Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 19:52

dzisiaj znowu widzialam z 5 kobiet (nie zartuje!), w pizamie, kapciach, skarpetach i szlafroku :ico_olaboga:
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
nastepnym razem wezme aparat i zrobie im zdjecie
koniecznie

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 20:41

dziewczyny dziekuję że jesteście ze mną.
Maja już po pierwszym zastrzyku, P. ja trzymał, ryczała bardzo, a ja razem z nią :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
ale nie ma wyjścia :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
co do pierwszych kroczkow - zdecydowanie obstawiam Majkę ;)
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a co do slużby zdrowia to szkoda słów. Pielęgniarka która przyszła, okazała się znajomą mojej mamy, pracowały razem i pani była nawet na pogrzebie mamy :ico_szoking:
Jest przemiłą babką, zastrzyk trwał 5 sek, no dobra może 15. Jeden zastrzyk kosztuje 10 zzł, czyli jak Maja ma ich 10 to zapłacę jej 100zł. A w aptece zostawiłam 140 zł, bo ja mam kolejną serie antybiotyku jak również skierowanie do laryngologa i pulmonologa :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

lecę robić kolacyjkę, bo nic jadłam oprócz śniadania (jedna podwójna kanapka), chyba ze strachu przed tym zastrzykiem :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 20:58

Jeden zastrzyk kosztuje 10 zzł,
u nas też tyle biorą :ico_olaboga:
Maja ma ich 10 to zapłacę jej 100zł. A w aptece zostawiłam 140 zł
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: ceny lekarstw są straszne :ico_olaboga:
i zobaczcie - podobno zdrowia za pieniądze się nie kupi

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 sty 2009, 21:14

Witam wieczorkiem.

Margarita badzcie dzielne razem z Majeczka.I niech wraca szybko do zdrowia.
Shoo udanego wypadu zycze.A zdjecia zrob kiedys koniecznie,bo to niespotykany widok :-)

Kiedy wy czas znajdujecie na pisanie :ico_olaboga: Moje dziewczeta nie moga sie zsynchronizowac ze spaniem wiec kompa to wlanczam dopiero wieczorkiem a tu tyle czytania :ico_olaboga: No i nie zawsze sily sa na pisanie.

Jula dzis wamsala caly sloiczek jablkaz marchewka i patrzyla czy dostanie cos jeszcze.Na kolacje wciela kaszke potem poprawila cycem i ciekawa jestem do ktorej pospi :-) Bo mama terz by chciala pospac :ico_spanko:
Zmykam zagladne jutro .Kolorowych snow zycze pa

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 21:36

Witam wieczorkiem :)

SHOO - zartujesz, prawda?? jak to zakupy w markecie w szlafroku i kapciach????????????????????????? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: łooo matkoooo :ico_olaboga: :ico_olaboga: zdjęcia musisz nam dostarczyc koniecznie (swoja droga - ciekawe jakby zareagowaly te panie w szlafrokach, gdyby sie dowiedzialy, ze sa obiektem kpin w polskim internecie, hhehhee... :-D :-D :-D ), bo jak nie zobacze, to chyba nie uwierze... niezłe czuby w tej Hiszpanii... :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: ja byłam tam raz na wakacjach, ale nie przypominam sobie, zebym byla w jakims wiekszym markecie, zeby zaobserwowac podobe zjawisko, czyt. anomalię... :-D :-D :-D

równiez zycze udanego wyjazdu i dzieki, ze chcialas nas wziac ze soba... Ty jestes taka otwarta, zdziwisz sie jak kiedys otworzysz drzwi, a tam Gie z ZuS-em i panem, hhehhee... ale by bylo... (pamietaj, zeby nie podawac mi nigdy dokladnego adresu... :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: )

no, w kazdym razie - have fun i szybko wracajcie, bo bedzie bez Ciebie smutno na naszym forumie... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

