Mowie ze nie jedno termin mam na 5 listopada i bedzie dziewczynka... a ona ze chyba zle zdrozumiala Adasia

Leona no to tym bardziej mi cie szkoda my teraz dopadlismy do naszych seriali to wow

Tylko że pierw Lilcia miałam objawy .No nie ważne od kogo ważne by się skończyło tylko na katarku i obeszło bez leków bo ja ich staram się unikać jak ognia. Szczególnie u Lilusi .Do tej pory zawsze udawało nam się wyjść z choroby bez leków ,tylko domowe sposoby (no poza szpitalem ale to nerki siadły i gdy gorączka to daje paracetamol)mała od Ciebie pewnie złapała
U nas to śmiesznie wyszło .mala sie przekrecila
Ja w pierwszej ciąży usłyszałam od jednej z pacjentek w kolejce do dentysty że mam strasznie duży brzuch i że to chyba bliźniaki. Przytyłam 15 kh i wszyscy nie tylko rodzina mówili że mam malusi brzuszek.Nawet na porodówce jak się rozebrałam to mówiły że mam bardzo mały zgrabny.pani w przedszkolu bo sie mnie zapytała czy bede miec blizniaki![]()
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość