Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lut 2008, 20:19

ewasiek, ale piękny Ci synek rośnie :ico_brawa_01: A Twojej fryzurki to nie widać za wiele :ico_placzek:

Poczytałam sobie Was rano, ale nie nie udało mi się nic napisać. Mam potworny humorek, totalne dno, od środy. M. miał dziś urlop to się Zajmował Zuzią. Ja wyszłam z domu, myślałam,że mi się polepszy,ale nic z tego. M. twierdzi,że to wina pogody, no Zuzi chyba też się udzieliło, bo nieznośna dziś. Nocka fatalna, ale to z naszej winy. Bo wracaliśmy z Wieliczki przed 23, a ona spała, potem rozbieranie w domku po północy i nam się rozbudziła na całego, ciężko jej było zasnąć. Potem 6 i przed 8. Zaraz idę spać, bo padam. Już zupełnie nie pamiętam co u której....

Tak, tak, wczoraj odebrałam dyplom magisterski, dopiero :-D Ale dobrze trafiłam, bo teraz ferie na uczelni i szybciutko się udało załatwić.

I Zuzia od wczoraj zjada po całym słoiczku jedzonka :-) A ja nie umiem gotować kaszki manny :ico_olaboga: Grudki się robią i przecież nie dam takiej Zuzi. Jak się gotuje kaszkę???

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

15 lut 2008, 23:18

Ewasiek sliczne fotki! Michalek to przystojniak jak nie wiem! Dajesz go juz do chodzika?? No i albo sie mi wydaje albo dosc duzo skrocilas wloski i kolorek jakby ciemniejszy?? A jak Misio w nocy?? Spi cala??

Kocura to dyplom masz i nic nie stawiasz?? :ico_oczko:

A jak sie gotuje kaszke to nie mam zielonego pojecia :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 lut 2008, 09:16

Kocura Bura, Ja się w grudniu broniłam i też jeszcze dyplomu nie odebrałam :-)
Zresztą na razie mi się w ogóle nie przyda bo raczej do pracy w najbliższym czasie się nie wybieram.

My dzisiejszą nockę mieliśmy super. Dwa razy jadł i od razu zasypiał. Rano oczywiście o 6.30 pobudka ale mąż mi Go wziął i mogłam spać dalej :ico_haha_01:
Już się lepiej czuję a Mały na szczęście się chyba nie zaraził. Dziś impreza u moich teściów i nie wiem czy iść bo teraz wszędzie grypsko panuje a tam będzie ponad 20 osób i trochę boję się o Małego. No i ja jeszcze nie doleczona całkowicie.
Kusi mnie tylko jedzonko :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

16 lut 2008, 09:25

ja się witam z rana :ico_haha_02:

padam.....nie wiem Darek ile razy dziś się budził, bo przestałam liczyć...czy brzuszek o blał czy co :ico_noniewiem: no i już przed 7 pobudka...a ja po 1 usnęłam dopiero :ico_olaboga:
u nas w nocy śniegu troszkę spadło :ico_noniewiem: nie wiem po co bo taka ilość do niczego nie potrzebna :ico_nienie:

KOCURKA no nie stawiasz :ico_szoking: i gratuluję odbioru :ico_tort:

EWASIEK no Michałek kawaler jak się patrzy :ico_brawa_01: a fryzurkę pokaż bardziej :ico_sorki: w całej okazałości :-D a ja kaszkę gotuję tak....jak zaczyna się gotować woda, to zmniejszam ogień na taki, żeby tylko leciutkko bulgotała wtedy kaszki nie sypię tak po prostu łyżką na raz tylko tak delikatnie rozsypuję, strząsam ją łyżeczką po całej wodzie i szybko zaraz mieszam, czasami się jakaś grudka zrobi to na koniec ją wybiorę :ico_noniewiem: innego sposobu nie znam..... :-)

to co dziewczyny wstawajcie...... :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-02-16, 08:28 ]
ANIU to Ty się broniłaś a my nic nie wiemy :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_nienie: też nie stawiałaś :ico_nienie: :ico_oczko: no to też gratuluję obrony :ico_tort:

[ Dodano: 2008-02-16, 08:31 ]
ANIU czy Twój szkrab nie skończył wczoraj 5 miesięcy? :ico_szoking: czy ja nie zauważyłam, że stawiałaś :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: hmmm.....wszystkiego naj naj lepszego :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 lut 2008, 10:24

Kurcze wczoraj tak źle się czułam, że zapomniałam coś postawić :ico_olaboga:
Baaaardzo przepraszam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Dziś będzie taki spóźniony tort :-D

Obrazek

I coś mocniejszego :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

16 lut 2008, 10:41

ANIU masz wybaczone :ico_oczko: a spóźniony torcik też zjemy :ico_brawa_01: ale jaki piękny za to :-D ja to bym sobie coś chlupnęła mocniejszego wieczorem, ale jeszcze nie mogę, bo Daruś by fazę złapał też :ico_oczko:

a ja wam się pochwaliłam, kurcze chyba nie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
NO to tak...Darek wczoraj zasypiał cały czas w łóżeczku bez bujania i sam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i dziś przed chwila też dałam mu smoczka, bo do tej pory w dalszym ciągu nie chciał go, przytulił się do podusi i już go nie było.....oj te dzieciaczki ....potrafią zaskoczyć :-D

[ Dodano: 2008-02-16, 09:44 ]
MAMAZUZI dziś chyba do Polski wyjeżdża... :ico_noniewiem: szczęśliwej podróży Kasiu....oj to dziś biedna się napłaczesz pewnie :ico_pocieszyciel:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

16 lut 2008, 10:48

Hej dziewczyny
Dajesz go juz do chodzika?? No i albo sie mi wydaje albo dosc duzo skrocilas wloski i kolorek jakby ciemniejszy?? A jak Misio w nocy?? Spi cala??
co do chodzika to kiedys na probe go posadzilismy i okazało sie ze mu sie podoba, ladnie sie w tym bawi :-D

A włoski fakt skrociłam dosyc mocno, sa w okolicach lini brody. ale kolorku nie robilam, mam zamiar isc i zrobic balejaz. tylko nigdy czasu nie mam no i misia z kim zostawc.

a misio w nocy roznie, raz spicala noc raz sie budzi ze 2 razy, nie wiem od czego to zalezy, chyba on tylko wie :ico_oczko:

terz siedi na kolankach u mnie i probuje mnie za reke zlapac jak pisze na klawiaturze :ico_haha_01: strasznie ciekawski sie zrobil ostatnio.

A wogole to mam zamiar mu sama zaczac zupki gotowac, bo ten mały zarłoczek 3 zupki na dzien je, wiec stwierdzilam ze moze pora gotowac :-) zobaczymy jaki bedzie efekt.

mezu jedzie na zakupki a my z misiem poszalejemy Obrazek

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

16 lut 2008, 11:40

EWASIEK poważnie 3 całe słoiczki zjada? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: oj to faktycznie głodomorek :ico_brawa_01:

my na spacerek się wybierzemy :ico_brawa_01: piękne słoneczko, ale mroźno :-D

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

16 lut 2008, 11:48

Oczywiscie nie na raz. O 1 dostaje 1,5 sloiczka a o 5 nastepnie 1,5 sloiczka. probowalam mu dawac mniej to byl placz.
Lekarz pwiedzial mi ze ze wzgledu na jego kupke zeby mu wiecej zupki dawac, no i wynki w szpitalu byly takie sobie wiec dostaje zelazo w kropelkach i wiecej zupki.
Tak wiec zabieram sie za gotowanie zupek dla misia :-D
Tesciowa kupila mi wczoraj cieleciny, w zamrazalniku mam indyka jeszcze tylko chcialam mu kolika kupic.
A tak wogole to mamy pomysl zeby chodowac dla malego kroliki na jedzonko. U tesciowej jest miejsce i warunki wiec mamy taki zamiar. Sama nie przepadam za miesem kroliczym ale czego sie nie robi dla dziecka :ico_oczko:

eSKa
4000 - letni staruszek

16 lut 2008, 12:22

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”