hej dziewczyny my juz od poniedzialku spowrotem na naszych starych smieciach jestesmy, kupilismy pare rzeczy a ja sobie gazet i ksiazek polskich nakupowalam hahaha wiec trzeba bylo kupic segment zeby wszystko bylo poukladane bo zbieralo nam sie od paru miesiecy ale po powrocie z polski istny smietnik, a segment kupilismy uzywany 150 zl zaplacilismy wiec bardzo tani a wyglada jak nowy, pozniej wkleje fotki ;9
hekkate niewiem jak to powiedziec ale niepodoba mi sie ze robisz takie *smieszne* zdjecia swojemu synkowi,
rozumiem ze chodzi ci tylko o poczucie humoru i ze jest to zabawne, ale zdjecia robilas czasem z piwem jak maly spal, a potem dokladalas mu coraz to rozniejszych zabawek i rzeczy, a przeciez to zyjace spiace dziecko a nie zabawka, moze tobie sie wydaje ze w przyszlosci maly sie bedzie smial ze mial takich zabawnych rodzicow ale gdyby moi rodzicie mi robili az tyle zdjec ( bo rozumiem jedno czy dwa dla zabawy ale nie kilkanascie ) to juz by mi sie to dawno niepodobalo bo przeciez to zwykle meczenie spiacego dziecka! napewno jestes dobra matka i niemasz nic zlego w zamiarze ale pomysl co robisz, bo np to teraz ostatnie zdjecie przykryty pieluszka gdzie wyglada jak talib to niewiem jak w polsce ale tu wiele osob poczuloby sie urazonych a nawet wscieklych niedawno byla taka sprawa z talibem kiedy to ktos zrobil smieszny rysunek taliba i caly kraj o tym gadal debatowali w telewizji, nie mowie ci tego zeby ci na zlosc zrobic czy cos po prostu boli mnie takie patrzenie jak twoj synus spi a ty mu pstrykasz zdjecia wkladasz skarpetki na glowe a on taki jest niewinny i nijak zareagowac niemoze! przepraszam cie z gory, niewsciekaj sie na mnie po prostu mowie co mysle...
magdzinka te kupki po jedzonku jabluszka i marcheweczki Julcia tez ma takie wiec sie nie martw lekarz mi powiedzial ze to ladnie przeczyszcza zoladeczek ale zeby podawac stopniowo najpierw troszke a potem po paru dniach wiecej zeby sie brzuszek przyzwyczail, a kaszek tez mi cos nie chce jesc za to marcheweczke uwielbia i to samo kartofelki, ale jak Jagusia dostaje wciagu dnia warzywka to sie niemartw o te owocki jak lubi to tylko witaminki z tego czerpie wiec niech je jak ma ochote, lepiej jakby jadla owocki niz wogole niechciala jesc,
katelajdka nic sie nie martw ze masz za chude mleczko po prostu w cieple dzieciaki lubia czesciej a mniej pic, a Julcia jak bylo cieplutko to pila wciaz co chwilke czasem wiecej czasem tylko ciutke ale przynajmniej z 10 razy na dobe a z butelki je wiec to mleczko chudsze tak czy siak nie moglo byc, ale wogole mleczko z piersi nie jest tluste czy chude jest dokaldnie takie jakie ma byc idealne i sie dostosowuje do warunkow, tak jakby piersi wiedzialy ze w cieple sie wiecej chce pic hihihihi czytalam kiedys ze robili badania i w zime mleczko jest gestsze a w lato troche wodniste ale jest to specjalnie zaprojektowane bo w cieple dzieciaki nie zawsze jesc chca tylko pic, ale wartosc mleczka jest wciaz dobra wiec nic sie nie martw