mężowi sie nie podoba??????? wybierzcie takie jakie Wam obu sie podobaSłuchajcie imie Gabriel zostało odrzucone

mnie sie podobał Tymoteusz a Jacy Franio, i wyszło na jego bo syn

a mi sie strasznie podobaly Pola i Nadia ale nie bylo mi widocznie pisanebyłoby na moje Tosia
tak jakoś wychodzi czasamiemalia30, ty jak zwykle pierwsza
no własnie zamierzam w koncu odpoczac-10 dni pracy non stop daly mi popalicodpocznij sobie w weekend,nalezy ci sie!
kto wie moze trzecia bedzie to Nadia badz Polaa mi sie strasznie podobaly Pola i Nadia ale nie bylo mi widocznie pisane
to supera dzis zabukowałam moim rodzicom bilet akurat na Franka roczek i przyleca na tydzień a mówili ze nigdy nie przylecą bo sie boją samolotu a tu taka niespodzianka
no nie Madziu lece z Tobąja na pewno lece jutro na silownie
zupełnie jak moja mamai tak mowila ze kto by pomyslam ze jeszcze bedzie mogla sobie kiedys polatac po swiecie a nigdy wczesniej nigdzie nie byla ale dzieki wielkiej emigracji miala szanse
zapraszam bedzie mi razniejMagda Sz. napisał/a:
ja na pewno lece jutro na silownie
no nie Madziu lece z Tobą
dokladnie!moja jeszcze w co druga nocke dorabia a w dzien opiekuje sie moja babcia ktora ma prawie 89 lat i jest lezaca wiec taki wyjazd to prawdziwa odskocznia tyle ze zawsze problem z opieka do babcia niech ma co opowiadać sąsiadkom moja mama na rencie
piekne imionaa mi sie strasznie podobaly Pola i Nadia ale nie bylo mi widocznie pisane
tez tak mysle takze spokojnie moze kiedys bedzie coreczkakto wie moze trzecia bedzie to Nadia badz Pola
no wlasnie kochan odpoczywaj duzo i nieprzemeczja sieno własnie zamierzam w koncu odpoczac-10 dni pracy non stop daly mi popalic
super niespodziankaa dzis zabukowałam moim rodzicom bilet akurat na Franka roczek i przyleca na tydzień a mówili ze nigdy nie przylecą bo sie boją samolotu a tu taka niespodzianka
- hehe jestem,juz jestem i w zasadzie powiem wam,ze obucilam sie po 8-mej tzn moj kochany M. mnie zbudzil i nie dalo rady zasnac jeszcze raz,za to na pewno zwlekalam ze wstaniem z wyrkaEmalii dzisiaj jeszcze nie bylo to znaczy ze odsypiai na zdrowie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość