Cześć dziewczynki i dzieciątka !!!!
Wisienko, jak tylko znajdziesz się w domku to napisz do nas!!!!
Dziewczyny mój lekarz mówi, że puchnięcie to normalne, bo dzidzia napiera na żyłki i aorte i to jet od tego, że nogi drętwieją, są skórcze i puchniesz. Jak mi tłumaczył to rozumiałam, ale on mi pokazywał obrazkowo, bo ja medyczno angielskich nazw nie znam więc nawet teraz mi tródno powtórzyć dokładnie. Najważniejsze wszytko co z nami się dzieje teraz to podobno normalne, nawet humorki, bo nasze hormony zaczynają szaleć, ja nawet zaczełam mieć obiawy jak kobieta przechodząca menopauze, zalewam się gorącem i normalnie moze być pioruńsko zimno a ja bym powiedziała że się gotuje we mnie, normalnie szok
Swabcia trzymaj się ty już końcóweczke masz dasz radę.
Aga78 a gdzie zdjątka z nowa fryzurą????
Beata 84 podobno chodzenie jest dobre na szybki porod i podobno lepiej sie rodzi potem.
A wczoraj w Kanadzie był dzień wolny dlatego się nie odzywałam, sprzątnełam trońke moją sypialnie i już wygląda znacznie lepiej, teraz tylko te naklejki nad łóżeczkiem dzidzi, już z meżem mamy koncepcje jak to zrobić, oby dzisiaj to przykleił bo normalnie się popłacze.
A potem pojechaliśmy na plaże i znaleźliśmy nowe miejsce na leżakowanie. Po powrocie miałam miły zimny prysznic i na kolacje do teścia, i pierwszy raz najadlam się tam. Jedzenie było niekrwiste !!!!!!!!!!!! I dodatkowo było ciacho domowej roboty z brzoskwiniami i lodami,