Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

26 sie 2007, 10:30

Lulu u mnie tez kiedys sluzyl jako wieszak, ale juz zaprzestalam takich praktyk :ico_haha_01:
a mnie do 6-ki Waidera Aga przekonala i zmobilizowala, wiec chwala jej za to :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Aga_fr
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

26 sie 2007, 13:03

He he Natalciu no thenks :ico_wstydzioch:
a my wychodzimy wlasnie i jedziemy do superowego parku
Milej niedzieli laski :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sie 2007, 15:28

milej niedzieli a hihihi my mamy rozwalony samochodzik, do tesciowej pojechac nie mozemy to tesciowka do nas przyjedzie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: hihihi wiec czekamy do 18 kiedy to na obiadek pojdziemy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Natashka

26 sie 2007, 20:06

pozny obiadek Mamciu :ico_haha_01: a kolacje o ktorej jecie?? :ico_haha_01:

my wrocilismy od tesciowki, jestem tak padnieta ze szok, czuej sie jakbym bog wie co robila........zasnelabym na siedzaco, a moje dziecko energia roznosi i ani mysl io spaniu an razie

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

26 sie 2007, 20:37

A moj to spi juz, widac ze mu ta wysypka na twarzyczce swiedzi :ico_olaboga: ale przechodzi troszeczki, zobaczymy rano

Dzien jakos tak minal, nic sie nie dzielo ciekawego

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sie 2007, 22:19

Natashka, hihi obiadek u nas zawsze o 18, a kolacji niema, rano jest sniadanko, potem miedzy 12-14 lunch czyli cos jak drugie sniadanko i o 18 obiadek,a w miedzy czasie jak zglodniejemy to jabluszko lub bananek, juz tak sie przyzwyczailam do dunskiego trybu jedzenia i wogole jedzonka ze jak w polsce bylismy to nie zabardzo mi smakowalo :ico_noniewiem: smieszne, bo kiedys szalalam za pierozkami, barszczem i bigosem....a teraz :ico_noniewiem:
lulu81, Julcie zawsze wysypuje po olejku do ciala, bo ostatnio uzywalam takiego Johnsona pachnacego co pomaga w zasypianiu albo po szamponku jesli nie jest delikatny, wiec z nia to musze uwarzac, ale wysypka jej zchodzi po dwoch dniach ale juz duzo pachniedelek na rynku nie zostalo co by jej nieskzodzily...a Filipkowi po czemu tak wysypalo? kosmetyka jakis, czy jedzonko??

Awatar użytkownika
Elwira151
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

26 sie 2007, 22:40

hejo laseczki
ja cofam sie was doczytac..
agus dawaj fotki czekam niecierpliwie:)
lemo ale ty masz zapal a szkoda mi ze tak cie oklamali qwa mac...
qcze ja tobym cie kiedys odwiedzila bo uwielbiam sie szwendac wszedzie...
do siebie tez zapraszam znajdzie sie pokoj i nawet lozeczko dla malucha

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

26 sie 2007, 22:44

MamciaKochana, wlasnie niewiem, od czego to.
Mydelko jest to same od urodzenia jak i oliwka i proszek. nic nie zmienialam
moze to pokarmowe, niby tez nowych smakow ostatnio nie wprowadzilam, ale nic nie wiadomo, moze wlasnie teraz zareagowal

Awatar użytkownika
LEMONII 24
maniakogadacz
maniakogadacz

26 sie 2007, 23:39

aj dzieciaczki ciagle coś mają i nie musi t być nic takiego zkodliwego, może by nawet na słoneczko czy wiatr czy trawy uczulenie a może gdzieś w odwiedzinach byliście i na środek do kurzu zareagował inny różnie bywa napewno szybciutko zejdzie:)
a ja troszkę w lepszym chumorku bo właśni wróciłąm z sopotu gdzie byłam z koleżaneczką na drineczku:)
miłej nocki dziewcynki

Awatar użytkownika
Natashka

27 sie 2007, 07:39

dzieńdoberek lasencje
dokladnie Lulu tak jak pisze Lemo moze byc...
Lemo i super ze sie wybawials troszke z kolezanka, tez ci sie nalezy a co!!!!!!!!!!!!!!!
Mamciu a jak luch wczesniej macie to ok, taki angielski tryb troche hehe... mmoj T bardzo narzeka na dunskie zarcie, mowi ze nie dosc ze drogie to takie sobie :ico_haha_01: ,, no ale to wszytko to kwestia przyzywczajenia wlasnie, jakby tam jeszcze dluzej siedzial i nie tykal niczego co z Polski to by zasmakowalo i polskie byloby blee :ico_haha_01:

my dzis dzien jak co zine, zaraz sprzatamdomek, potem zakupki, spacerek i takie tam nic specjalnego ale dzionek minie szybciutko i zostanie jzu tylko 1 1 dni do przyjazdu T :-D juz odliczam jak szlaona bo sie strasznie doczekac nie moge, juz go nie ma ponad 7 tygodni :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”