dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lip 2012, 15:01

bo pada, przestaje i znow zaczyna :ico_placzek:
u nas to samo :ico_noniewiem: i dzieciaki sie nudzą :ico_noniewiem:
eraz zasypia gdy mu sie czyta książke ewentualnie pada jak pies pluto tam gdzie stoi ostatnio w ciągu dnia włączyłam tv ja karmiłam Melkę a on zasnął w takiej oto pozycji
hehe...moje dzieciaki nigdy tak nie potrafiły...Chyba sa ze stali!!! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

19 lip 2012, 07:47

Witam,
jak tam się zakupy udały, Gabi? :ico_oczko: echh, też bym się do Ikei przejechała, dawno nie byłam, tylko że dla nas to nie lada wyprawa jest.
Jutro wyjeżdżamy i mam, jak to się mówi, reisefieber :ico_noniewiem: obawiam się o Filipka - co zabrać, jak zniesie tą morderczą podróż, czy nie zachoruje blabla... rozważaliśmy nawet podróż samolotem, bo byłoby to najlepsze rozwiązanie, niestety w Białymstoku nie ma lotniska, poza tym potem na Mazurach nie byłoby się jak poruszać... cóż, mam nadzieję, że damy radę :ico_noniewiem:
Filip - odpukać - lepiej zasypia i śpi w nocy. wczoraj znów usnął sam w łóżeczku i spał caaaałą noc do 6:30 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ogromnie się cieszę :-D czwarty ząbek się przebił tak minimalnie, więc może już nie będzie go tak męczyć :ico_sorki:

[ Dodano: 19-07-2012, 07:53 ]
Lila do zaśnięcia musi mieć pieluszkę albo taki mini kocyk-przytulankę z łebkiem zwierzaczka taki ma, i przytula do tego buzię i dopiero może odpłynąć :ico_oczko:
Filip też to ma :ico_oczko: mini-kocyk z misiową głową :-D

[ Dodano: 19-07-2012, 07:58 ]
aaaaaaaaa!!!!!!!!! Mad wszystkiego najlepszego!!! :ico_tort: :ico_brawa_01: się zorientowałam właśnie... fejsbuk mi podpowiedział :-D

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lip 2012, 08:06

Hejka
Przede wszystkim Mad wszystkiego najlepszego kochana spełnienia marzeń i pociechy z pociechy :ico_haha_02: i męża oczywiście też :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_tort: :ico_tort:

Ja zaczynam pakowanie tak na poważnie już i normalnie nie chce mi się a wyjazd coraz bliżej :ico_olaboga: :ico_olaboga: my też jedziemy na noc i mam nadzieję ze przynajmniej te najmłodsze dzieciaki będą spać bo Magda to na pewno nie zaśnie prędko w samochodzie oby się nam tylko wypogodziło bo jak na razie to koleżanka mi pisałą że jesień nad morzem mają :ico_placzek: :ico_placzek:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

19 lip 2012, 11:31

Kilka fotek

Przyłapana na ucieczce :ico_haha_01: tylko patrzy czy nikt nie widzi :ico_haha_01:
Obrazek
Obrazek

Obrazek

ALe o co chodzi :ico_oczko:
Obrazek

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lip 2012, 11:48

agaa22, kolejna mala uciekinierka hehe :) Słodka jest :)

Dziękuję za życzenia :) Potem zapraszam na ciasto (o ile wyjdzie), bo jest właśnie w piekarniku ;)

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

19 lip 2012, 13:30

Witam dziewczynki

mam gosci siostra z dziecmi przyleciala z PL wiec nie bardzo mam czas zagladac
bo w domu mlyn przy tylu dzieciach kazdy cos chce zwykle w jednym czasie
no i zwiedzac chodzimy
ale fajnie jest
ja uwielbiam gosci

Mad wszystkiego naj spelnienia marzen :ico_tort:
ja tez dostalam od meza aparat i pochwale sie wam (canon 5d) jestem mega zachwycona

Gabi super waga Lili :ico_brawa_01:

agaa swietna uciekinierke masz :ico_brawa_01:
a jak u niej z jedzeniem juz lepiej ?

margolcia Amelka cudna, smieszna jest jak do raczkowania sie zbiera

Gabi ja tu jestem jedna ze starszych bo w pazdzierniku skoncze 34l jak agasio i kaja choc mowia ze nie wygladam na tyle :-D

juz nie pamietam co komu mialam napisac :ico_noniewiem:

moja Hania miala dwa dni temu takie zatwardzenie ze na okolo pupki popekala jej skora i krew jej przy wyproznianiu leciala :ico_olaboga:
biedna tak plakala :ico_placzek: przy kazdej kupce
podawalam jej na sile herbatke koperkowa
i wczoraj juz zrobila o konsystencji budyniu i dzis tez juz jest dobrze ufff

juz od paru dni wprowadzilam jej mleko nastepne od 6 miesiaca
i powiem wam ze bardziej jej smakuje i bardziej jest najedzona nim

a przekasek typu chrupki nie moge jej dawac przez ten rozszczep
bo moze sie zakrzusic

[ Dodano: 19-07-2012, 14:13 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

19 lip 2012, 15:41

witajcie!
Beatko- piękna Hania, te jej oczyska, nie mogę sie napatrzec. :ico_haha_01:
Mad- wszystkiego najlepszego, duzo szczęscia i radości z życia!!!!
Jak ja Wam zazdroszczę wyjazdów, my w tym roku nigdzie sie nie wybieramy, dziciaki były 2 tygodnie na koloniach w Biskupinie, a my oprócz wypadów jedno- dwu dniowych nic nie przewidujemy:( trzeba oszczedzac przy trójeczce nie jest łatwo!!!

[ Dodano: 19-07-2012, 15:42 ]
Aga- Igusia świetna, jestem w szoku, ze już raczkuje :ico_szoking:

[ Dodano: 19-07-2012, 16:19 ]
Obrazek
A tak wyglda Ola:)

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

19 lip 2012, 16:26

Aga- Igusia świetna, jestem w szoku, ze już raczkuje :ico_szoking:
Raczej pełza :ico_oczko: ale udaje jej się obrócić wokół własnej osi nawet ze 6 razy albo i więcej i z maty też potrafi wypełznąć hehe

Beatka- Hana urocza jak zawsze
A u Igi z jedzeniem w sumie nic się nie zmieniło,je mało zupek też mało, i deserów też. Musi być naprawdę głodna żeby zjadła chociaż pół tego małego słoiczka zupki.
A pierwszy posiłek po tym jak wstanie - je dopiero o 10 bo tak idzie na pierwszą drzemkę i wtedy zje 120 ml manny. Także ciężko z nią jak nie wiem :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

19 lip 2012, 18:01

dziekuje w imieniu Hani

agaa to dalej masz jak ja z nia, tylko moja teraz tego mleka nastepnego troszke wiecej zje, a obiadek zje tak troszke wieksza polowe sloiczka a deserki jej nie smakuja,

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lip 2012, 18:54

agasio, nie potrafię się napatrzeć na śliczną Oleńkę :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”