ja tak samoizuś_85 napisał/a:
włozyłam jej rulon z ręcznika
ja tak robię jak Zu ma katar

a czemu, ze wzgledu na problemy z cukrem, tak?To już będzie mój piąty raz w obu ciążach
w sumie zle nie jest, ale takie slodkie ze az mi sie wymiotowac zachcialo jak bylam z Erysiem w ciazy, a teraz pielegniarka mowi do mnie, zeby wczesniej wykupic i dobrze schlodzic w lodowce to bedzie smaczniejszyhehe mi to nawet smakowało
Ja tez co 3 tyg .szkieletorek, a jak często masz wizyty? Ja co 3 tyg., jak dla mnie za często, ale cóż począć, ten lekarz tylko na 3 tyg. L4 wypisuje
Ja również.Tak oddycham z ulga że mała ma sie dobrze i że rosnie zdrowo.zawsze po wizycie spokojniejsza jestem,ze wszystko w porzadku
Ja mam na razie mały brzuszek ale tez już kukam tam jak diabeł do Betlejem hehe a co to będzie później to ja nie wiem. Wczoraj paznokcie u stóp jak malowałam to brzuch mi zawadzał bo nie było jak sięgnąć i się zgiąć.Pati85, nie chce mi się szykować, no wiecie depilacjacoraz ciężej mi się za to zabrać
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość