u nas była taka wichura ze nie mogłam okna balkonowego zamknącU nas w nocy straszna burza![]()
Dawno takiej nie widziałam , całe szczęście u nas bez większych strat a u was wszystko ok???

Jadzia, bedziemy trzymac kciuki nastepnym razem jeszcze mocniej

u nas była taka wichura ze nie mogłam okna balkonowego zamknącU nas w nocy straszna burza![]()
Dawno takiej nie widziałam , całe szczęście u nas bez większych strat a u was wszystko ok???
witajznowu będzie nas więcej w rodzinie
kochana jestes bardzo ci dziekuje tylko puki co ja narazie tylko ogladam obraczki,i orientuje sie w cenach jak mielibysmy kupic to dopiero krótko przed slubem,takze narazie sie wstrzymuje z kupnem puki conic prostszego , to można sprawdzić wystarczy poprosić kogoś z Bydgoszczy żeby to obejrzał .
Sprawdziłam Adres tej pracowni Adres: Daszyńskiego 3, 85-791 Bydgoszcz .
wiem że parę dziewczyn jest na forum z tego miasta: A jak chcesz to ja poproszę kolegę niech to sprawdzi
a kiedy braliscie slub ? po 199zł to bardzo tanio i gdzie równiez kupowaliście na allegro?ja jak brałam ślub-także tylko cywilny bo nie stać mnie było na inny,kupiliśmy obrączki po 199 za sztukę i byłam zadowolona.Do tej pory mi służy i nic z nią się złego nie dzieje.
tez mi sie strasznie podobajaa swoją drogą to bardzo ładne te obrączki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość