Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 sty 2009, 14:10

ale co Wy, dziewczyny?? Kazda lyka jakies prochy od czasu do czasu?? Mi sie nigdy nie zdarzylo brac zadnych srodkow uspokajajacych...
Ja też jeszcze nie miałam takiej potrzeby. A jak mam doła to po prostu czekam aż minie.
ojjjj, Wam tez forum szwankuje...?? ja sie dopiero tu dostalam...
Wcześniej też nie mogłam wejść.

[ Dodano: 2009-01-17, 13:11 ]
A moja już nockę odespała, spała 2,5 godziny :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

[ Dodano: 2009-01-17, 13:12 ]
Ładnie się zrobiło na dworze, idziemy zaczerpnąć świeżego powietrza i na małe zakupki.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 sty 2009, 16:31

Gie napisał/a:
ale co Wy, dziewczyny?? Kazda lyka jakies prochy od czasu do czasu?? Mi sie nigdy nie zdarzylo brac zadnych srodkow uspokajajacych...

Ja też jeszcze nie miałam takiej potrzeby. A jak mam doła to po prostu czekam aż minie.
no mi się czasem zdarza i uważam to za normalne.
Zresztą po śmierci mojej mamy tak się załamałam że przez 8 m-cy byłam na potężnej dawce psychotropów, to był zły czas dla mnie :ico_olaboga:
Od tamtej pory jestem słaba psychicznie :ico_zly: a od czasu do czasu jedna tableteczka, ziołowa, nie zaszkodzi przecież nikomu.

A wy dziewczyny jak nie musiałyście to tylko pozazdrościć :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-01-17, 15:34 ]
Gie uważaj na ten kaszel Zuzi, bo Maja też mało pokasływała na poczatku. Nie chcę cie straszyć, ale miej oczy szeroko otwarte proszę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: .

No bo Emi i Maja znają już smaczek igiełki w dupce a Zuzia lepiej narazie niech nie zna, jak nie musi !!!

Ja po analizie całokształtu doszłam do wniosku że i ja i P. zarazilismy Majeczkę :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2009, 16:36

Gie napisał/a:

mi po prostu nigdy nie przyszlo do glowy, zeby wspomoc sie farmakologicznie przy jakichs nerwach, czy dole... zawsze potrafię sobie poradzić "domowymi sposobami", czyt. fryzjer, zakupy, słodkości... teraz myślę sobie, że może rzeczywiście "taniej i zdrowiej" byłoby łyknąć jakąś ziołową tabletę... :-D :-D :-D
A moja już nockę odespała, spała 2,5 godziny

bravo... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ładnie się zrobiło na dworze, idziemy zaczerpnąć świeżego powietrza i na małe zakupki.
ja juz bylam z pieskiem na dworze... rzucalam mu patyki w snieg, a on aportowac - o ile udalo mu sie znalezc patyk w tym bialym puchu :)

Nooo, wreszcie dzisiaj sobota, a wieczorkiem na TVN-ie film, na który tak czekam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dziewczyny, wiecie, ze ja za 8 dni bede juz w pracy?????? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

ale zleciało szybko... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
zdecydowanie za szybko...

chyba tylko ja z Was wracam tak wczesnie do pracy... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

szczerze - NIE CHCE MI SIE!!!! Najbardziej oczywiscie ze wzgledu na Zuz, ale tez nie wyobrazam sobie znowu tak wczesnego wstawania (po 4:00 :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: ), siedzenia za biurkiem 7 godz., no i w ogole... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-01-17, 15:41 ]
no mi się czasem zdarza i uważam to za normalne
nie pisalam, ze to nie jest normalne...
Zresztą po śmierci mojej mamy tak się załamałam że przez 8 m-cy byłam na potężnej dawce psychotropów, to był zły czas dla mnie
wcale sie nie dziwię... :ico_pocieszyciel:
Gie uważaj na ten kaszel Zuzi, bo Maja też mało pokasływała na poczatku. Nie chcę cie straszyć, ale miej oczy szeroko otwarte proszę .
Margarita - oczywiscie, przeciez biegam z nia do lekarza i jak kaszel przez weekend nie ustapi, to w poniedzialek pewnie znowu pojde z mala do lekarza - wole dmuchac na zimne...

ciekawe jak tam SHOO w tych "Katowicach..." :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-01-17, 17:51 ]
aaaa, mialam Was zapytac - tez macie w prawym górnym rogu tę reklamę "Ole!!" ????? Ona sie w ogole nie daje zamknac i zaslania mi część postów na górze!!! Ale mnie to wpienia!!!!!!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 sty 2009, 19:09

U mnie nie ma żadnej reklamy

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 sty 2009, 20:05

u mnie też nie ma żadnej reklamy.
margarita83 napisał/a:

nie pisalam, ze to nie jest normalne
nie mówię że uważasz że to nienormalne i przepraszam jeżeli xle to odebrałaś. Chodziło mi o to że depresja to choroba cywilizacji i wydaje mi sie że u 80 % społeczeństwa wystąpiła :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-01-17, 19:05 ]
ciekawe jak tam SHOO w tych "Katowicach..." :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
hehehe ciekawe, pewnie szuka zdjęć w necie :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2009, 20:52

u mnie też nie ma żadnej reklamy.

