Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2008, 23:38

a na takie starsze blizny też działa,bo tak jak ty piszesz ze z cienkiej zrobila sie duza tak mam ja,to złe gojenie sie blizn to -bliźniec,ja mam taką na szyji po wycięciu tarczycy,i właśnie zastosowałabym sobie no i koniecznie na rozstępy
wiesz co ja ta mascia smarowalam Marcinowi dluga na 30 cm i miejscami szeroka na 3 cm blizne po operacju serca i pomoglo-a on nie dawal sie smarowac tak co noc z zaskoczenia go musialam brac i wcale dlugo nie smarowalam ale i tak troszke pomoglo-a ja kiedyc uzywalam na bardzo stara blizne po ugryzienu psa i nie byla juz taka wypukla :ico_sorki: wiec moim zdaniem warto-chociaz masc jest mala i dosc droga to wydajna

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

16 sie 2008, 23:39

Tak w ogole to sie troche o Pati martwie,bo to do niej nie podobne,ze tak cichutko siedzi.Nie przypominam sobie zeby wspominala ze ma jakies plany na wieczor :ico_olaboga: Mam nadzieje,ze wszystko w porzadku :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2008, 23:41

A wiecie,jest bardzo dobry angielski krem z maslem kakaowym,ja go uzywam przeciw rozstepom,ale jest tej samej firmy na juz istniejace rozstepyPalmer's sie nazywa
ja tez go uzywalam ale mnie zapach zaczol wkurzac i w Pl sobie parmaceris na rozstepy kupilam bo jak zobaczylam te inne cuda za 150 zla za tubke to podziekowalam
TTTTTTEEEEEE ksiezniczka sie obudzila-raz mnie musla :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sie 2008, 23:41

A wiecie,jest bardzo dobry angielski krem z maslem kakaowym,ja go uzywam przeciw rozstepom,ale jest tej samej firmy na juz istniejace rozstepyPalmer's sie nazywa
mam miszka mam ten dokladnie nie dziala :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2008, 23:42

Tak w ogole to sie troche o Pati martwie,bo to do niej nie podobne,ze tak cichutko siedzi.Nie przypominam sobie zeby wspominala ze ma jakies plany na wieczor Mam nadzieje,ze wszystko w porzadku
musze to sprawdzic bo sie teraz tez zaniepokoilam :ico_noniewiem: moze cos rano pisala a nie doczytalam ide na przeszpiegi w tyl

[ Dodano: 2008-08-16, 23:44 ]
Juz wszystko wiem Pati popija i tancuje u tesciowki na urodzinkach :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-08-16, 23:46 ]
Miszka wczoraj jak tak sie przed 3 p;rzebudzilam i siedzialam przed kompem to sobie pomyslalam ze wysle Ci kontrolnie eske i napisze ze rodze :-D
ale potem sobie myslalam ze cie obudze zdenerwujesz sie i jeszcze ty polecisz rodzic :-D

Awatar użytkownika
miszka

16 sie 2008, 23:46

TTTTTTEEEEEE ksiezniczka sie obudzila-raz mnie musla
No prosze,prawdziwa z niej ksiezniczka bedzie-leniuszek razem z moim ksieciuniem :ico_brawa_01:
mam miszka mam ten dokladnie nie dziala
Naprawde?No widzicie,czyli tak jak pisalysmy wczesniej to nie od smarowania zalezy :ico_noniewiem: A ja myslalam ze mi ten krem wlasnie pomaga :ico_noniewiem:
musze to sprawdzic bo sie teraz tez zaniepokoilam moze cos rano pisala a nie doczytalam ide na przeszpiegi w tyl
No sprawdz i daj znac bo caly czas mi to po glowie chodzi :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

16 sie 2008, 23:46

Juz wszystko wiem Pati popija i tancuje u tesciowki na urodzinkach
to fajnie ma :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sie 2008, 23:47

a tak wlasnie pisala o tym :ico_sorki: :ico_sorki: ,skleroze mamy ciazowa :-D

Awatar użytkownika
miszka

16 sie 2008, 23:48

Miszka wczoraj jak tak sie przed 3 p;rzebudzilam i siedzialam przed kompem to sobie pomyslalam ze wysle Ci kontrolnie eske i napisze ze rodze
ale potem sobie myslalam ze cie obudze zdenerwujesz sie i jeszcze ty polecisz rodzic
Ani mi sie waz!!!!!Przeciez ja bym chyba zawalu dostala :ico_noniewiem: Musisz mowic tylko prawde!!!!
No to mi ulzylo.No faktycznie cos tam wspominala ze jej sie nie chce :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2008, 23:49

No sprawdz i daj znac bo caly czas mi to po glowie chodzi
juz napisalam wyzej :-D
kolezanka sie upija i wywija a my tu sie denerwujemy-tesciowa ja tak upila ze pewnie juz dzisisj kompa nie odpali :ico_nienie:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”