: 29 paź 2009, 20:47
Alkasbir poważnie mi narobiłaś ochoty,już dawno nie jadłam
Kobiece forum o tematyce: Ciąża, Dziecko, Rodzice, Kulinarne, Moda, Uroda
https://naobcasach.pl/
wiem jak to jest, kiedys jak byłam w szpitalu, mąż powiedział, że jadł kopytka na obiad - myślałam, że padnę z głodu - chęci na kopytka.poważnie mi narobiłaś ochoty,już dawno nie jadłam
gołąbki jak sie robi to zawsze większą ilość. a z dnia na dzień są lepsze. z jakiej kapusty robisz??bo jak jutro narobię gołąbków to ze 3 dni będziemy jeść
zależy jaką kupię zwykle robię z białej,ale czasem z włoskiej bo szybciej liście są miękkie jeszcze nie wiem,zalęzy która kapusta w sklepie będziez jakiej kapusty robisz??
dziwne trochę niech jej wywołają ten poród i będzie po kłopocie bo tak to chyba trenują jej cierpliwośćBigottka napisala,ze byl obchod i lekarz jej powiedzial,ze te leki sa na zmiekczenie szyjki
ja lubie z włoskiej.czasem z włoskiej bo szybciej liście są miękkie
czyli wytrzymała bez popołudniowej drzemki.młoda już je kolację i niedługo ją położę spać