MARGARITA - ciesze się, ze przynajmniej jeden zastrzyk macie za soba... mysle, ze te (juz) 9 dni szybko Wam minie, a jesli Ty bedziesz spokojniejsza przy tych zastrzykach,k to Majka pewnie tez... Ja mysle, ze lzej by jej bylo, gdybys to Ty byla przy Niej w trakcie tych zastrzykow - nie ma jak mama... dziecko czuje sie wtedy najbezpieczniej... to tak, jak moja Su przy ostatnim szczepieniu - ja sie sama nastawilam pozytywnie, smialam sie do niej, gadalam, a ona nawet nie zauwazyla... nie twierdze, ze i maja dzieki temu nie zauwazy ukłucia, ale moze nie bedzie tak plakac... wiem, ze serce Ci peka wiedzac, ze ktos robi malej "krzywde" i sprawia jej bol, ale mysle, ze Twoja obecnosc doda Mai sił... no, ale juz nie gdybam, bedziesz sobic, jak uwazasz... trzymam kciuki za Was obie, silne babki z Was - dacie rade... i dobrze, ze znalazla sie jakas "znajoma" Twojej mamy, zawsze to innaczej - moze lagodniejsze podejscie... :)

a jesli chodzi o kase... nooo, leki sa strasznie drogie, a odnosze wrazenie, ze te dla dzieci chyba najdrozsze... :ico_olaboga: to straszne, a co jak kogos nie stac??? ja dzisiaj za glupie kropelki zaplacilam 20 zł, a pamietam jak bylo lato i poszlam do apteki kupic Su krem ochornny z filtrem 50, czy 40 - juz nie pamietam i zaplacilam za niego 48 zł :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: paranoja...

[ Dodano: 2009-01-16, 20:41 ]
hej Laski, ciągnęło mnie dzisiaj do :598: , ale trzymam sie nadal... który to dzien, ktos wie?? ja sie gubię... chyba powinnam sobie zarzucic jakis suwaczek, moze by mnie dopingowal... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

JAGNA - jak samopoczucie, lepiej????????????

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 22:51

No, dziewczyny - właśnie wypaliłam ostatniego papieroska :598:
zegnajcie szlugensy... :607:
proszę 3mać kciuki :)
ZNALAZŁAM :-D :-D :-D 193 stronka , 9 styczeń czyli już tydzień czasu minęło :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Gie trzymaj tak dalej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

16 sty 2009, 23:04

margarita bedzie dobrze trzymamy z hubciem :one:

[ Dodano: 2009-01-16, 22:06 ]
gie dobrze ze z zuza jest wszytsko ok oby tak dalej :ico_brawa_01: bo jak dziecko chore to est koszmar :( :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-01-16, 22:07 ]
gie to juz chyba ztydzien bedzie trzymaj sie twarda babka z ciebie :) ja w ciebie wierze :) a ten suwaczek bylby fajny nawet :) :ico_brawa_01: :-D

[ Dodano: 2009-01-16, 22:09 ]
Jagna jak sie czujesz wiem co to znaczy bo nieraz sama mam takie stany :( :ico_zly: biore sobie tabletki ziolowe bardzo pomagaja i na nic nie szkodza nazywaja sie sedativ pc sa dobre ja biore jak jestem nerwowa albo ktos mnie zdenerwuje one tak uspokajaja i wyciszaja :) moze sprobuj sa bez recepty :)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 23:12

IWONA - jestes kochana, ze zadalas sobie tyle trudu, zeby to odszukac... dzieki... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

czyli liczymy, ze nie pale od 10-ego, no bo 9-tego wypalilam chyba ostatnie 5 szt. no, to zaraz bedzie tydzien :) juuppiii... trzymam sie, trzymam, ale mysli mam nieraz nieczyste... :diabel2: :027: :-D :-D :-D :-D :-D :-D

dzięki, dziewczyny za wsparcie i wiare :) bede tak dalej trzymac...

a teraz kladziemy sie juz z Panem spac, bo ZuS wlasnie zasnela...

do jutra :)

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

16 sty 2009, 23:39

Iwonka dziekuje za hubcia i od niego caluski dla paulinki :)

hubcio caluje wszytskie forumowe laski Jasperek pewnie tez mam tylko nadzieje ze nie beda sie :wpale: :wpale: :wpale: no to :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2009, 08:53

oooo, dzisiaj ja pierwsza z ranka????

no to stawiam w imieniu Jagny :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

Nooo, ja juz raczej bede tak wstawac, bo mala budzi sie po 6:00 juz od kilku dni... gada do siebie, bawi sie smokiem i za nic nie ma ochoty spac... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”