Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2009, 16:54

anusiek, udanych odwiedzinek u koleżanki :-)

iw_rybka, he he he, no na 20 to raczej nie :ico_wstydzioch: Co do tych palaczek, to niestety tak później jest, ze to dzieci są najbardziej pokrzywdzone :ico_olaboga: No i mają gorszy start :ico_noniewiem:
Ogromne brawa dla męża. Super, że jest w domku do środy i tak ładnie się Tobą opiekuje :ico_sorki:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2009, 19:22

witajcie :ico_brawa_01: ja dzis padam na ryjek. w nocy prawie nie spalam. 2 razy wstawanie na siusiu,cala zlana potem i ogolnie bezsennosc mnie meczy. pobudka o 6 rano bo dzis na badania jechalam. sniadanie dla facetow(ja na czczo-wiec dla odmiany glodna,choc zwykle rano nie jestem :ico_puknij: ). Mati byl ze mna,trzymal mnie za reke imowi-mamo nie boj sie,łoś jest przy tobie :ico_haha_01: (to jego ukochana przytulanka ktora targa wszedzie :ico_oczko: ). potem odwiedzlismy moja ciocie i wujka. to byc moze nasze ostatnie spotkanie-wujek ma raka :ico_placzek: dowiedzial sie nieco ponad mc temu a teraz juz wiadomo ze ma rozlegle przerzuty we wszystkich kosciach i nic sie nie da zrobic :ico_placzek: on jest chrzestnym Mateusza,wiec cieszy sie z jego wizyt,wogole lubi dzieci. zawsze odchodza ci najlepsi...
moja mam uprala mi ubranka ktore dostalam od kuzynki wiec mam co prasowac. ja w tym jestem straszna noga wiec mi to tydzien conajmniej zajmie :ico_noniewiem: zwlaszcza ze plecy bola strasznie i szybko sie mecze byle czym :ico_olaboga:
Shiva, ty faktycznie mlodziutko wygladasz,prawie jak nieletnia mama :ico_oczko:
iw_rybka, ty sie ciesz i oszczedzaj. uwazaj na siebie i Zuzie :ico_nienie:
co do palenia to ja tego tez nie moge zrozumiec. to jak trzymanie dziecka w komorze gazowej przez 9mcy :ico_zly: a wmawianie ze dziecko mimo to jest zdrowe to bzdura!! wieksze kolki,nerwowosc,problemy ze snem,alergie,astma i wiele innych chorobsk! to efekty samolubstwa durnych matek :ico_zly: :ico_zly:
ja sie chcialam za to pochwalic ze moj maz rzuca palenie! :ico_brawa_01: :ico_sorki: jak sie poznalismy to palil,potem rzucil ale od pol roku znow pali. a teraz postanowil dla mnie i dzidzi rzucic juz na dobre :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

19 lis 2009, 21:06

e he he, no na 20 to raczej nie
- wlasnie,ze tak :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Mati byl ze mna,trzymal mnie za reke imowi-mamo nie boj sie,łoś jest przy tobie :ico_haha_01: (to jego ukochana przytulanka ktora targa wszedzie :ico_oczko:
- slodziaczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a teraz postanowil dla mnie i dzidzi rzucic juz na dobre :-)
- super :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

19 lis 2009, 23:12

hej Dziewczyny:)
Shiva jeszcze w tym tygodniu..? :) czyli spieszy się córcia na świat :ico_haha_02: Trzymajcie się i przeczekajcie jeszcze troszkę :-D
Iw_rybka współczuje przejść, ale najważniejsze, że masz już to za sobą!!!
ja po wizytach u endokrynologa i ginekologa. z hormonami troszkę doktorka przedawkowała i teraz musiała mi zmniejszyć dawkę. u ginekologa ok. córcia waży jakieś 2700 i wierciła się tak, że ciężko było ją zmierzyć! szyjka zamknięta.

