moj tez lubi jeździć na ryby,nie wiem co oni w tym widza -stac nad wodą i czekać aż sie kij poruszaco ja mam z nim zrobic on za te ryby by sie dal pokroic

Moze dlatego,ze Cluby sa zazwyczaj zadaszone
ja tam moge od czasu do czasu jechac ale nie na noc jak deszcze pada i spac w jakims namiocienie wiem co oni w tym widza -stac nad wodą i czekać aż sie kij porusz
juz nie wiem co gorsze...Wasz lubi ryby,a moj angielki za nonono trzymac lubi,tylko z kolesiami po imprezach lata,a ja z brzuchem w domu siedze
ale Ci dobrze,ja to bym chciala zeby moj na ryby jakies pojechal, zamiast mi tu smierdziec po tych imprezach.Nie chce tutaj wypisywac co ja o tym mysle i jaki mam z nim kanalnie nie u niego to odpada on by w zyciu nie poszedl jakby mial do wyboru ryby-jakie zawsze o to wojny byly chodzil tylko zeby mnie obserwowac no i dlatego ze wsztscy szli
corka mojej siostry powiedziala w prost -ona sobie nie wyobrarza miec kuzyna ona chce kuzyneczke bo ona juz ma niegrzecznego mlodszego bratamoja córcia nie za bardzo sie cieszy z braciszka-zazdrośnica mała
pewnie ze tak-a jaka bedzie roznica wieku????wiem że damy rade,ale bedzie ciężko,bo do tej pory byla sama
Ale fajnie,ze bedziesz juz miala komplecikmoja córcia nie za bardzo sie cieszy z braciszka-zazdrośnica mała!
Na pewno bedzie na poczatku troszke zazdrosna,ale szybko sie pewnie w braciszku zakochaże ją to nie obchodzi i ona nie chce tego słuchać,moja mała kochaneczka,wiem że damy rade,ale bedzie ciężko,bo do tej pory byla sama
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość