No dziękuję wam na komplementy. No jestem szczupła delikatnie mówiąc i dlatego też mój nick , ale powiedziałam że nie będę się tym przejmować zbytnio i chodzić wiecznie w golfach i wszystko zakrywać bo ludzie patrzą i obgadują.Co ja poradzę że taka jestem .szkieletorek, chudzinka jesteś, ale bardzo ładna![]()
hehe no ja zarośnięta też bym nie poszła chyba.Juz bardziej nie umalowana czy w brzydkich włosach heheA ja sobie tak myślę,że my się tak szykujemy do ginków, a oni pewno nawet nic nie zauważają, bo tyle bab mają dziennieAle i tak jakoś głupio byłoby mi iść z chaszczami.
Ja nie dawno zrobiłam kolor, może jeszcze raz zrobie przed porodem, ale już u fryza, bo teraz sama głowę mi ciężko umyć nad wanną. No, a pod prysznic nie wejdę z taką głową.
A czemu nie umyjesz pod prysznicem ? U mnie mama i siostra farbują i pod prysznicem myją normalnie.
A ty jej szykujesz i wybierasz co ma jeść czy sama ?byłam w sklepie po chlebek i na spacerku z małą, kurde tylko ona znów nie ma apetytu, obiadu nie tknęła
Moja na śniadanie wybiera sobie sama co chce, otwiera lodówkę i wyciąga na co ma ochotę. Czasem wychodzi straszny mix ale jak lubi to nie będę jej żałować. I wtedy faktycznie zje mi z apetytem , a czasami jak coś zaproponuje to nie dojada mi za bardzo. Lubi robić jak najwięcej sama po prostu. Tak samo jak jest obiad i jemy u mnie w domu , to my kładziemy każdemu talerze i na stół garnki , każdy nakłada sobie sam ile chce i jej się to bardzo podoba , nakłada czasem takie ilości że się złoszczę bo ja tyle zupy nie zjem a ona chce i o dziwo zjada.
No ja teraz to wcale prawie nie pije a przed ciąża zdarzało się ale tez rzadko bo tak ot po prostu nie kupowałam takich napojów do picia bo robię soki na cały rok.Drinków nie pijałam bo lubię czystą , po drinkach choruje :) A czystą nigdy nie przepijam gazowanym bo tez mi niedobrze było hehe tak że bardzo rzadko piłam takie napoje i może właśnie dlatego nie czuje różnicy.Ja, tak jak szkieletorek, nie widzę różnicy między colą i pepsi, może dlatego, że piję sporadycznie, najczęściej zmieszane z czymś mocniejszym, a to nieco zmienia smak![]()
No właśnie a jakie kosmetyki kupujecie ?jeszcze listę muszę zrobić co należy kupić, jakie kosmetyki:)