedziala, ze jesli sie nie poprawi przez weekend, to zeby sie znowu pokazac w przyszlym tygodniu... oby przeszlo... :ico_sorki: :ico_sorki:

MARGARITA - bardzo Wam wspolczuje, wiem, ze dla swojego spokoju i Waszej wygody wolisz zaplacic komus, zeby przychodzil robic Majce te zastrzyki, ale mnie takie sytuacje doprowadzaja do bialej goraczki - tyle sie placi pieniedzy na sluzbe zdrowia, a nie mozna liczyc z ich strony NA NIC!!!!!!!! ĆWOKI!!!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

16 sty 2009, 16:48

shoo, dziękuje kochana :ico_sorki: :ico_sorki:
Nie będe się juz powtarzać,że Ci zazdroszcze.A promienie....złapałam.Troszke mi lepiej :-D

Nie wiem jak to jest z tym przyjeżdżaniem...do domu pacjenta,ale jak E mi dostawała zastrzyki to tak mi powiedziano,że mogą mi tego odmówić.Że niby za małe dziecko i nie chcą kłuć,ale nie orientuje sie do ilu miesięcy tak jest :ico_noniewiem:
Wtedy i moja bratówka chorowała....więc nie mogłam na nia liczyć...a gdyby odmówili mi w mojej przychodni...to musiałabym z mała wylądować w szpitalu.

No właśnie......GIE......co z ZU...?

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 16:51

dziewczyny, dzieki, ze sie martwicie :)

co do pierwszych kroczkow - zdecydowanie obstawiam Majkę ;)

JAGNA - ja przesylam tysiace pozytywnych fluidkow, zeby Ci sie troszke lepiej zrobilo...

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

16 sty 2009, 16:52

Gie, no jesteś wreszcie :ico_oczko:

Najważniejsze,że oskrzela czyste... :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: dla NASZEGO ŚMIESZKA....:] :-D

[ Dodano: 2009-01-16, 15:53 ]
Gie, THX :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 16:56

A promienie....złapałam.Troszke mi lepiej :-D
ja i hiszpanskie promienie jestesmy zawsze do Twoich uslug :ico_sorki: :-D

Gie, super, ze z Zu wszystko jest dobrze.. lepiej dmuchac na zimne, a co do sluzby zdrowia, to ja juz nie mam zdrowia :-D zeby to komentowac... kase ciagna normalnie ze wszystkiego i od wszystkich :ico_zly:
jeszcze przypomnialy mi sie te nieszczesne "cegielki", o ktorych pisalas przed porodem... normalnie zeruja na czym tylko sie da , takich to tylko wziac i :502:

[ Dodano: 2009-01-16, 15:58 ]
Gie, jak imie Zuzi bedziesz pisac ZuS, to mozesz czytac to w 2 strony (Zu, albo wspak - Su), masz 2w1... jak inteligentny proszek do prania :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 17:18

Gie, jak imie Zuzi bedziesz pisac ZuS, to mozesz czytac to w 2 strony (Zu, albo wspak - Su), masz 2w1... jak inteligentny proszek do prania
SHOO - Ty to masz "łeb" :-D :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: może być i ZuS :)
jeszcze przypomnialy mi sie te nieszczesne "cegielki", o ktorych pisalas przed porodem...
nooo, jakbym tak chciala codziennie chodzic na ktg po terminie porodu, to bym zbankrutowala przez te cegiełki = 20 zł za badanie... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
dla NASZEGO ŚMIESZKA....:]
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 18:18

no to my jutro jedziemy w gory :ico_brawa_01: hotel zabukowany, teraz tylko trzeba sie tam dostac i wypoczywac :-D ale sie ciesze, tak to jest, jak caly tydzien w domu siedze... jak nadarza sie jakas opcja chwilowej zmiany otoczenia, to jestem na TAK :-D

wpadne jeszcze rano na foruma, zanim A. dorwie sie do laptoka i zwinie go do lazienki :/

