jezu to tak jak ja-ja juz nawet kremy nakupilam ale ponoc w ciazy lepiej na celulitis nie stosowac-w ogole czuje sie taka niejedrna...i wielkamam celulitis nonono na posladkach,w ogole jestem bleeeeeeeeeee.Nie poszlabym ze soba do lozka na pewno

jezu to tak jak ja-ja juz nawet kremy nakupilam ale ponoc w ciazy lepiej na celulitis nie stosowac-w ogole czuje sie taka niejedrna...i wielkamam celulitis nonono na posladkach,w ogole jestem bleeeeeeeeeee.Nie poszlabym ze soba do lozka na pewno
a ta maść dostępna w polsce?wiecie co ale teraz sa takie dobre kremy na likwidacje rozstepow -mojej kolezance zeszly po masci na blizny contratubex-zreszta moim zdaniem nie ma sie czym przejmowac -po 13 lat nie mamy
No to masz lepszego chlopa,bo mnie ostatnio zlapal za nonono i mowi:o cos ci tu miszka wisia Marcin mnie co chwile za nonono chwyta i mowi ze jest soczysta zeby mi nie gadac ze wielka
Rany jakbym mojego barana slyszala....no dokladnie takie samo pytanie mi zadaje,az mi sie odechciewa czasami.Powinnysmy ich po zlosci spytac czy im beda tak stawac jak dawniej?Ciekawe czy byloby im do smiechu?wszystko da sie naprawic po ciazy, ja tak mysle inaczej na leb bym dostala a moj czasem taki tekst mi walnie, ze ale to po ciazy zadbasz o siebie prawda??????? normalnie hu@#!#$$%$$### mnie spala ja mu na to to ty ze mna bo on oponke tluszczowa tez ma okazala na brzuchu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość