A własnie te które nie karmią lub dokarmiają jakim mleczkiem dokarmiacie? My mamy gerbera niby najlepsze ale chyba nie jednak a wczesniej miałam nan pro i też bez rewelacjii

Mi tak powiedziała lekarka że oznacza albo kolke albo alergie jakąs dlatego najpierw próba zmiany mleka a jak nie pomoże to nutramigen, kolke to on ma w sumie od początku. Daj małemu Lakcid przez dwa do trzech dni a jak kupki się nie zmienią i nie przestanie bolec brzuszek to idz do lekarza, każde dziecko jest inne trudno cos powiedziec a na cycu jest?A pisałąś o zielonych kupach, być może źle zrozumiałam, ale to oznacza kolkę? Może coś pomieszałam...
Całkiem normalnie nie stresuj sięA dziś 4 razy kupe robił, takie małe "pierdnięcia" w zasadzie, no ale znaczy , że coś nie tak, no nie?
Obolała po porodzie?Aga się nie meldowała , ale i smsa nie ma... Ciekawe co u niej.
JutroDziewczyny zdjęcia wklejać!!!!!!!!!!!
Skąd ja to znamA najlepszym jego zajęciem jest w dodoatku psucie podkładów do przewijania - jak tylko ściągam pieluchę do wymiany puszcza mi fontannęw efekcie całe ciuchy i wszystko dookoła jest do przebrania hehe
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość