Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 wrz 2008, 12:47

Nie, nie do Częstochowy ta pielgrzymka tylko do Swarzewa. Od nas to jakieś 40 km w dwie strony. No i zamierzam iść bo kiedyś bardzo lubiłam i chodziłam a już ze 2 czy 3 lata nie byłam. A modlić się i dziękować mam za co :)

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 wrz 2008, 13:17

No to śliwek starczyło też na ciasto i już w piecu siedzi :-D Zapraszam wszystkie!!!!
Znalazłam taki super szybki i prosty przepis, jak wyjdzie dobre to Wam podam. Normalnie pięć minut i ciiasto w piecu, dwa razy łyżką zamieszałam i gotowe, ani się nie uciera, ani nie zagniata. Tak to lubię :-D

Patrycja.le, no tak niedaleko to można iść, a Krystianka zabierasz ze sobą??? To i za swoje koleżanki tiktakowe zdrowaśkę zmów.

[ Dodano: 2008-09-04, 13:18 ]
A tu dziś pustawo, nie ma z kim pogadać, jak ja mam czas to Was nie ma :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

04 wrz 2008, 14:22

Sikorka, ja jestem tylko musiałam do biedronki wyskoczyć po pierogi bo mnie jakos na nie naszło. I przy okazji kupiłam dwa melony po niecałe3zł za sztukę

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 14:38

Witajcie.

Byłam z Wiktorem u lekarza i okazuje się, że to początek zapalenia oskrzeli :ico_olaboga: Dostał antybiotyk w zastrzykach - raz dziennie przez 5 dni :ico_placzek: Ale co, lepiej niech ma te zastrzyki jakby mi miał wylądować w szpitalu :ico_nienie: 11 września jedziemy do brata to powinien się już wykurować.

Nocka ok - obudził się przed 1, nie chciał pić to położyłam go siebie i spał, ale niespokojnie, był taki ciepławy ... Kilka razy domagał się cyca, ale od razu mówił "be". A moje piersi masakra - ogromne i twarde, właśnie ściągnęłam prawie pełną szklankę mleka z obu :ico_szoking: Byłam u gina i dostałam tabletki na zanik bo inaczej się nie da - od jutra jedna tabletka dwa razy dziennie przez 10 dni. Oby pomogły ... Jak już zacznę je brać to nie ma odwrotu. Ciężki okres przede mną, ale jeśli teraz nie pojde za ciosem to nigdy go nie odstawię.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

04 wrz 2008, 15:04

hej,Sikorko...bylam ale chwilowo niedostepna :ico_wstydzioch: ...spalam z Maya i Arkiem....i obudzil nas deszcz...straszny deszcz az Maya usiadla na lozku i przedrzezniac go zaczela :ico_haha_01: ...lalo i wialo z takimi dzwiekami ze strach sie bac...a deszcz padal tak prosciutko ze nie wiem jak ten wiatr go nie zmacil :ico_puknij: ...to tylko w Angli mozliwe chyba :ico_oczko:

Sikorko,jak przepis latwy to dawaj!!!ja tez takie lubie :-D
Ewcik,no to okazje zlapalas...ja wczoraj w tesco kupilam 4 szt. duzych brzoskwin za pol funta....wiec 2 koszyczki wzielam od razu...Mayci baaardzo smakowaly!!

Kamizela,no fakt za ciosem juz bedzie najlatwiej!!ale te zastrzyki :ico_olaboga: mnie przerazaja bo Maya tak zle je znosi przy szczepieniu ze potem widzisz nawet do obuwniczego sie boi wejsc bo ludzie w fartuszkach chodza a wczoraj A. z nia byl w banku i siedzialy 2 panie w kubraczkach i ta juz od progu sie darla jakby ja szczepic mialy :ico_olaboga: ..to taki inny specyficzny placz :ico_noniewiem:
ale zycze zeby po tej serii zastrzykow byla juz super poprawa!!!

a ja siedze w pizamie od rana :ico_wstydzioch: ....wlosy tluste...i leje...i zle mi...i boje sie....i zapomnialam miesko odmrozic na obiad :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-09-04, 15:06 ]
Kamizela,no to oby szybko tabletki daly rade,ja tez takie balony bolace mialam ale po tygodniu juz sladu nie bylo :ico_noniewiem: ...kilka razy odciagalam ale tylko do poczucia ulgi i zeby nie kapalo....

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 15:14

Glizdunia u mnie odciaganie nie pomaga :ico_szoking: Odciągnęłam pól godziny temu szklankę :ico_szoking: i znów mnie bolą...A im więcej odciągam tym więcej nabiorą :ico_noniewiem: Byle do jutra...

Kochana glowa do góry !!!!!!!!!! Poczekaj na wizytę u lekarza !!!!!!!!!

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 15:23

a my tez bylismy dzisiaj na grzybach karola :)
niby spacerek po lesie ale moj m w las a ja po drodze i też cosik znalazłam
cały koszyczek uzbieraliśmy
no i ta cisza i spokój

GLIZDUNIA, ty mozesz nam codziennie narzekac i pisac co chcesz
tylko pamietaj ze takie zadręczanie do niczego cie nie doprowadzi

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 15:25

poczytalam, ale nie mam czasu na pisanie... :ico_sorki: wybaczcie

bylam u fyzjera, kolor ciemna czekolada, aczkolwiek na razie wyglada jak czarny.
zrobilam se loki na wyprobowanie czy dobrze wygladam i chyba se na sobote tez walne loki na wesel. juz wklejam wam foty zebyscie nie krzyczaly na mnie

bez make-up wiec nie za dobrze wygladam
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

lece, bo jakos czasu mi brakuje na wszystko... postaram sie wpasc wieczorkiem...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

04 wrz 2008, 15:58

Jagodka,no to super ze spacerek udany,czasem ta cisza duzo daje....
Doris,zaskoczylas mnie fotkami,tak sama od siebie bez proszenia?!no kolorek mi sie podoba,najlepiej widac z tylu ze fajny wyszedl.....i jak dobrze czujesz sie w lokach to pewnie ze walinj sobie na sobote!ja osobiscie lepiej czuje sie w prostych i zawsze na wieksze imprezy kazalam sobie upjac cos z poprostowanych....bo np. moje wlosy szybko sie prostuja pomimo tony lakieru :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-04, 16:00 ]
Kamizela,no bo czym wiecej odciagasz tym wiecej sie produkuje,tak wlasnie dziala cala laktacja!!!wiec nalezy odciagac jak najmniej....a cyce i tak przez kilka dni moga byc bolace....z tym ze lepiej nie doprowadzic do zapalenia wiec moze zacznij z tymi tabletkami jak najszybciej!!!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 18:47

teraz mam chwilke.

wiec tak loki mi sie juz troche rozprostowaly... :ico_zly: ale coz takie zycie. na wesele siostry zrobie sobie loki, ale je podepne tak do gory, sprawdzalam jak bede wygladac i bedzie ok, najwyzej pozniej je rozpuszcze.

tak w ogole to strasznie boli mnie glowa... i mam dosc wszystkiego...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”