Jaspi mi przed chwila tak plakal, ze nie wiedzialam, co robic, spokojny byl tylko, jak go nosilam, jak probowalam odlozyc, to byl ryk :ico_noniewiem:
w koncu polozylam sie z nim na macie i razem bawilismy sie zabawkami (on w sumie bardziej byl zainteresowany moja twarza, niz zabawkami, wkladal mi palce do oczu, targal za wlosy.. a ja dzielnie to znosilam... a jak mnie zabolalo i zrobilam "aaaa", to on w smiech :ico_noniewiem: )
chyba po 10 minutach tych tortur wstalam, a ten znowu w ryk ...
wymyslilam, ze wlacze TV i... zdarzyl sie cud :-D maly lezy na tej macie i oglada TV jak zahipnotyzowany :ico_brawa_01:

a ja uciekam gotowac zupke dla niego... dzisiaj restauracja serwuje zupe marchewkowo-ziemniaczana na mleku modyfikowanym (na zyczenie klienta, szef kuchni moze dodac do niej kleik ryzowy) :513:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 18:34

SHOO - zazdroszcze wyjazdu... to na ile jedziecie, ze az holel zabukowany?? Wezcie mnie ze soba, please... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Moja ZuS tez lubi tv, chociaz staram sie, zeby za czesto jej nie ogladala... generalnie dzieci chyba lubia ogladac telewizje, no bo to takie fascynujace - światełka, obrazki, dźwięki... jest na co patrzec i czego sluchac... :-D :-D :-D

Mała tez lubi wkladac mi palce do oczu, szczypac za nos i usta... nooo, o ciagnieciu za wlosy nie wspomne... mala sadystka...

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 18:37

Margarita, :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: bardzo mi przykro, Majeczka się napłacze od tych zastrzyków i trzymam kciuki aby tylko na nich się skończyło.

Gie, super,że z Su wszystko w porządku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Kamilko
świetne zdjęcia i filmiki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Hubcia i oczywiście za wyrzynający się ząbek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Shoo, zazdroszczę Ci takich wypadów, życzę udanedo zwiedzania i wypoczynku :-)
JAGNA - ja przesylam tysiace pozytywnych fluidkow, zeby Ci sie troszke lepiej zrobilo...
Jagna, i ja też :-)

[ Dodano: 2009-01-16, 17:39 ]
SHOO - zazdroszcze wyjazdu...
Gie, o tym samym myślimy :-D

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 18:50

SHOO - zazdroszcze wyjazdu... to na ile jedziecie, ze az holel zabukowany?? Wezcie mnie ze soba, please... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
jedziemy na 2 noce (3 dni), wyjezdzamy jutro rano, a wracamy w pon. po poludniu..
jak chcesz, to mozesz sie z nami zabrac, fotelik ZuS zamontujemy obok Jasperkowego, a Ciebie i Pana wrzucimy do bagaznika :-D
Mała tez lubi wkladac mi palce do oczu, szczypac za nos i usta... nooo, o ciagnieciu za wlosy nie wspomne... mala sadystka...
no :ico_noniewiem: i nawet nie ma jak im "oddac", bo to lysolki.. nie ma za co pociagnac, no chyba, ze za ucho... ale wtedy to jest smiech (przynajmniej u mnie)

Iwona H, nie ma co zazdroscic, tu wcale tak kolorowo nie jest (tj. na obczyznie)
ale o tym innym razem...

w ogole, nie wiem, co jest z tymi Spanielami (Espaniolami) :-D
oni chodza w pizamach i kapciach po supermarketach!! (juz o tym kiedys pisalam)
dzisiaj znowu widzialam z 5 kobiet (nie zartuje!), w pizamie, kapciach, skarpetach i szlafroku :ico_olaboga: nastepnym razem wezme aparat i zrobie im zdjecie, bo normalnie takich zjawisk, to w zyciu nie widzialyscie :ico_olaboga:
one chyba na 10 minut z domu sie wytoczyly, zeby uzupelnic zapasy coli i czipsow (bo to kupowaly).. i z powrotem do wyra, albo przed TV :/
aha, do zadbanych te panie nie nalezaly (i nie byly jedna grupa, wszystkie snuly sie po sklepie osobno).. i najlepsze jest to, ze tylko ja patrzalam na nie, jak na UFO, dla innych to bylo cos normalnego... no nie wiem, malo rzeczy jest w stanie mnie zadziwic... Spanielom po raz kolejny sie udalo :ico_olaboga:

A. wlasnie z pracy wrocil, ja ide zobaczyc, jak moje ziemniaczki i marchewki sie gotuja.. moze jeszcze uda mi sie zajrzec pozniej na sekunde... a moze nie ;-)

ciao :-) milego wieczorku

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”