Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

14 lut 2008, 14:13

No to ja tez przesle wam buziaka
http://cmok.pl/link/999304

Dzien doberek!
U nas fajna nocka, Jasiu wlasnie spi, ja gotuje obiadek i czytam co u Was :)

eSKa fajny ten fotelik, mi sie podoba, najbardziej to chyba cena :-D Bo jak wczoraj patrzylam tutaj w sklepie to ponizej 1300 zlotych nie da sie kupic. A w internecie przegladalam na stronce www.bobowozki.pl i ceny tez do malych nie naleza.
truskawki są później bo podobno uczulają
No dzisiaj Jasiu jadl te truskawy, az sie mu uszy trzesly tak mu smakowalo, ale nie chcialam mu dawac duzo na pierwszy raz, zobacze jaka bedzie reakcja.

Kicia posciel sliczna! jeszcze takiej nie widzialam, bo wiekszosc wzorow to sie powtarza a ta jakas taka inna, super!! No i ekstra ze udalo sie wam spotkac znajomych!!

Eve kurcze oby to nie bylo nic powaznego!! Daj znac co z Szymonkiem!!

Agnieszka bardzo dobrze ze zabralas sie za tego bylego. Jak on gra z Toba nie fair to teraz tu mu pokaz na co Cie stac! Ja nie mialabym zadnych wyrzutow sumienia.

Wiecie co, musze sie wam do czegos przyznac. Te spodnie co wczoraj sobie kupilam sa male :ico_wstydzioch: Zawsze kupowalam w tym sklepie ten rozmiar i wszystko bylo ok. No a wczoraj nie chcialo sie mi mierzyc i tak kupilam na oko.... Nawet nie powiedzialam nic Krzyskowi bo na pewno by mi rozumu pogratulowal... No i jestem wsciekla ze sa male, bo wydaje sie mi ze wcale nie przytylam, ale mozliwe zetylko sie mi wydaje :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

eSKa
4000 - letni staruszek

14 lut 2008, 14:48

Justyna mam nadzieje że ta cała dziwna sytuacja szybko się wyjaśni.

Mamo Zuzi z tym fotelikiem dałaś mi do myślenia bo rzeczywiście ciekawy ten „twój” musze to obgadac z mężem bo jakby nie było to 300 zł wiecej.
Trzymam kciuki żeby Nelci zasmakowała zupka, Olek też miał dzis swój debiut z zupką marchewkową z ryżem i jadł z takim apetytem że aż miło hihi.
No i jestem wsciekla ze sa male, bo wydaje sie mi ze wcale nie przytylam, ale mozliwe zetylko sie mi wydaje

Nie przejmuj sie kobieto pewnie rozmiary zanizyli :ico_oczko: , a tak poza tym to pewnie wymienią na większe jak masz rachunek. Ale mężowi to chyba raczej się nie przyznawaj :ico_haha_01:

Wiecie ta niania jest ekstra, to urządzenie jest tak czułe że słychać oddech dziecka, wiec jak zacznie płakać to pewnie nawet głuchy usłyszy :-D

Dobra spadam, bo postanowiłam sobie ze wezme się za ten bałagan w mojej szafie.
Bede później;

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 lut 2008, 15:47

hej dziewczyny
eve,ania zdrówka dla bąbelka
Justyna trzymam kciuki za szybkie wyjasnienie sytuacji :ico_noniewiem:
z mężęm moim już wszytsko gra ,mialam plam i ktory sie powiodł i jdest normalknie w końcu ale i tak nie mogliśmy się kochac bo się nie dało... :ico_noniewiem:
Hania jeszcze nie jadła nic oprócz cyca
Dominkia ja schudłam po porodzie badzo ale teraz zaś przytyłam 4kg..
kicia posciel super
przepraszam za byki ale hania jest na kolanach u mnie
dziewczyny jak sie mierzy dzieci??

[ Dodano: 2008-02-14, 14:51 ]
eska jaka nianie masz??
ja dzis szybko posprzatalam bo Zuza moja siostra cioteczna(Dominika zna)poszla z hania na spacer a maz zdycha bo chory jest a w pon mamy szczepienie wiec mam nadzieje za nie zarazi bąbla
dziewczyny juz kupujecie fotelii nowe??
ja wybywam na 3-4 miesiace wiec jak wroce to kupie dopiero
Ostatnio zmieniony 14 lut 2008, 15:58 przez Lalka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 lut 2008, 15:51

W moim życiu napiecie jak w hrrorze!! :ico_zly: M juz wraca autem no i jedziemy w niedziele do wiednia a jutro do mojej mamy... dostal ostatnia szanse wogóle to jestem, rozbita jak nie wiem raz tak raz tak!! Przynajmiej dobra wiadomość na walentynki :*

Może uda mi się od mmy napisać do Was a jak nie to dopiero po po wrocie z Wiednia!! ŚCISKAM I CAŁUJĘ :*

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 lut 2008, 16:00

dziewczyny Hania zaczela ostatnio ulewac za kazdym razem,czasami malo czasami duzo..nie wiem dlaczego...zawsze przy odbiciu
a mi wlosy wychodza garsciami na poczatku sie cieszylam bo mam ich bardzo duzo ale teraz zostalo 5 na krzyz..