Gie napisał/a:
margarita83 napisał/a:

nie pisalam, ze to nie jest normalne

nie mówię że uważasz że to nienormalne i przepraszam jeżeli xle to odebrałaś. Chodziło mi o to że depresja to choroba cywilizacji i wydaje mi sie że u 80 % społeczeństwa wystąpiła
nie przepraszaj, Kochana, bo nie masz za co... nie odebralam tego źle... i myślę, że ziołowe proszeczki raz na jakis czas, to jeszcze nie depresja, tylko po prostu gorsze chwile... wiem, ze depresja, to baaardzo ciezka choroba i ziolowymi proszkami nie da sie jej raczej wyleczyc... co innego chwilowe doły, złe samopoczucie, czy nerwy... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: zycze, zeby zadna z nas nie miala powodow, zeby lykac te, czy inne srodki :ico_sorki: :ico_sorki:
Gie napisał/a:
ciekawe jak tam SHOO w tych "Katowicach..."

hehehe ciekawe, pewnie szuka zdjęć w necie
pewnie tak, hhehheee... :-D :-D :-D :-D :-D niech szuka, chetnie obejrzymy, nie?? :-D :-D

MARGARITA - my z panem robimy wlasnie.... zgadnij co.... LASAGNE - i Cie zapraszamy - pisalas ostatnio, ze dawno nie jadlas... wpadaj do nas na 21:00, zjesz sobie pysznosci, popijesz colą i obejrzysz z nami film "Serce nie sługa" :-D :-D :-D :-D

aaaa, dzisiaj pierwszy raz kapalam sie w wannie z mala, zaraz wstawie fote :)

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

17 sty 2009, 20:55

Witam wieczorkiem.
Dopiero teraz mam chwilke.Ale pisac mi sie nie chce bo sei z moim popstrykalam.Wkurzyl mnie juz do takiego stopnia ze mu caly obiad do kosza wywalilam :533: I skoro chce to niech sobie sam gotuje tylko ciekawa jestem kiedy bedzie mial na to czas jak on wiecznie taki zmeczony :ico_zly:

A tak z innej beczki Jula mnie w nocy zaskoczyla poszla spac o 19 a na pierwsze karmienie obudzila sie o 2 :ico_szoking: tak wiec spalam 5 godzin bez przerwy co za radocha :ico_brawa_01: Ciekawe czy mi jeszcze tak pozwoli??

Margarita biedna ta twoja Majeczka ale napewno dacie rade :ico_pocieszyciel:

Gie :ico_brawa_01: za wytrwalosc.

Co do reklamy u mnie jest i tez mnie :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2009, 21:07

Ale pisac mi sie nie chce bo sei z moim popstrykalam.Wkurzyl mnie juz do takiego stopnia ze mu caly obiad do kosza wywalilam

hhehheee, to mi sie podoba, z chłopami trzeba ostro :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a tak naprawde, to mam nadzieje, ze sie szybko pogodzicie... :ico_sorki: :ico_sorki:
Gie za wytrwalosc.
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Co do reklamy u mnie jest i tez mnie
kuźwa, no ja dostaje bialej goraczki!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: jak to wylaczyc???!!! :ico_olaboga: :ico_olaboga:

teraz foty

troche nie na temat, ale pochwale sie zdolnosciami mojego Pana - taki tatuaz zrobil przedwczoraj

Obrazek

moja smieszka

Obrazek

a tak Su lubi drzemac w bujaczku - pielucha w obie rece i naciagnieta na cala buzke... :ico_puknij:

Obrazek

mój kciuk tez dobry do ssania :-D

Obrazek

no i kąpiel

Obrazek

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

17 sty 2009, 21:13

Gie tatu super :ico_brawa_01: Czasami zastanawialam sie czy nie zrobic sobie jakiegos malego na plecach ale jakos odwagi nié mam.

Zuz widze ze uwielbia sypiac tak samo jak moja Jula tez musi miec pieluche naciagnieta na glowe inaczej nie zasnie :-D

A co do chlopa napewno nam minie bo przeciez do kogos pasuje sie oddzywac a z dzieciakami to sie nie nagadam :-)

:ico_placzek: nie wiem jak wylaczyc to dziadostwo

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2009, 21:20

Gie tatu super Czasami zastanawialam sie czy nie zrobic sobie jakiegos malego na plecach ale jakos odwagi nié mam.
nie ma się czego bac, ja mam 3 :-D :-D :-D :-D :-D , z czego dwa robil mi Pan :) m.in. moja pszczolke na brzuchu :)
Jula tez musi miec pieluche naciagnieta na glowe inaczej nie zasnie
nooo, potrzebna jest jej pielucha do szczescia...
A co do chlopa napewno nam minie bo przeciez do kogos pasuje sie oddzywac a z dzieciakami to sie nie nagadam

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”