hej Gabi, tobie szafa trzydrzwiowa to raczej nie grozi nawet jak byś ze 3 pączki rano jadła. Ja tak dziewczynami na paczki miałam ochotę , na śniadanko musiał być paczuś nic innego nie wchodziło w grę
Ja też od pączka dziś zaczęłam ,ale to tylko dlatego ,że w sklepiku szkolnym nic innego nie mieli a byłam w szkole na głodniaka i musiałam wyrównać poziom cukru bo mi niedobrze było
Oby po szpitalach nie musieć się tułać
też bym nie chciała ,Majeczką byłam chyba z 6 razy albo i więcej ,ale na rozwiązanie przynajmniej nie czekałam ,szybko mnie złapało i szybko poszło w szpitalu ,nawet mnie nie zdążyli dobrze przygotować ,wyczekałam do końca z bólami w domu
właśnie ciekawe co u eSKy dawno nie zaglądała może zapracowana jest
co do imienia Aleksandra to jest bardzo ladne i mojej siosty corka
a moja chrzesnica, ma tak na imie i dlatego ja bym tak nie dala
u mnie dzis sie zapowiada spokojny dzien
troszke posprzatam pojade na poczte i tyle
jutro moj starszak zaczynka polska sobotnia szkole
idzie do pierwszej klasy
ale zabardzo nie chce
bo mowi ze to nie fer ze inne dzieci maja dlugi weekend a on tylko niedziele
bedzie mial wolna
[ Dodano: 09-09-2011, 15:09 ]
a musze się pochwalić kolejnym zakupem w końcu upolowałam fotelik i to taki jaki mi się ostatnio bardzo spodobał mianowicie z osłonką na nóżki
[ Dodano: 09-09-2011, 15:11 ] Mad no to i na ten szósty a ja właśnie się zorientowałam że 19tc się skończył i od jutra 20 zaczynamy
[ Dodano: 09-09-2011, 15:20 ]
ale się wkurzyłam wylicytowałam na allegro ten fotelik i teraz chciałam zapłacić za niego weszłam na zakończone aukcje a tam zniknęła mi ta aukcja. weszłam na licytowane a tam mi pokazuje że aukcja kończy się za 23 godziny
i ja w końcu jestem zmachana jak hart po wyścigu ale przynajmniej zadowolona bo mam już wszystko załatwione byłam w skarbówce po zaświadczenia i złożyłam już wnioski o rodzinne i o stypendium później byłam na zakupach kupiłam kilka słodkich ciuszków ,chipsy paprykowe, bananka, jabłka i winogronka ,a propo pączków to ja też na początku miałam straszne ciągutki na nie ale się opanowałam bo Gabi dobrze to ujęła wiecie ta 3-drzwiowa szafa itd ,ale u nas w piekarni mają teraz pączki z jabłkiem i to jakieś katusze dla mnie zwłaszcza ze codziennie tam kupuje drożdżowy czy ciepłe bułeczki dla dzieci bo nie dosyć że paczki to jeszcze z jabłkiem na samą myśl mam ślinotok ,ale trzeba być twardym raz na tydzień starczy Kajafotelik świetny trzymam kciuki co byś jednak go kupiła chciałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam jak ja uwielbiam tą sklerozę