[ Dodano: 2009-11-19, 22:14 ]
za dwa tygodnie kolejna wizyta... skierowanie na ostatnie badania i zacznę robić ktg w szpitalu. na święta mam być z córcią w domku:) oby wszystko poszło dobrze i zgodnie z planem.

[ Dodano: 2009-11-19, 22:21 ]
ja w niedzielę jadę poznać 2- tygodniową córeczkę mojej dobrej koleżanki. musiałam poczekać z odwiedzinami przez tę moją infekcję oskrzeli. obawiam się tylko, że jak ją zobaczę to będzie mi tęskno do mojej małej... nie będę się mogła doczekać:)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 lis 2009, 00:21

oby wszystko poszło dobrze i zgodnie z planem.
- zazdroszcze tych wspolnych swiat ale zycze,zeby wszystko poszlo po wasze mysli :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2009, 09:36

meg, dobrze ze hormony skontrolowane i z corcia ok :ico_brawa_01:
na święta mam być z córcią w domku:) oby wszystko poszło dobrze i zgodnie z planem.
i tego rowniez ci zyczymy :ico_buziaczki_big: tez bym na swieta chciala byc z malutka w domu...
dziewczyny na KUPIĘ/SPRZEDAM wystawiłam kolczyki mojej koleżanki-rękodzieła. gdyby któraś była zainteresowana to zapraszam :ico_oczko:
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopic.php?t=7960
wspomnę tylko,że mam od nich małą prowizję-kombinuję na wszystkim żeby pare groszy uzbierać :ico_sorki:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

20 lis 2009, 11:15

ja sie chcialam za to pochwalic ze moj maz rzuca palenie! :ico_brawa_01: :ico_sorki: jak sie poznalismy to palil,potem rzucil ale od pol roku znow pali. a teraz postanowil dla mnie i dzidzi rzucic juz na dobre :-)
miejmy nadzieje ze mu sie uda ale tym razem na zawsze

Shiva, smiesznie bedzie jak przenosisz dzieciaczka, tak cie straszyli i uwazalas a teraz nie bedzie dzidzia chciala wyjsc :-D

ale dzisiaj dalam po spaniu, az w nocy ból brzucha mnie ubudzil bo pecherz mialam pelny, chyba tak spie co 2 dzien, wczoraj ie meczylam dziisja odespalam,

wpakowalam sobie torbe do szpitala bo niby skurczy nie mam ale co jakis czas galaretke :-D

kurcze jeszcze dzisiaj na glupia policje jade, a tak mi sie nie chce, jak mnie tam zdenerwuja to bede porod symulowac aby mnie wypuscili szybciej :ico_haha_01:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2009, 12:03

anetka607, a nie moglas odmowic ze wzgledu na stan zdrowia?
ja sie zaraz wybieram na spacer z Matim,skorzystamy z ladnej pogody :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 lis 2009, 12:56

witam :-)

u Was też taki słoneczny dzień dziś?
ja sie chcialam za to pochwalic ze moj maz rzuca palenie!
fajnie, mój też się zarzeka że rzuci :-) trzymam kciuki!
zawsze odchodza ci najlepsi...
też mam często takie wrażenie, bardzo mi przykro z powodu wujka :(
obawiam się tylko, że jak ją zobaczę to będzie mi tęskno do mojej małej... nie będę się mogła doczekać:)
ehh no może tak być, ja mam tą malutką mojej koleżanki ciągle przed oczyma, najchętniej bym ją wzięła sobie do domu :-)

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lis 2009, 13:26

shiva poczytałam sobie trochę o twoich przejściach z cukrzycą i pewnie nieźle cię to umęczyło :ico_placzek: Ja dietę mam od tygodnia,a glukometr od wczoraj.Palce pokłute jak cholera :ico_placzek: no i muszę poszukać innego chleba razowego bo po tym,który kupiłam mam cukier 147 :ico_szoking: pewnie dodali tak coś,może karmel dla poprawy koloru.Fejie masz,że już niebawem będziesz mogła jeść inaczej.Ja mam jeszcze sporo przed sobą.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”