Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 wrz 2009, 15:39

iw_rybka, pochwalisz sie efektami remontu?? :ico_sorki:
- oczywiscie,dzis kupilismy jeszcze wykladzine w "miasto" tzn budynki,ulice itp - bedzie mogl autkami jezdzic po uliczkach :ico_brawa_01:

lilo, ja moze nie po scianie ale za to chyba 5 razy do lazienki wstawalam,noc okropna,budzilam sie co chwile :ico_zly: Jedyna pociecha to taka,ze mala zaczela sie wiercic o 5 rano i doslownie slizgac po brzuchu,bardzo mile uczucie :ico_brawa_01:
no tak teraz piatek juz tak nie cieszy jak kiedys
-he,he - dokladnie :-D
bo nic ciekawszego do głowy mi nie przychodzi.
- to moze jakas ciekawa ksiazka>Mi bratowa pozyczyla dwie i wsciekam sie,bo nie mam czasu zeby czytac :ico_zly:

anusiek, i dla Ciebie milego weekendu :ico_sorki:
za pieczenie makowca
- poprosze kawaleczek jak juz zrobisz :ico_sorki:

lilo

18 wrz 2009, 17:21

leona, ja też chcę kawałek makowca - uwielbiam :ico_sorki:

Na razie obżeram się plackami z jabłkiem :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-09-18, 17:24 ]
No i byliśmy nad zalewem się dotlenić, pięknie jest, pokarmiliśmy kaczki, po plaży łaziły też 2 bociany :ico_szoking: Normalnie podchodziły do nas na wyciągniecie ręki ale się ich trochę bałam - może chore albo co... Piotruś poszalał na placu zabaw, dobrze nam to zrobiło.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2009, 13:47

lilo, oswojone bociany :ico_szoking:

u nas z remontu jednej sciany w naszym pokoju,tam gdzie bedzie lozeczko z Zuzka zrobil sie remont 3 scian,tapetowanie,nowa lampa na suficie,firanki,zaslonki i mega przemeblowanie a i jeszcze tesciowa dala dla nas biala narzute na kanape i fotele i wyglada super,normalnie jak u kogos innego w domu :ico_brawa_01:
Dzis tata wyjechal i mezus sam dziala w pokoju syneczka,poki co wyprowadzilsimy go do innego ( mamy w sumie 4 to nie bylo problemu :ico_oczko: )Jedrus lubi zmiany,wiec jak go polozylam na drzemke to zasnal zadowolony :ico_brawa_01:
Przywiezli tez wykladzine dzis, do niego do pokoju,juz sie doczekac nie moge,w poniedzialek beda meble i mysle we wtorek pokoj skonczymy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2009, 16:36

witajcie weekendowo :-D
wczoraj do was nie zajrzalam, bo z rana pojechalismy na slub szwagra, dopiero dzisiaj wrocilismy. Trzeba troche ogarnac mieszkanie, porobic zadania do szkoly, a jutro znow wybywamy, tym razem na 3. urodziny siostrzenicy A., nie mam pojecia, o ktorej wrocimy. W kazdym razie w domu jestesmy w ten weekend tylko przelotem .
Objadlam sie wczoraj ciasta i mam nadzieje, ze jutro bedzie powtorka z ciastowania, bo ostatnio mam apetyt na smaczne wypieki... :ico_wstydzioch:
Wczoraj troche sie nalazilam, dlugo stalam i w efekcie ciagle mi brzuch twardnial, chyba przecenilam swoje sily... bedzie trzeba pic magnez, tym bardziej, ze po raz kolejny obudzil mnie w nocy skurcz lydki...
Zycze Wam udanego dalszego weekendu
:ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2009, 19:57

Helen, niestety teraz juz coraz czesciej bedziemy sie tak czuly.No ale za ta nagrode styczniowa warto :-D

Milego weekendu :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2009, 20:22

Witam wieczorowo.

Ja dzisiaj cały dzień spędziłam u rodziców.Mój tata dokopal się do łóżeczka w piwnicy i ... okazało się że ma nietypowy wymiar bo 115x65cm :ico_placzek: Będziemy musieli zamówić materac na wymiar.A myślałam że pójdę do pierwszego lepszego sklepu po materac i już, a tu jednak nie.No nic.Poszukiwania zacznę po prostu troszkę wcześniej.

Jutro w końcu spędzę troszkę czasu z meżem bo ma wolne,mam nadzieję że nie będę go musiała od kompa odciągać. :ico_sorki:

Życzę miłego weekendu :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2009, 21:08

geheimnis, wiesz co,nasze dla Andrzejka tez bylo niewymiarowe,musielismy troszke materac skrocic i bylo git,bo na szerokosc jest ok :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-09-20, 13:39 ]
witam niedzielnie,blogo,cieplo,leniwie :-D

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2009, 18:56

witam

no i konczy sie weekend :ico_oczko:

wczorajsza imprezka sie udala :ico_oczko:
no i dzisiaj tez milo dzionek spedzilismy :ico_oczko:

stawiam za skonczony 24tc :ico_brawa_01: :ico_tort:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 wrz 2009, 20:33

leona, za 24 tydzien :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2009, 22:49

stawiam za skonczony 24tc :ico_brawa_01: :ico_tort:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

wkleilam te fotki juz na 2. trymestrze, ale jeszcze Wam tu pokaze, jak sobie rosniemy :ico_oczko:
23 tyg. 4 dni...

Obrazek

Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”