Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 lis 2009, 18:04

inia1985, no obrona troszke stresu dostarczy,ale Ty sie nic nie martw,to tylko formalnosc.Mnie zdziwilo podejscie komisji,bo byli bardzo mili,nie tak jak na egzaminach,a to podobno zawsze tak,bo ta praca jest juz oceniona,a ta obrona musi byc zaliczona.My tu dzielnie trzymac kciuki bedziemy :-D
że ja mam ciągle nadzieje na święta w domku już z Adasiem :)
- Ty malpo,az mi łzy w oczach stanely :ico_wstydzioch: ,tak sie rozmazylam o swietach w domu we czworke,tylko my - mezus,Andrzejeki Zuzia :ico_placzek: :ico_wstydzioch:
Kurde-wstretne hormony :ico_nienie:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

12 lis 2009, 18:16

iw_rybka, wszyscy mi mówią, ze najgorsze już za mną, ale ja taka bojdu.. jestem :ico_noniewiem:

Tak poczytałam jak piszecie o świętach tylko z mężem i dzieckiem/dziećmi, to też nabrałam na takie ochoty. Tylko jak teraz przekonać męża, że może lepiej by było zrobić taką kameralną Wigilię?

Ciasto rośnie :-) mam tylko nadzieję, że nie przypali się od spodu, bo chyba za nisko je wstawiłam :ico_puknij:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 lis 2009, 18:28

cześć Dziewczynki,

Już jestem.
Wieści takie sobie :ico_noniewiem: mój dzieć miał nierównomierne bicie serduszka, jakieś dziwne przeskoki... mam zalecenie na echo serce płodu i zaraz jadę po nie do lekarza bo pani z usg powiedziała że sprawa jest dość pilna.
Gorąco mi się zrobiło...

Wymiary główki i brzucha (to co ostatnio trochę martwiło) jest ok. Wszystko w normie. Maluszek waży 2100 i ma śliczną buzię (akurat sobie ziewał)
Nóżki pod moją wątrobą (ale to akurat czułam i bez usg)

zaraz Was doczytam...i lecę na wizytę na 19 po to skierowanie.

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2009, 18:34

anusiek- mam nadzieje, ze z tym serduszkiem będzie dobrze, czasem się takie przeskoki zdarzają przy skurczach bo wtedy może zaciskać jakieś naczynka, daj znać co i jak.

rybka- no może małpowato :-D ale ty masz termin na 17, a ja na 31 więc mam dużo większe prawdopodobieństwo że spędzę święta w szpitalu, a ja tak nie chce :(

Awatar użytkownika
inia1985

12 lis 2009, 18:35

anusiek, nie dziwię się, że jesteś zdenerwowana... Ja czułam to samo w piątek, na szczęście okazało się, że to było chwilowe i tego samego Tobie/Wam życzę. Trzymam kciuki :-)

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 lis 2009, 18:43

inia1985 oby Ci szybko przeziębienie przeszło :ico_sorki: i brawa za 35 tydzień :-)
Obroną się nie martw, będzie dobrze na 5!
Monika 25 wózeczek jest śliczny a infekcji precz :ico_zly:

anetka607 :ico_prezent: z okazji urodzin.
Powodzenia u lekrzy, daj znać co i jak...
Shiva co do melodii dla maluszka to ja mam Muzykę bobasa :-) i już sobie słuchamy.
Rybka a co to za torcik!!?? humorek u mnie średni ale mnie rozbawiłaś :ico_haha_01:
widzę że Ci pranie szybko poszło :-)

no to tak z grubsza wiem co u Was :-)
szykuje się na wizytę i pewnie jak wrócę będzie już późno więc do jutra kochane i spokojnej nocki :-)

[ Dodano: 2009-11-12, 17:45 ]
Pruedence, inia1985, dzięki, staram się na spokojnie bo mąż jak zobaczył moja minę to mnie zaczął pouczać że na pewno będzie ok a ja niepotrzebnie siebie i przez to malucha stresuje.

anetka607

12 lis 2009, 19:42

Dzieki za życzenia :-)
syn jednak sie przejadl wczoraj, od rana nic sie nie dzialo wiecej tylko dietke mu zrobilam i jutro idzie do szkoly bo oszaleje z nim w domu, przyzwyczailam sie chyba juz sama siedziec i przeszkadza mi, tylko marudzi :-D

bylam u dentysty, zab zrobiony, ciekawe na ile tym razem :-D no i u gina, jednak te bule są normalne, brzuch mam jak najbardziej na miejscu i nawet jak urodze za tydzień to nie szkodzi bo mała dostala zastrzyki na pluca i nic jej nie grozi, a jak nie bedzie chetna do wyjscia to 3 grudnia ide do szpitala i zdejma mi szew, troche sie balam wagi a pół kg przytylam, dziwne bo jem jak swinka
anusiek, bedzie dobrze, mi mojej to nawet powyzej 180 bylo

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 lis 2009, 22:08

Tylko jak teraz przekonać męża, że może lepiej by było zrobić taką kameralną Wigilię?
- a planujecie inna niz kameralna?Przeciez w kazdej chwili mozesz zaczac rodzic,nie wspominajac o tym,ze te ostatnie tygodnie przed porodem sa naprawde wkurzajace i meczace :ico_olaboga:
Ciasto rośnie :-) mam tylko nadzieję, że nie przypali się od spodu, bo chyba za nisko je wstawiłam :ico_puknij:
- jak wlaczylas termoobieg,to ci sie nie przypali :-D

anusiek, trzymam kciuki za syneczka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Pruedence, ja ma termin na 27 z USG a na 30 z miesiaczki :ico_oczko: A z przewidywan lekarza,nie dotrwam do polowy grudnia :ico_oczko:
Rybka a co to za torcik!!??
- a taki swintuszkowaty :ico_oczko: ale skutecznie rozweselajacy :-D

anetka607, dobre wiesci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2009, 13:23

hej dziewczyny,czytalam was ale nie mialam weny i sily pisac...
moj maz wlasciwie stracil prace. szuka czegos ale bedzie ciezko :ico_placzek: i znow nie mamy kasy na czynsz, na pampki i kosmetyki dla malej.. :ico_placzek:
ja ciagle rycze i sie stresuje. mam wrazenie ze wszystko wali mi sie na glowe i mam juz dosc tego wszystkiego :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

13 lis 2009, 13:44

dorotaczekolada, o kurcze,przerabane :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”