uleńko to lekarze z powołania a pracują w Maltańskim Centrum Rehabilitacji, który normalnie podpisuje umowę z NFZ (więc nie są państwowi)
małolatko a my z Tadziem do psychologa nie celowo, tylko żeby się dostać na rehabilitację to najpierw wywiad z rodzicami, a potem dzieckiem robi psycholog i dopiero on kwalifikuje czy potrzebny jest lekarz rehabilitant, a potem ten lekarz decyduje czy dziecko idzie na komisję specjalistów (ja już byłam - kobietka jest super, tak dokładnie mnie przepytała, że prawie daty urodzin członków rodziny musiałam podawać, ale oprócz tego dowiedziałam się, że możemy korzystać ze wszystkich specjalistów w ośrodku, łącznie z logopedą czy neurologiem gdyby była taka potrzeba, no i ona do dyspozycji w każdej chwili)
violu fryzurka pierwsza klasa, mężuś pewnie zachwycony
no i

dla Milenki za wspaniale przespaną nockę, teraz to wreszcie sobie wypoczniesz w nocy
aagaa i małolatko wam też życzę zdrowych i spokojnych Świąt w cudownej rodzinnej atmosferze
joasiu niestety faceci w niektórych przypadkach są bez wyobraźni, mój też czasami wpadał na ten genialny pomysł dzwonienia do mnie z Wiki jak mnie nie było, a potem się dziwił, że dziecko płacze i chce do mamy
sosim Zosieńka widać bardzo radosna i chyba podoba jej się jak ktoś cyka foteczki
dziewczyny chwalę się moim dziełem

do tego mamy jeszcze

jeszcze z prezencikami

i ogromniastym słoniem którego dostała od cioci

o tutaj lepiej widać
[ Dodano: 2007-12-19, 10:28 ]
dzięki
violu