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

14 lut 2008, 17:21

No i jestem wsciekla ze sa male, bo wydaje sie mi ze wcale nie przytylam, ale mozliwe zetylko sie mi wydaje
ja też myślałam, że nie przytyłam. Ae jak ostatnio kupowałam sobie spodnie na obronę i babka przynosiła mi już 7 spodnie z kolei a wszystkie były ciasne w pasie to myślałam, że się zastrzelę :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Jak zwykle oberwał mąż bo byłam taka wściekła jak nie wiem i kupiłam spodnie które mi się w ogóle nie podobały :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: I od tej pory nie chodzę już na zakupy.Poczekam aż wrócę całkiem do formy :-D
Dobra spadam, bo postanowiłam sobie ze wezme się za ten bałagan w mojej szafie.
Ja mam ciągle posprzątane bo Mały uwielbia patrzeć jak składam ciuchy, więc jak jest marudny to wywalam wszystko z szaf i sprzątam. Już półek mi brakło :ico_haha_01:

kicia pościel naprawdę super. Też może sobie taką sprawie.

Justyna_Bochnia, :ico_pocieszyciel: Powodzenia i mniej takich stresujących sytuacji, mnie też moja teściowa czasem tak wkurza :ico_zly: . Też bym chciała pojechać do Wiednia. Może kiedyś mi sie to uda :ico_noniewiem:
dziewczyny Hania zaczela ostatnio ulewac za kazdym razem,czasami malo czasami duzo..nie wiem dlaczego...zawsze przy odbiciu
Mój Mały ciągle jeszcze ulewa. Nie martwię sie tym na razie, chyba za szybko je i powietrza sie zawsze nałyka. Czasem nawet po godzinie od jedzenia jeszcze beka albo nawet Mu sie uleje. :ico_noniewiem:

Ja fotelik dostaję od siostry :-D Taki do 18 kg i można Go rozkładać na 3 pozycje :-D
Także jeden wydatek mniej mnie czeka :ico_brawa_01:
Krzesełko do karmienia też dostanę. Musimy teraz pomyśleć o nowej wanience bo ta w której teraz sie kąpie to już za mała jest a w naszej wannie jakoś boję się jeszcze Go kąpać.
Idę do męża bo kupił mi pełno słodyczy na Walentynki :ico_haha_01: Przy Nim raczej prędko nie schudnę ale wie bystrzak jak mnie zadowolić :ico_brawa_01:

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 lut 2008, 17:36

mój wrócił od lekarz i sklep zaliczył więc ja się na siatki rzuciłam żeby kartofle obrać a przy okazji też "znalazłam" kupę słodyczy :-D :-D :-D :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

14 lut 2008, 17:49

Oj ja też mam nadzieje że mój w ramach upominku walentynkowego zafunduje mi coś słodkiego bo już po prostu nie umie wytrzymac, nie wiem jak to się stało że u mnie czyt. największego pożeracza słodyczy, w barku zostały tylko herbatniczki i zero czekolady :ico_olaboga:

Lalka moja niania : http://www.allegro.pl/item313210309_fis ... 4m_e_.html

[ Dodano: 2008-02-14, 16:59 ]
mi wlosy wychodza garsciami
u mnie było to samo ale ostatnio chyba trochę się poprawiło :ico_sorki:

a jeśli chodzi o ulewanie to mojemu jak był mniejszy nigdy się to nie zdarzało a teraz wręcz przeciwnie, nie za kazdym razem ale ulewa mu sie.
Ja mam ciągle posprzątane bo Mały uwielbia patrzeć jak składam ciuchy
No prosze jak Krystianek dba o porządek :-D :-D
Poczekam aż wrócę całkiem do formy
Ja też tak sobie myśle tylko zastanawiam się kiedy to nastąpi, bo przy moim podjadaniu wszystkiego i o każdej porze może to nie nastąpić nigdy :ico_placzek: więc chyba zdecyduje się na zakupy już wkrótce i kupie spodnie rozmiar większe a co mi tam. :ico_oczko:

Ostatnio czuję taki ucisk na kręgosłup że chyba musze wybrać się z tym do lekarza bo zastanawiam się czy te zawroty głowy nie są z tego własnie. Badania krwi robiłam i wyszly ok . A kręgosłup pewnie szlag trafia od noszenia, ja to już normalnie wrak jestem, nadgarstki felerne, w głowie się kręci, kręgosłup uciska i jeszcze teraz ten katar + kaszel :ico_olaboga: Dobra juz nie smęce, trzeba się cieszyć z tego co się ma :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-02-14, 17:02 ]
a gdzie uciekasz? mam nadzieję ze tam gdzie wybywasz będzie net i będziesz nas czasem odwiedzała co?

