leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2009, 15:49

iw_rybka, sliczny pokoik synusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no i brzuszek tez pierwsza klasa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-)
to może kup sobie jakąś kurteczkę żebyś nie podziębiła się, albo lepiej od męża pożycz, co?
nie bedzie tak zle, mam duzy szalik takze zaslania mi to co trzeba :ico_oczko:

ja bylam w sklepie
no a teraz powoli trzeba zbierac sie do szkoly
a ja najchetniej polozylabym sie spac :ico_haha_01: :ico_spanko: :ico_oczko:

lilo

28 wrz 2009, 16:48

iw_rybka, super pokoik i brzuszek też :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
wogole to mi sie wydaje,ze mam ten brzuch jakos nisko
U mnie też, nawet parę osób na to zwróciło uwagę ale to chyba przez to że dzidzia leży w poprzek - jak wciągnę brzuch to do pępka mam wklęsły a poniżej wałeczek w poprzek :ico_oczko: No i zdaje się że na razie tak sobie leży :ico_noniewiem:

Patrycja.le, trzymam kciuki za koleżankę :ico_sorki:

Ja się zastanawiam czy przedłużyć zwolnienie czy wrócić do pracy... A to już za tydzień się kończy :ico_szoking: Zleciało okropnie :ico_olaboga: Czuję się trochę lepiej, ale żeby dobrze to powiedzieć nie można...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2009, 17:45

dzieki dziewczyny za pochwale pokoju i brzusia :ico_sorki: :ico_sorki:

patrycja - juz po urlopie??Szybko zlecialo,no i widze,ze masz ambicje jeszcze 2 miesiace pracowac :ico_brawa_01: Ja z tym cisnieniem i wieczna sennoscia nie dalabym rady :ico_wstydzioch:

leona, ja mojej zimowki tez nie dopne,ale nie martwie sie,bo mam jeszcze stara kurtke,ktora mi tesciowa dala jak w ciazy bylam z Jedrulka i nawet modna znowu jest,wiec jak co to w niej pochodze albo rozpieta.Juz teraz mi ciagle goraco to pozniej tez dam rade :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lilo, moze jak nie czujesz sie za dobrze,i teraz jeszcze synek zle sie czuje to przedluz sobie to wolne :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2009, 17:54

poprasowalam zaleglosci, ale przyznaje, ze pominelam rzeczy meza, tego to dopiero jest duzo... jak mnie ladnie poprosi, to moze mu cos uprasuje, a najbardziej ucieszylabym sie, gdyby kazde z nas prasowalo swoje ciuchy :ico_sorki: po prasowaniu poczulam sie strasznie spiaca i postanowilam zdrzemnac sie z pol godzinki - zasnac mi sie nie udalo, ale lezalam sobie na wpol przytomna, dopoki maz nie zadzwonil i mnie nie wybudzil z letargu... ciemno sie robi, chmurzyska niebo przyslonily, najchetniej wrocilabym do lozka, ale od jutra zaczynaja sie sprawdziany i wypadaloby sie zaczac troche uczyc :ico_wstydzioch:
lilo, moze jak nie czujesz sie za dobrze,i teraz jeszcze synek zle sie czuje to przedluz sobie to wolne
moze lepiej dmuchac na zimne :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2009, 18:36

Helen, moj maz by sie na mnie pewnie obrazil gdybym mu nie wyprasowala,ale ja akurat to lubie,wiec spoko :ico_oczko:

A pogode masz taka jak u nas,mezus troszke w piecu przepalil,to cieplo sie zrobilo a na dworze pada deszcz i wieje :ico_zly:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2009, 18:50

ja mojej zimowki tez nie dopne,
ja zimowa przymierzalam to jeszcze mam troche luzu
na razie jesiennej nie dopinam :ico_noniewiem:
a na zimowa za wczesnie :ico_noniewiem:
Ja się zastanawiam czy przedłużyć zwolnienie czy wrócić do pracy... A to już za tydzień się kończy
a na ile mialas?? na miesiac?? szybko ten czas leci :ico_olaboga: :ico_oczko:

ja wrocilam ze szkoly, tzn mezu mnie przywiozl :ico_oczko:

u nas juz szarowka, na dodatek znowu zaczelo padac :ico_chory:
ale zimno nie jest no i przez to jeszcze nie grzeja w mieszkaniach

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2009, 20:26

ja na jesien dostalam plaszczyk polarkowy i poki co,tez sie mieszcze.Tescie chcieli zebym wziela rozmiar wiekszy ale po co,skoro to ladne,to sobie po ciazy w tym tez chce pochodzic :-D a w za duzym lipa :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2009, 21:41

ja tez nie bardzo wiem, w czym bede chodzic w zimie :ico_noniewiem: kurtki nie dopne... poszukam w piwnicy starszego plaszczyka, byl dosyc szeroki, ale i tak nie wiem, czy wystarczajaco... najwyzej bede chodzic w grubym swetrze i rozpietej kurtce :-) i chyba bede musiala sobie jakies wygodne kozaki kupic, bo mam waskie trzewiki, podczys ciazy raczej niewygodne
na razie problemu nie mam, jesienne kurtki pasuja, bo na ogol troche szersze rzeczy kupuje :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2009, 22:08

Helen, Ty szczuplau malo przybierasz na wadze,wiec problemu nie bedziesz miala,ja juz mam spory brzusio a boje sie myslec co bedzie potem :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 wrz 2009, 08:29

Dzień dobry
U nas od rana deszcz, ja na nogach od 5:30 więc jakaś taka przymulona jestem. Mam nadzieję że dzień szybko mi minie.
Co do kurtki na zimę to mam nadzieję że jakoś dam radę. Pocieszam się że nie musimy całej zimy chodzić :ico_ciezarowka: a przeważnie zima konkretna się zaczyna dopiero w styczniu, lutym, nie?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”