elibell
4000 - letni staruszek

30 cze 2011, 19:18

o mnie zgaga też męczy już od dawna i reni mam zawsze przy sobie, na wieczór najbardziej i nim zasnę muszę reni zjeść.

My nigdzie nie wyszłyśmy po południu siedzimy w domu i się bawimy, teraz mała bajki ogląda swoje, a ja myk na kompa póki jeszcze mogę bo niebawem się ukróci niestety.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 cze 2011, 20:36

Ale miałam zachciankę, no nie ma co :ico_haha_01: płatków z mlekiem mi się zachciało :ico_haha_01: Więc zjadłam miskę mleka i zbożowych płatków, z czekoladą niektóre :ico_oczko:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

30 cze 2011, 20:39

Ja dzis na kolacje bede jesc wlasnie platki kukurydzianke zwykle i platki owsiane

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 cze 2011, 20:49

Ja dzis na kolacje bede jesc wlasnie platki kukurydzianke zwykle i platki owsiane
smacznego :-)

Awatar użytkownika
inia1985

30 cze 2011, 21:05

kwiatunio, też słyszałam o tych kroplach sab simplex, może spróbujemy, bo z Wiką używaliśmy espumisanu, ale to niewiele dawało... kolki miała straszne przez 3 miesiące. podobno w Czechach można też kupić te krople. Oby choróbsko Cię nie dopadło :ico_sorki:

Kocura Bura, super, że wyniki w normie :ico_brawa_01:
że w 2 godzinie 39 tygodnia dokładnie:)
tak, to ja pytałam :ico_oczko: ciekawe jak będzie tym razem, ja Wikę urodziłam 2 dni po terminie

elibell, trzymam kciuki za przedszkole Elizki
chusteczki raczej Dada sensitiv bo są mokre i duze :ico_sorki: daja rade kupom
też tych używamy, wiele testowaliśmy, ale te nie tylko cenowo, ale i jakościowo są super :ico_sorki:

Pati85, szkoda, że Cię nie będzie przez jakiś czas. Szybko wracaj do nas :ico_sorki:

To widzę, że wszystkie jemy dziś mleczne kolacje :ico_oczko: ja zjadłam mannę :ico_oczko:

elibell
4000 - letni staruszek

30 cze 2011, 21:35

a ja na śniadanie płatki wcinałam, ale jak tak czytam to chyba zjem jeszcze na kolację mimo, że zjadłam niedawno troszkę po Elizie, bo kolacja jej nie wchodziła coś, no ale żelków się najadła wcześniej. Już ją spać położyłam, bo nie miałam natchnienia na zabawy a i ona jakaś marudna była. Przejrzałam moje dwie walizy zabawek dla maluszka, myślałam, że będzie coś czego nie warto trzymać, a jednak nic nie było, wszystko zostało, bo tam i kojec schowany i przewijak taki miękki, i 2 stojące zabawki grające, karuzelka i jakieś grzechotki, to szkoda wyrzucać bo się przyda. Pociesza mnie tylko fakt, że już po tej dzidzi wszystko będzie sżło na sprzedaż, już nie trzeba będzie zbierać ani ciuszków ani zabawek:) więc miejsca się w schowankach zrobi więcej pewno na inne rzeczy ahahah
elibell, trzymam kciuki za przedszkole Elizki
nie dziękuję by nie zapeszać, mam nadzieję, że jutro dogadam się z dziewczyną bo mąż powiedział, że ze mną nie pójdzie, bym ja zaczęła gadać z innymi ludźmi:)

Awatar użytkownika
inia1985

01 lip 2011, 07:52

Dzień dobry :ico_ciezarowka:

Stawiam za skończony 29 tc :ico_tort:

Pogoda u nas kiepska, ale nie pada póki co, a niby od poniedziałku miało się zacząć prawdziwe lato... z jednej strony dobrze, łatwiej ciążę przetrwać bez upałów :ico_sorki: Mąż dalej ma zapał na rower :ico_oczko:
Pociesza mnie tylko fakt, że już po tej dzidzi wszystko będzie sżło na sprzedaż, już nie trzeba będzie zbierać ani ciuszków ani zabawek:)
też się cieszę, że przekażę wszystko siostrze :ico_sorki:
mam nadzieję, że jutro dogadam się z dziewczyną bo mąż powiedział, że ze mną nie pójdzie
no to będziesz miała sprawdzian

elibell
4000 - letni staruszek

01 lip 2011, 08:06

Stawiam za skończony 29 tc :ico_tort:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super, kolejny tydzień mija dobrze

a no i ja się cieszę, że nie ma upałów, 2 dni mieliśmy takie straszne to myślałam, że nie wytrzymam i dziękuję za to, że nie ma takich więcej póki co:)
elibell napisał/a:
mam nadzieję, że jutro dogadam się z dziewczyną bo mąż powiedział, że ze mną nie pójdzie
no to będziesz miała sprawdzian
ta co chwile takie sprawdziany mam, tyle, że u mnie to od dnia zależy też, bywają dni że najprostrzych słów nie rozumiem hihihii

[ Dodano: 01-07-2011, 08:08 ]
aaaa a mój mąż też rower sobie kupił jakiś czas temu, ale używany to nie jest tak szkoda, że jednak nie jeździ, hahaha a co dzień słyszę że wstanie wcześnie i jedzie na wycieczkę:)
Ale u niego już tak jest jak pojedzie raz to tak tygodniami będzie jeździł, jak raz nie ruszy się z domu to tygodniami rower będzie stał w szopie:)

szkieletorek

01 lip 2011, 08:54

Witam i ja .
Wcinam płatki z mleczkiem i zaraz jedziemy z P na zakupy.
Pogoda szaro bura , choc na razie nie pada.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lip 2011, 09:22

Stawiam za skończony 29 tc
gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

U nas leje caly czas w doniczkach juz woda stoi.

A mój M. wczoraj mnie zaskoczył, prosił bym zeszła do samochodu i pomogła mu wziąź zakupy, przychodze a ten wariat pokupił ubranka, karuzele grajaca nad lózeczko, mate edukacyjna z pluszakami, grającą i kazdy pluszka jeszcze albo kwika, chrupie, grzechocze itd. koce antyalergiczne dla dzieci i cała masę rzeczy. Mówi że wszedł do sklepu dzieciecego z głupoty i nie mógł się powstrzymac i wyszedł z całym koszem. Widze ze chyba w końcu do niego dociera to że będzie ojcem.

I na wieczór kupił szampana piccolo brzoskwiniowego bo piekielnie go lubię.

Dzis się zbieram dość szybko, bo jadę do mamy psa pilnować, bo już stary dziadek z niego a cała rodzina na koncert Scorpions do Tarnowa wyjeżdza i nie chcą by był sam.

Nic zmykam coś zjeść, będe dziś do was zerkała. :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”