kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

19 sty 2009, 11:42

margaritadzieki no ja sie poprostu boje co bedzie za miesiac :( :ico_szoking:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: brawa dla majki :)super zdjecia z ta butla
co do hubcia to on jest taki silny po mnie ja tez taka silna bylam i jestem :)
caly czas chce mi sie smiac jak patrze na hubcia bo ja majac 2 lata bylam od niego tylko 5cm wieksza a on ma 6miesiecy prawie i ma 73cm a ja w wieku 2 lat mialam 78cm :ico_szoking: :-D :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

gie jak tam udalo sie z praca :) :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-01-19, 10:46 ]
no wyobrazcie sobie ze jak tylko zaczelam sama wstawac w lozeczku to wiecie co robilam kazdy sie ze mnie smail ze jak taka mala malpka jestem chwytalam sie poreczy lozeczka raczkami a nozki podkulalam pod siebie i tak potrafilam wisiec z 3godzinki bez zejscia tylko na raczkach wisialam :) :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sty 2009, 12:06

no wyobrazcie sobie ze jak tylko zaczelam sama wstawac w lozeczku to wiecie co robilam kazdy sie ze mnie smail ze jak taka mala malpka jestem chwytalam sie poreczy lozeczka raczkami a nozki podkulalam pod siebie i tak potrafilam wisiec z 3godzinki bez zejscia tylko na raczkach wisialam :) :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
to faktycznie musiał być śmieszny widok.

Może Gie poszła na rozmowę kwalifikacyjną :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
ciekawe jak shoo???

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

19 sty 2009, 12:15

no margaritakazdy kto przychodzil to sie smiali co ja wyprawiam a ja mialam takie glupie pomysly :-D :-D :-D a jak zaczelam chodzic to wiesz ja taka malutka bylam bo polowa hubcia wiec kazda sasiadka w okno jak tata szedl ze mna na spacer i mowily tak " pan ja lapie bo zaraz sie przewroci " a ja bylam pochylona do przodu rece do tylu jak pingwin i ja nie szlam tylko biegalam:) :-D :-D :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: jak pingwin biegalam doslownie jeszcze wczoraj mama mi opowiadala jak widziala co hubert wyprawia :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sty 2009, 12:16

iwonka moge wykorzystac twoj pomysł??????????/
Oczywiście. Zresztą to nie mój pomysł, wynalazłam w necie. :-)

[ Dodano: 2009-01-19, 11:21 ]
Shoo, pewnie już w drodze powrotnej.

Kamilko, to co się dziwić,że Hubcio taki siłacz jest, ma to po mamie :-D

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

19 sty 2009, 12:23

iwonka dzieki wiem wiem :) :-D :-D :-D

[ Dodano: 2009-01-19, 11:23 ]
ale to az strach ci powiem :( :ico_noniewiem: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sty 2009, 12:24

Margarita, tu coś więcej jest
http://www.babyboom.pl/rodzina/zwiazki_ ... iadka.html

A tu wcześniej wspomniana łapka i inne
http://www.babyboom.pl/dzieci_1_2/czas_ ... _mamy.html

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

19 sty 2009, 13:07

iwonka niezly pomysl ja chyba zrobie kalendarz ze zdjeciami sama mam papier fotograficzny wydrukuje dla jednych i dla drugich i bedzie fajnie:) :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sty 2009, 13:20

Też fajny pomysł. Początkowo też chciałam zrobić kalendarze ale drukarka nam padła.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sty 2009, 14:00

Iwona H, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
zaraz poczytam i pewnie cos wybiorę :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

19 sty 2009, 14:43

Jestem .....

A więc zacznę od Emi...Mąż dał radę,niepotrzebnie sie martwiłam.
Mała waży 7,360 g...nie mierza u nas niestety.Dostała 2 zastrzyki w nóżkę...a na 3 mamy jechac 2 marca...bo im zabrakło :ico_szoking: No cóż....nic juz mnie nie zdziwi,jeżeli chodzi o nasza służbę zdrowia.
K. poprosił od razu o skierowanie na badanie krwi...(sprawdzić,czy anemia została zwalczona)...
I od razu z nia pojechał do szpitala,pobrać krew z paluszka.
Jutro wyniki.Nie było przeciwskazan do tego badania po wczesniejszym szczepieniu :ico_oczko:

a teraz JA.....

Oczywiście p,dr. spóżnił się o pół godziny... :ico_noniewiem: norma....
Nawet nie miał zadych ALE, że tak póżno dotarłam do niego po porodzie...
Okazało się ,że jest wszystko ok... :ico_sorki: Co do mojej nadżerki...chyba jest lepiej niz myslałam...okaże się za miesiąc ...wtedy będa wyniki do odebrania.
W ogóle to mój p.dr. dał mi jakąś ankietę do wypełnienia (jestem objeta programem profilaktyki do walki z nowotworem szyjki macicy)Chyba dobrze to napisałam... :ico_noniewiem:
Potem zbadał mi piersi....oczywiście wszystko ok...ale....jak zobaczył moje poparzenie(zimnym ogniem) :ico_szoking: ...spytał skąd to mam... :ico_noniewiem: Musiałam się tłumaczyć :-/
Pytał o Emi... o poród,gratulował...
Był chyba w dobrum humorze...

Oczywiście chciałam aby zapisał mi coś anty...sama nie wiedziałam co wybrać..więc sie go poradziłam...no i doszliśmy do wniosku,że najlepsze będą plasrty EVRA...podobno tak samo skuteczne jak tabl. tylko nie niszcza wątroby... :ico_sorki: Zobaczymy....narazie mam 3 recepty na te plasterki....mam nadzieję,że się sprawdzą...i nie będą się odlepiać... :ico_sorki: Aaaa no i cena ...około 50 zł.

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”