Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!

17 sie 2008, 00:02

co ja mam z nim zrobic on za te ryby by sie dal pokroic
moj tez lubi jeździć na ryby,nie wiem co oni w tym widza -stac nad wodą i czekać aż sie kij porusza :ico_puknij:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2008, 00:02

dzisisj gadalam z corka mojej siostry i ta znowu kiedy ta kuzyneczka bedzie ...i w kolko to samo macieju ja jej ze za miesiec a ona a ile to miesiac :ico_olaboga: ale jak jej powiedziala ze do gwiazdki ja zobaczy to mi siora mowla ze juz kazala sobie zaznaczyc kiedy to :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

17 sie 2008, 00:03

moj tez lubi jeździć na ryby,nie wiem co oni w tym widza -stac nad wodą i czekać aż sie kij porusza
Wasz lubi ryby,a moj angielki za nonono trzymac lubi,tylko z kolesiami po imprezach lata,a ja z brzuchem w domu siedze :ico_zly:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2008, 00:04

Moze dlatego,ze Cluby sa zazwyczaj zadaszone
:ico_haha_01: :ico_haha_01: nie nie u niego to odpada on by w zyciu nie poszedl jakby mial do wyboru ryby-jakie zawsze o to wojny byly :ico_zly: chodzil tylko zeby mnie obserwowac no i dlatego ze wsztscy szli :ico_haha_01:
nie wiem co oni w tym widza -stac nad wodą i czekać aż sie kij porusz
ja tam moge od czasu do czasu jechac ale nie na noc jak deszcze pada i spac w jakims namiocie :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-08-17, 00:05 ]
Wasz lubi ryby,a moj angielki za nonono trzymac lubi,tylko z kolesiami po imprezach lata,a ja z brzuchem w domu siedze
juz nie wiem co gorsze...

Awatar użytkownika
Agusia1982

17 sie 2008, 00:06

moja córcia nie za bardzo sie cieszy z braciszka-zazdrośnica mała! :-) ale czasami mnie zaskakuje tak mądrze mi opowiada jak to ona mi bedzie pomagać przy braciszku,ale tylko czasami,a czasami jak coś rozmawiamy o Nikolasku to sie wścieka :-) że ją to nie obchodzi i ona nie chce tego słuchać,moja mała kochaneczka,wiem że damy rade,ale bedzie ciężko,bo do tej pory byla sama :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
miszka

17 sie 2008, 00:07

nie nie u niego to odpada on by w zyciu nie poszedl jakby mial do wyboru ryby-jakie zawsze o to wojny byly chodzil tylko zeby mnie obserwowac no i dlatego ze wsztscy szli
ale Ci dobrze,ja to bym chciala zeby moj na ryby jakies pojechal, zamiast mi tu smierdziec po tych imprezach.Nie chce tutaj wypisywac co ja o tym mysle i jaki mam z nim kanal :ico_placzek: Ale moje dziecko jest teraz najwazniejsze.

Awatar użytkownika
Agusia1982

17 sie 2008, 00:09

Wasz lubi ryby,a moj angielki za nonono trzymac lubi,tylko z kolesiami po imprezach lata,a ja z brzuchem w domu siedze
o ja bym dała imprezy i babki!!!! więcej by nie poszedł sam!!!! :ico_zly:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2008, 00:09

moja córcia nie za bardzo sie cieszy z braciszka-zazdrośnica mała
corka mojej siostry powiedziala w prost -ona sobie nie wyobrarza miec kuzyna ona chce kuzyneczke bo ona juz ma niegrzecznego mlodszego brata :ico_olaboga:
wiem że damy rade,ale bedzie ciężko,bo do tej pory byla sama
pewnie ze tak-a jaka bedzie roznica wieku????
wiesz dzieci sie lepiej w kupie chowaja :ico_oczko:

Awatar użytkownika
miszka

17 sie 2008, 00:11

moja córcia nie za bardzo sie cieszy z braciszka-zazdrośnica mała!
Ale fajnie,ze bedziesz juz miala komplecik :ico_sorki: Tez bym chciala,ale juz nie bede wiecej razy probowala,za stara jestem.
że ją to nie obchodzi i ona nie chce tego słuchać,moja mała kochaneczka,wiem że damy rade,ale bedzie ciężko,bo do tej pory byla sama
Na pewno bedzie na poczatku troszke zazdrosna,ale szybko sie pewnie w braciszku zakocha :-D

Awatar użytkownika
Agusia1982

17 sie 2008, 00:11

różnica jest już duża 6i pół roku :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”