A ten chlebek pełnoziarnisty to na wąską blachę czy na dużą?
Ja wszystkie te chlebki piekę w wąskiej.Jeśli chcesz to mogę ci podać dokładne wymiary .
wczoraj naoglądałam się programu jak mało jest chleba w chlebie i się przeraziłam, co my jemy
Aj nawet mi nie mów .Ja uwielbiam ten program ,,Wie co jem,, na TVN Style .Ale faktycznie czasem włos staje na głowie co my jemy.
dziś robiłam test ciążowy
mąż zaszalał, a ja już sobie wmówiłam, na szczęście nie miałam racji
hehe nieźle
No u nas żadne nie szaleje.My tylko raz od porodu bara bara .Masakra
Dla mnie może sex nie istnieć.
uważam, że sadzanie dziecka w tym wieku z podparciem jest niezbyt rozsądne.
No dla mnie również .A ostatnio rodzice byli u rodzinki na weekend i był tam chłopiec młodszy o miesiąc od mojej i oni go normalnie sadzali na kolanach czy łóżku i mama mi mówi że może przesadzam że nie pozwalam małej tak kłaść. A ja uważam że usiądzie wtedy gdy będzie na to gotowa i dojrzała.
wylizałam kieliszek kremiku adwokata
heheheh
ja się śmieję z Maćka, bo jak tylko czegoś dotnie, weźmie do łapki to automatycznie otwiera pyszczek w celu konsumpcji
Bo te maluszki chyba w ten sposób teraz świat poznają.
ostatnio mi smakuje do snu coś "chlapnąć"
tyle czasu w abstynencji tu ciąża tu karmienie
teraz sobie folguje
Ojjj ja to jak skończę karmić to idę na imprezę do znajomej . A na ta chwile to napiłabym się piwka z sokiem,Martini z sprite, Tequila z sola i cytrynką, Wściekłego psa albo kamikadze.Uwielbiam te rzeczy
mąż dziś wziął kanapkę do pracy z tym co wczoraj robiłam i kolega powiedział,że aż pachnie
Cieszy mnie to bardzo że wam smakuje.
A dziś to już mi się tak ta fryzurka nie podoba, wygląda jak kask
Co ty gadasz .Super wygladasz.
Maciek już taki duży a córcia super /