Graco, a co z fotelikiem Ci się nie podoba? To na dole to baza by nie trzeba było pasami wpinać tylko do bazy przymocowywaćGosia wózek super a co to za firma?

tak wiem ze to baza ale chodzi mi o to ze sam fotelik wydaje mi się nie do końca bezpieczny w sensie wizualnym bo nie sprawdzałam go w necie jakie ma opinie w testach zderzeniowych i w ogóle ale moze akurat jest ok ja trochę nie wierzę w te foteliki firm wózkowych tzn maxi cosi też wózkowy ale normy ma akurat ok my zdecydowalismy się na maxi cosi cabrio fixTo na dole to baza by nie trzeba było pasami wpinać tylko do bazy przymocowywać
aż poczytałam o teście tego foteliku to Graco Logico S ma 4 gwiazdki w ADACze sam fotelik wydaje mi się nie do końca bezpieczny w sensie wizualnym b
to trzymam kciukibo bardzo im sie podobalo
już tak nie piszcie bo zaraz coś zjemmnie też dziś dopadła jakaś głodomorra.
tak od dołu i tak boli z wysiłku właśnie.dziewczyny jak boli spojenie lonowe to gdzie dokladnie?
my mamy w czerwcu wesele i kompletnie nie wiem co na siebie wlozyc... krótsza ,ale szersza kiecka odpada bo moje nogi raczej nie sa zbyt zgrabne - dlatego na szukanie bede musiala poswiecic troche czasu....A co do stroju ja w maju mam komunię. No i chyba będę musiała coś kupić bo już na prawdę nie mam co ubierać
ja pomysł mam ale raczej w nic nie wejdę ze swoich ubrań. Chce właśnie taką sukienką jak dziewczyny pisały obciętą pod piersiami. A najlepiej że to komunia Pawła siostry syna. A jak 7 lat temu miała komunię starszego syna to ja też w ciąży byłamkompletnie nie wiem co na siebie wlozyc...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość