Najgorsze są początki bo to jednak maleństwo i "leje" się przez ręce. I często na początku wrzeszczy w kąpielino i widziałam jak bratowa kąpie swojego 2 -miesięcznego synka

Gratuluję 7. miesiąca

geheimnis, siostra się rzeczywiście popisała

a ja stawiam za skonczony 25tc![]()
![]()
![]()
No też mam taką nadzieję,ale z każdym dniem coraz mniejszą.Mój mąż też był ostatnio przeziębiony, z reszta nadal smarka jeszcze.Starał się za wszelką cenę mnie nie zarazić,spaliśmy osobno.No ale teraz po wyczynach mojej siostry to nie wiem czy dam radę się obronić przed zarazkami.geheimnis no siostra troche przesadzila
mam nadzieje ze nie rozwinie sie zadne chorobsko![]()
No i dostalam,3 sweterki-tuniki od siostry,Zuzia dostala pieluszki,butelke,grzechotke,gryzak,skarpetki,2 sukienki,2 pary spodenek i 3 pajacyki,no i rodzice dali nam polowe kaski na wozeczek
- no tuniki mi sie udaly,bo siostra urodzila dzidzie we wrzesniu i juz jej nie beda potrzebne,ja sobie je zostawie na czas tez po ciazy a ona chudzinka by sie w nich topilaNo to prezentów sporo dostałaś
Fajnie
- tak zrob,a potem grzecznie poloz sie do lozeczka i porzadnie wygrzej,to moze przepedzisz chorobsko.Trzymam za to kciuki. A aktimele dzialaja na ciebie?Moze jak bys pila przez 2 tygodnie po jednym,to troszke sie wzmocniszWieczorem powtorzę te wszystkie czynności.
- super,bardzosoe ciesze razem z wami i gratuluje zakupuA teraz w porównaniu do poprzedniego to będzie istny luksus
- tez sie ciesze,zwlaszcza,ze po remoncie to kieszonki puste mamyiw_rybka, fajnie ze rodzice ci pomoglino i za prezenty
- dobry zakupmy wczoraj kupilsmy frytkownice
- tak mi pisz,siostra tez mowi,ze jej sie to polaczenie szarego i pomaranczy podobaA mi się podoba
- kurcze,to lipa.Moj wczoraj wieczorem kichal,pociagal nosem i tez sie balam,wiec zaaplikowalam mu na noc kropelki do nosa,masc rozgrzewajaca i lyzke Bioaronu i poki co jakos sie trzyma.Ale musze koniecznie wykupic mu recepte na szczepionke Bronhovaxom i mu zaczac od dzis podawac.Nie poszedł do przedszkola, wybierzemy się do lekarza zdaje się.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Jimekalmiya i 1 gość