U nas noc ok

Ja chyba juz czuje sie odrobine lepiej i na razie nie widze objawow przeziebienia u Natalki

Pogode mamy przepiekna wczoraj bylo 20 stopni,ale my musimy jeszcze dzis posiedziec w domu,bo duzo nie trzeba zeby sie zaprawic

to dobrze że Niunie jakoś ominęło,odpukaćJa chyba juz czuje sie odrobine lepiej i na razie nie widze objawow przeziebienia u Natalki
Pogode mamy przepiekna wczoraj bylo 20 stopni,
Jaka juz duza z niej dziewczynka!100 lat weronisiuStawiam na 5 miesięcy Weronisi
Dziekuje Patuniukochana sliczne zdjecie Natalci, rozowa ksiezniczka
Normalnie jest tak pieknie,ze az mi sie serce kraje,ze nie wchodze w swoje ciuchy z zeszlego rokujejku jak ja Ci zazdroszcze
Fajnie, ze juz czujesz sie lepiej
wszystkiego dobrego dla WeronisiStawiam na 5 miesięcy Weronisi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie ma za coDziekuje Patuniu
ja tez sie nie mieszcze, chce cos z tym zrobic, ale ten cholerny len jest silniejszy ode mnieNormalnie jest tak pieknie,ze az mi sie serce kraje,ze nie wchodze w swoje ciuchy z zeszlego roku
zapewne sie jej to podobaPati Iga dzis znowu jadla kleik rekami wiec wiesz jak to mnie wygladalomasakra
Z ta moja gruba nonono,nie chce mi sie nawet z domu wychodzic takiego mam dolawitaj w klubie Miszka
No dokladnieja tez sie nie mieszcze, chce cos z tym zrobic, ale ten cholerny len jest silniejszy ode mnie
No i bardzo dobrzeIga dzis znowu jadla kleik rekami wiec wiesz jak to mnie wygladalo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość