hej Dziewczyny:)
Anusiek chciałabym zobaczyć twarzyczkę Twojego synka, a;e jestem beznadziejna w patrzeniu na wyniki usg, nigdy nic nie widzę. zawsze proszę męża aby mi pokazał co widać... przykre, ale prawdziwe.
na moim ostatnim usg 3d mała tak się ułożyła, że nie było widać buzi. lekarz troszkę mnie wyszarpał za brzuch żeby ją przekręcić, ale uparta byłą. jedynie co dobrze wyło widać to jej stópkę!!! ale wygląda zdrowo i dużo jej...:) a to najważniejsze!
dalej walczę z infekcją, już ponad dwa tygodnie. jest już lepiej, ale siedzę cały czas w domu. jutro muszę wyjść na badania. w środę mam endokrynologa, w czwartek ginekologa a w poniedziałek diabetologa... diabetolog ma obejrzeć usg żeby zobaczyć czy są jakieś cechy w rozwoju ,mojej córeczki świadczące o mojej cukrzycy..., którą chyba jednak mam... a lekarz gin to za wcześnie odpuścił i zlekceważył troszkę.
zakończyłam pranie ubranek, dziś zacznę prasowanie. a w weekend składanie łóżeczka. może się wydawać wcześnie bo termin mam na 22, ale możliwa jest cesarka, która byłaby jakieś dwa tygodnie wcześniej, więc możliwe, że czasu mam troszkę mniej
co do pieluszek- spotkałam się z opinią wielu osób, że jeśli nie trzeba nie oszczędzać na nich i kupować jednak pampersy. póki co są najlepsze dla maluchów.
mam pytanie odnośnie prasowania??? prasujemy też na lewej stronie? a co z rzeczami typu welur, których się nie prasuje???
pisałyście o czkawkach naszych kruszynek... moja Karolinka miała czkawkę chyba tylko raz... jeśli to była czkawka.... to trwałą jakieś 1,5 minuty i to wszystko.
Was, pozdrawiam Was, miłego dnia i tygodnia:)
[ Dodano: 2009-11-16, 12:33 ]
Anusiek echo serca wyjdzie ok... zobaczysz!!!
Shiva 4 razy wstać w nocy to dla mnie prawie standard... . i to od dłuższego czasu.
ostatni mój rekord był wstać 4 razy między 1.30 a 7 rano. to już był szczyt!!!