elibell
4000 - letni staruszek

11 lut 2011, 14:26

hej kobietki, dorotaczekolada, pewno jak możesz pomóc spadlamznieba i ona w koncu zdecyduje się na tej (moim zdaniem) jedyny rozsądny krok, to jedź pomóż jej, może trzeba jej właśnie by ktoś ją spakował i wyprowadził, bo tak może długo sama nie dojrzeć do tej decyzji ze strachu co będzie dalej,
spadlamzniebachwytaj mocno tę pomocną dłoń jaką wyciąga doroteczka zwłaszcza, ze z mężem może podjechac w razie jakiś problemów z twoim, jemu nie musisz mówić dokąd się wyniosłaś, nawet że do rodziców oni moga kłamać go że ciebie nie ma, a jak zcznie afery to na policję się dzwoni i tyle. Musisz podjać ten krok, bo już zaczyna pokazywać co potrafi z małą zrobić, to dobrze że był ten fotelik a co by było jakby mała była większa bez fotelika co uderzył by ją drzwiami bo ma takiego focha???
Nie chcę oceniac ciebie, bo jestes w takiej sytuacji, że żadna nie chciałaby w niej być, ale nam jest łatwiej spojrzec na to bedąc z boku i racjonalnie widzieć co się dzieje, i ze to niestety nigdy się nie zmieni, a czym dłużej tam tkwisz tym bardziej narażasz zarówno siebie jak i córkę na wielkie niebezpieczeństwo. To Wariat, nie tylko furiat, a takim nie wolno ufac, nie wiesz kiedy może wsadzić ci nóż w plecy (oczywiście mówię to w przenośni bo mam nadzieję, że aż tak nienormalny nie jest) Rozumiem, że cieżko podjać te dezyzję ale sama wiesz, ze nie masz innego wyjścia, bo jeżeli tego nie zrobisz to jedynie co może się wydarzyć to coś gorszego od tego co już i tak doświadczasz. Jesteś młoda i masz szanse stanąć na nogi i rozpocząć nowe spokojne, szczęśliwe zycie!!!!!! Łap tę szansę póki ją masz!!!!

Awatar użytkownika
Ewelina0701
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

11 lut 2011, 14:33

Kamcia, Hej.
Męża wyprawilam do pracy,potulny dzis jak kotek.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 lut 2011, 14:48

witam i ja :ico_kawa:

spadlamznieba - oj kochana widze jakas ciezka sytuacja u ciebie :ico_olaboga: Mysle,ze powinnas sie dobrze zastanowic czy byc dalej z kims takim?Nie zanm calej sytuacji,cos tam podczytalam i nie chce zlych wnioskow wciagac,ale juz z tego jednego posta widac,ze cos jest nie tak z tym facetem :ico_zly:

Moze powinnas na jakis czas wyjechac?Dac mu zatesknic,pobyc samemu,to moze mu sie w tej lepetynie odmieni,jak nie masz sie gdzie podziac,to zapraszam do siebie,wiem,ze sie nie znamy ale zawsze mozemy sie poznac.Co prawda do mnie masz 180 km ale jak bedzie trezba,to damy rade :)
W biedzie trzeba sobie pomagac :ico_sorki:

elibell
4000 - letni staruszek

11 lut 2011, 14:56

no bo może jeszcze głowa go boli i boi się reprymendy hahahaha. To masz cisze i spokój teraz/?? Ja sobie leze bo znów mniee muli, pranie własnie mi się skończyło ale nie mam sił się ruszyć, ściągać jednego i rozwieszać, musi poczekać, na szczście pralka nie zajac nie ucieknie;):):):)

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lut 2011, 14:58

Jesteś młoda i masz szanse stanąć na nogi i rozpocząć nowe spokojne, szczęśliwe zycie!!!!!! Łap tę szansę póki ją masz!!!!
podpisze sie pod tym obiema rekami i nogami :ico_sorki:
jak nie masz sie gdzie podziac,to zapraszam do siebie,wiem,ze sie nie znamy ale zawsze mozemy sie poznac.Co prawda do mnie masz 180 km ale jak bedzie trezba,to damy rade :)
rybciu ty to masz wielkie serce :-)

[ Dodano: 2011-02-11, 13:59 ]
uspijcie mi corke...8 godzin juz nie spi i nie zamierza :ico_szoking: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Ewelina0701
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

11 lut 2011, 15:00

ja czekam az dziecko zasnie :)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 lut 2011, 15:30

musi poczekać, na szczście pralka nie zajac nie ucieknie;):):):)
- hehe,dokladnie tak :ico_oczko:
uspijcie mi corke...8 godzin juz nie spi i nie zamierza :ico_szoking: :ico_olaboga:
- hehe,przyslij ja do mnie,Andrzejek ja zmeczy :ico_oczko:

elibell
4000 - letni staruszek

11 lut 2011, 15:32

dorotaczekolada, napój ją meliską to zasnie hihihi. No to ma dzień nie spania co???Moja wczoraj tak miała a ja przerażenie w oczach od razu, że ona już tak zawsze będzie hahahahaha

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

11 lut 2011, 15:56

hejka

Hania dzisiaj w nocy po 3 się obudziła i do 5 nie spała :ico_szoking: myślałam,że już wyjdę z siebie,jeszcze A wrócił z pracy przed 4...ja nie zwracałam uwagi na jej marudzenie,bo siku zrobiła,napiła się herbatki i miała iść spać :ico_sorki: to A przyjechał i zaczął koło niej skakać :ico_puknij: a ona jeszcze gorzej :ico_zly: wziął ją do nas do łóżka-nie wiem po co bo i tak mało miejsca i poszedł spać a ja nie mogłam zasnąć bo mnie non stop zaczepiała :ico_zly: przed 5 stwierdziła jednak,że chce do siebie iść spać i poszła a ja do 6 leżałam bo zasnąć nie mogłam :ico_placzek: o 9 nie mogła się dobudzić,jeszcze wzięłam jej mocz na badanie a laboratorium zamknięte dzisiaj :ico_zly: :ico_zly:

mąż się położył spać bo chyba na nockę jeszcze dzisiaj pójdzie,ja kończę obiadek robić,może jeszcze pranie wstawię :ico_oczko:

jeszcze w sklepie młoda zaczęła marudzić że chce ciuszki dla braciszka kupić :ico_sorki: to kupiłam jej 2 pary majteczek i poszłam do lumpu i powiedziałam,że ma wybrać 2 ciuszki dla braciszka to wzięła 2 pajacyki i zapłaciła pani 3 zł,wyszła bardzo zadowolona i od razu tatusiowi w samochodzie pokazała co kupiła dla braciszka :-D

spadlamznieba właśnie rozmawiałaś już z mamą o tym wszystkim? jak Dorota chce ci pomóc to korzystaj i wyprowadzaj się jak najszybciej :ico_sorki: to co zrobił zamykając drzwi z fotelikiem to dobrze,że nic małej nie zrobił :ico_sorki:

mal
Wodzu
Wodzu

11 lut 2011, 15:59

aniawlkp86, to macie bardzo udany zakup :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Pozostałe”