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

14 lut 2008, 18:07

u lekarza nic w sumie nowego sie nie dowiedzialam
Szymon tylko goraczkuje, osłuchowo ok i gardelko ok
zabki sie juz wyrzynaja ale lekarka powiedziala ze raczej to nie od zabkow ta temperatura Obrazek
mowila tez zeby go obserwowac bo byc moze to taka "trzydniowka" chyba Jasiu Dominisi to miał????
dziecko przez 3 dni ma wysoka temp. a w ostatni dzien dostaje wysypki
na 4 dzien wszystko mija i dziecko zdrowiutkie
ja mam nadzieje ze to jednak nie to i Szymon juz wroci do formy Obrazek

jak ja bylam z Szymciem u moich rodzicow to tescia zabralo pogotowie, podobno mdlał i pluł krwią, juz dzwonil ze szpitala zeby nie robic paniki bo zbadali mu serce i jest wszystko ok
podejrzewaja ze to cos od żołądka, M zwolnil sie z pracy, szybko przyjechal do domu i pojechal z tesciowa do szpitala, wszystkiego sie dowiem jak wroca, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok Obrazek
A ja mam 37,7 i coraz gorzej sie czuje :ico_chory:
ja tez jakas padnieta jestem, mam 37,2st i bola mnie kosci, mam nadzieje ze mnie nie rozłoży bo wyglada mi to na jakies grypsko

kicia super ze udalo wam sie spotkac tych znajomych
nie ma to jak miec fajne towarzystwo do piwkowania pod noskiem
i super te poscielki co dalas linki, ja moze i bym sie skusila ale teraz jak mamy zamiar wyjechac to ograniczylam wszystkie zkupy do minimum, ale nic straconego wszystko nadrobie w UK Obrazek

agnieszka super ze zaczelas tak szybko dzialac, tak trzymaj a twoj byly napewno wam juz zadnej krzywdy nie wyrzadzi bedziesz przynajmniej miala wszystko pod kontrola Obrazek

eska fajny ten fotlik deltim, ja tez nad nim myslalam, ale jeszcze musze dokladnie poogladac bo marzy mi sie taki z obrotowym siedziskiem co mozna dziecko w w foteliku zwrocic w strone drzwi jak sie go wyciaga, no niestety jak narazie odstrasza mnie cena za to cacka- prawie 1000zł Obrazek

aaaa i pochwal sie koniecznie ta niania, bo ja jestem chora na takie rzeczy i moglabym miec wszystkie takie akcesoria...hihi ale ograniczona finansowo niestety jestem

Justyka ja to cie naprawde podziwiam, kolejna szansa mowisz....hmmmmmmmmm
jak dla mnie to chlopak przegina za bardzo, i ta rozłąka jest chora, nie da sie tak zyc na dluzsza mete Obrazek
wiec jesli macie byc razem to badzie razem. niech w koncu Marcin pokaze ze jemu na was zalezy, bo na razie to on sie bawi a tym masz na glowie dom, dziecko i jeszcze szukanie pracy

mamo_zuzi wracajcie szybko do tej szwecji bo bakuje mi tu Ciebie na tt, a jak juz bedziesz na miejscu to napewno znajdziesz wiecej czasu dla nas...hehe mowi tak to ciagle czasu jej brakuje Obrazek
My na Walentynki dzis na kolacje sie wybieramy do wloskiej restauracji, a mezusiowi kupilam srebrny grubszy lancuszek na szyje :-)
ja zaplanowalam sobie kolacyjke w domku, robie rissotto kupiłam czerwone winko martini, ale nie wiem jak to wszystko bedzie wygladac ze wzgledu na teścia.. Obrazek
miedzy 37-38 to jeszcze nie temperatura, tylko stan podgoraczkowy i NIE ZALECA podawania srodkow przeciwgoraczkowych ponizej 38,8
ja bym sie bala go tak zostawic bez lekow obnizajacych goraczke, mial taka goraca główke i byl rozpalony, marudny i wogole jak nie moj synus, teraz na szczescie wszystko wraca do normy
bo wydaje sie mi ze wcale nie przytylam
no pewnie ze nie przytyłas to napewno zanizyli rozmiarowki
jestem tego pewna Obrazek
ale tajemnicza jestes Obrazek , no napisz cos wiecej gdzie sie wybieracie bo juz mnie ciekawosc zzera

ja wczoraj mialam taka ochote na racuchy, ze jak wracalam z pracy to zatrzymalam sie w przydroznym sklepie, zaopatrzylam sie w jablka i w domku bylo smażenie, ale pyszniutkie wyszły Obrazek nawet mama sie załapała jak my pojechalismy na angielski Obrazek

aaa i dla wszystkich mamusiek wirtualny całusek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 lut 2008, 18:32

eve to dobrze że nic poważnego
tam gdzie będe będzie net ale na razie nie napisze gdzie żeby nie zapeszać :ico_oczko:
dziewczyny a co z mierzeniem dziecka?bo nam lekarka nie mierzy hani i ja chciałabym sama ,jak się mierzy dzieci?

[ Dodano: 2008-02-14, 17:34 ]
eska kolezanka ma taką nianię i tez mówiła że super
my mamy philipsa ale kupiliśmy na allegro używaną i kurcze coś się pieprzy ostatnio :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”