Gie napisał/a:
ale co Wy, dziewczyny?? Kazda lyka jakies prochy od czasu do czasu?? Mi sie nigdy nie zdarzylo brac zadnych srodkow uspokajajacych...
Ja też jeszcze nie miałam takiej potrzeby. A jak mam doła to po prostu czekam aż minie.
mi po prostu nigdy nie przyszlo do glowy, zeby wspomoc sie farmakologicznie przy jakichs nerwach, czy dole... zawsze potrafię sobie poradzić "domowymi sposobami", czyt. fryzjer, zakupy, słodkości... teraz myślę sobie, że może rzeczywiście "taniej i zdrowiej" byłoby łyknąć jakąś ziołową tabletę...
A moja już nockę odespała, spała 2,5 godziny
bravo...
Ładnie się zrobiło na dworze, idziemy zaczerpnąć świeżego powietrza i na małe zakupki.
ja juz bylam z pieskiem na dworze... rzucalam mu patyki w snieg, a on aportowac - o ile udalo mu sie znalezc patyk w tym bialym puchu :)
Nooo, wreszcie dzisiaj sobota, a wieczorkiem na TVN-ie film, na który tak czekam
dziewczyny, wiecie, ze ja za 8 dni bede juz w pracy??????
ale zleciało szybko...
zdecydowanie za szybko...
chyba tylko ja z Was wracam tak wczesnie do pracy...
szczerze - NIE CHCE MI SIE!!!! Najbardziej oczywiscie ze wzgledu na Zuz, ale tez nie wyobrazam sobie znowu tak wczesnego wstawania (po 4:00

), siedzenia za biurkiem 7 godz., no i w ogole...
[ Dodano: 2009-01-17, 15:41 ]
no mi się czasem zdarza i uważam to za normalne
nie pisalam, ze to nie jest normalne...
Zresztą po śmierci mojej mamy tak się załamałam że przez 8 m-cy byłam na potężnej dawce psychotropów, to był zły czas dla mnie
wcale sie nie dziwię...
Gie uważaj na ten kaszel Zuzi, bo Maja też mało pokasływała na poczatku. Nie chcę cie straszyć, ale miej oczy szeroko otwarte proszę .
Margarita - oczywiscie, przeciez biegam z nia do lekarza i jak kaszel przez weekend nie ustapi, to w poniedzialek pewnie znowu pojde z mala do lekarza - wole dmuchac na zimne...
ciekawe jak tam SHOO w tych "Katowicach..."
[ Dodano: 2009-01-17, 17:51 ]
aaaa, mialam Was zapytac - tez macie w prawym górnym rogu tę reklamę "Ole!!" ????? Ona sie w ogole nie daje zamknac i zaslania mi część postów na górze!!! Ale mnie to wpienia!!!!!!!!!