Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

07 cze 2009, 16:36

szkoda ze wszystkie tak porozrzucane - bo gdybyśmy blixej mieszkały można by było jakis zjazd zrobic :-)

Awatar użytkownika
bigottka

07 cze 2009, 16:39

No właśnie to jest to Sabcia to już w ogóle wybyła ;-) co jej w Polsce było źle ;-) No ja w sumie znalazłam dziewczynę z Gdyni i ma termin na listopad i nawet blisko mieszka więc mam z kim i gadać i się spotkać. Ale i tak szkoda że mieszkacie tak daleko wszystkie porozrzucane po Polsce :ico_placzek:

Awatar użytkownika
edulita

07 cze 2009, 16:39

:ico_wstydzioch: juz ostatnio pisalam że chodze jakaś roztargniona to chyba jedna z moich przypadłości ciązowych :ico_haha_01: jeszcze we wrzesniu mam byc świadkowa na ślubie siostry 19 wrzesnia ciekawe jak ja bede wyglądala z kulą :ico_haha_01: i ciekawe w co ja się ubiore :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-06-07, 16:41 ]
z ostatniego wątu październikówek - udało nam się kilku spotkać ale dopiero jak dzieci skończyły rok czasu :-) było bardzo sympatycznie zobaczyć kogoś z kim się tyle przeklikało tak na zywo :-)

Awatar użytkownika
bigottka

07 cze 2009, 16:42

Na 100% coś sobie znajdziesz ładnego i stosownego do swojego brzusia kobietko ale będziesz ślicznie wyglądać jako świadkowa z brzusiem :ico_brawa_01: i nie zapomnij już teraz mówię abyś wkleiła zdjęcia z tamtego wesela siostry ale będę się przypominać i tak. A co do roztargnienia to nie jesteś jedyna ale jesteś szczególna powiem szczerze. Nie martw się w ciąży jest to dozwolone ;-)

[ Dodano: 2009-06-07, 16:44 ]
No to na pewno jest fajnie. Chyba że któraś z dziewczyn przyjedzie tutaj nad morze to zawsze można jeden dzień poświęcić i się spotkać. Fajnie byłoby gdyby się stało tak że większość na wakacje przyjechałaby tutaj.

Awatar użytkownika
edulita

07 cze 2009, 16:45

bigottka, - w poprzedniej ciązy bardziej liczyłam kazdy tydzień i odliczałam czas do porodu ale teraz absorbuje mnie moja kochana Niki i gdzies czasmi inne rzeczy umykaja

[ Dodano: 2009-06-07, 16:53 ]
no i koniec laby Nikolcia juz mnie wola :-) dobrze że dlugo nie spala bo później wieczorem byłby problem ze spaniem :-) do później

Awatar użytkownika
Sabcia

07 cze 2009, 17:19

Witam!!!!! ja własnie wrociłam ze sklepu i znalazłam przefantastyczny sklep z wozkami z odzieza ciazowa uffffff super poprostu - sklep jest dwupietrowy i chodzenie po nim zajeło mi około 2 godz ogladałam wszystko co sie dało rzeczy i ciuszki sa przefantastyczne juz mam nawet upatrzone pare rzeczy takze za jakies 10 dni bede juz kupowac :ico_brawa_01: - powiem wam dziewczynki ze jak byłam w pl w marcu to tez byłam w takim jednym z lepszych sklepow ale to co jest w polsce sie chowa nie ma porownania powaga - zobaczyłam w koncu moj wozek na zywo i jest przefantasyczny takze juz tez jestem zdecydowana własnie na ten :-D dobra juz wam nie nudze bo i tak nie jestem w stanie wam opisac tego co tam widziałam :ico_haha_02:
No właśnie to jest to Sabcia to już w ogóle wybyła
heheheheh a jak
co jej w Polsce było źle
w sumie to nie ale tak jakos wyszło

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 cze 2009, 17:26

Ja już się nie ucze od dwóch godzin bo zrobiłm sobie przerwe na obidek i odpoczynek po obiadku. Starsznie szybko się najdam, zjem troszke i już nie moge, chyba mi się żołądek skurczył albo już ma mniej miejsca :-D
Ale zaraz zbieramy się do kościółka a potem może na lody :ico_brawa_01: a co, jak niedziela to szalejemy :-D
Jutro ginek, aż nie moge się doczekać :-) zobaczymy cos pięknego jak co miesiąc :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-06-07, 17:27 ]
edulita, powiem ci że ja też staram się nie zwracać uwagi na suwaczki i jakoś dzięki temu czas mi szybciej leci :-D coś w tym jest!!

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

07 cze 2009, 17:34

Sabcia, jaki wozek>jaki?

Awatar użytkownika
edulita

07 cze 2009, 18:46

Sabcia, - moge się tylko domyslac moja kuzynka jak siedziała w Angli to mi takie cukierkowe dla malej kupowała i ze Szkocji znajoma mi zawsze przywoziła jak jechała do Polski - tamtejsze rzeczy są przeurocze a jakoscia nie do porównania z naszymi. Oj ile bym dała aby pojechac teraz do A ngli zrobic zakupy dla malej i dzidzi :-) nawet miałam zamiar leciec na wakacje do Angli do rodziny ale finansowo niewyrabiamy budowa i jeszcze ślub mojej siostry :-/ Jedno jest pewne ja bym choć popatrzec chciała na te cudeńka
magduś81, - a o której idziesz podglądać kruszynki bo ja to dopiero o 21 więc nie wiem czy dam rade zdac wam jutro relacje :ico_noniewiem: ale zgadzam się w 100% że to cudowny moment kiedy można sobie zajrzec do środka :ico_haha_01:

karpatka palce lizac oj chyba zaraz po niej śladu niebędzie :ico_oczko: ale mnie dziś wzieło :-)

Awatar użytkownika
bigottka

07 cze 2009, 19:03

zaraz po niej śladu niebędzie :ico_oczko:
mogłabyś mi wysłać chociaż troszeczkę bo ja w dalszym ciągu mam straszną ochotę na karpatkę.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”