za kolejnego ząbka i miesiąc!Dziewczyny stawiam za 8 miesiac Zuzki i wyklucie drugiego zabka
i wam za kolejny miesiącAdaś dzisiaj kończy 8 miesięcy
my w calym mieszkaniu zadnego dywanu nie mamy, jakos latwiej mi tak utrzymac czystosc, szczegolnie przy Amalii (naszej psiurze), ale moze sie kiedys cos kupi ze wzgledu na Kiarezaraz jedziemy do sklepu kupić nowy dywan dla dzieci
moze akurat przypadnie jej do gustu zabawa z innymi dziecmi...oby jej się spodobało
- hehe,no 74 to male juz,jak ja mierzylam to miala 78 cmjaka Zuzia dluga
- Zuzia udoskonala codziennieAdaś udoskonalił samodzielne siadanie:)
- no moj mezus mial miec we wrzesniu urlop i doopa,bo nie oplaca nam sie,ja jutro jade z Zuzka na turnus,wiec znowu 2,5 tygodnia mnie nie bedzie,a potem jeszcze na 3 dni na kontrole po operacji do Katowic i zdecydowalismy,ze weznie urlop na swieta i sylwesterpieniądze trzeba skądś mieć
- i juz wiadomo od czego ta glowaalez mam katar lato dobiega konca, za oknem 14 stopni, nadchodzi czas przeziebien...
- dziekiFotka w podpisie super
albo się przytulić.
- no wlasnie to jest chyba teraz ten okres,kiedy dzieco rozumie,ze jest osobna istota,wczesniej maluchy mysla,ze mama i one to jedno i jak zrozumieja,ze to dwa osobne organizmy,to boja sie separacji i wlasnie tak reaguja,moja jak znikam z oczu tez placze Andrzejek taki przylepny nie byli rączki w moim kierunku wyciągała
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość