hej
Idę też dzisiaj załatwiać dalej z chrzcinami... Bo u nas jeszcze nie było
Wreszcie załatwiłam zgodę z mojej parafii. Zabieram się za to jak sójka za morze...
my robimy chrzciny w dzień ślubu
w dodatku bedzie to roczek Konrada
izus ja właśnie też oglądam te sukienki na allegro. Ostatnio była nawet za 200zł
Znalazłam kilka aukcji gdzie można w razie czego zwrócić w ciągu 7dni sukienkę jak coś nie pasi i będę właśnie tak zamawiać:)
tak widziałam, ale zawsze w razie czego to można przerobić tyle że większość z nich jest dopasowana bo jest z tyłu wiązanie które dopasowywuje sie do ciała
niezła bajka
niezła, patrze z Mają bo ciekawa jestem kiedy zioło palic będa
głos myszy podkłada Borys Szyc
a ich kapela nazywa sie Luźny Skład
[ Dodano: 18-01-2012, 11:34 ]
izuś zaciekawiłaś mnie tymi krążkami
zastanawiam się czy po zakończeniu karmienia wracać do tabsów(brałam ponad 3lata przed staraniami), ale te krążki wydają się spoko
muszę poczytać o tym
poczytaj, zapytaj gina
mój mi polecił a ja byłam sceptycznie nastawiona bo chciałam plastry, ale mi je odradził
powiedziałz ębym spróbowała to ich nie zmaienie na nic innego
i to mnie przekonało
a ja sobie je chwale bo nie mam przy nich zadnych skutków ubocznych, nie tyłam wręcz schudłam na nich i nie miałam z tym problemu
no i samopoczucie miałam dobre, nie miałam migreny, libido ok
ale każdy musi do siebie dostosować
acha, musisz jakby co zapisac w kalendarzu kiedy masz kółko wyjać bo zapomnisz ze w ogóle je masz
[ Dodano: 18-01-2012, 11:35 ]
ps w pierwszym cyklu stosowania miałam plamienie takie bezowe przez cały czas, ale to moze byc normalne, w drugim cyklu (przy drugim kółeczku) już wszytsko wróciło do normy