Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sty 2009, 16:43

http://tinypic.com/player.php?v=15g8en7&s=5

dziewczyny, tu Wam wklejam filmik z odglosami, jakie moj maly wydaje z siebie..
kocyk sam sobie naciagnal na twarz i w niczym mu on nie przeszkadzal ;-)

margarita83, wracajcie obie szybko do zdrowia!! (to rozkaz!!) :-)

co do brzuszka, to on mi zniknal praktycznie 2 tyg po porodzie... nie widze roznicy pomiedzy moim brzuchem teraz i przed ciaza

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sty 2009, 18:30

Berek :)

SHOO - NAWET NIE WIESZ JAK SIĘ CIESZĘ, ŻE ZNOWU Z NAMI JESTEŚ!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Zdjęcia superowe, rzeczywiście napracowałaś się... wcale się nie dziwię, że potrzebowałaś do tego całego weekendu :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: z marnych Katowic zrobić góry Sierra Nevada, eehhh... zdolniacha z Ciebie :ico_oczko:

a tak na serio - baaardzo tam pięknie, zazdroscimy pewnie wszystkie, co do jednej... no, a te pozdrowienia na sniegu - rozwalily mnie na lopatki, kochana jestes :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Hotel wyglada super ( z tego jednego zdjecia hotelowego), a z czajniczka się usmialam ;) Ale dali Wam w koncu ten czajnik do pokoju??

My wrocilismy juz zmiasta, kupilam 3 kartki, jedna dla tesciow, jedna dla mojej mamy i jedna dla mojego taty (bo rodzice sa po rozwodzie) i przymierzamy sie do odbicia tej dloni i stópki - bo zakupilismy tez farbke w tubce, wiec jesli sie uda, to zamiast szminka - zrobimy to farba... wstawie potem foty ;) aaa i na kartki nakleimy tez malutkie zdjecie Zuzi, ktore zrobil jej fotograf jeszcze w szpitalu...

MARGARITA - mam nadzieje, ze na kontroli Majeczki wszystko bedzie juz dobrze i zastrzyki znikna raz na zawsze z Waszego zycia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ja kupilam dzisiaj malej 2 nowe sloiczki (jeden jest z jagodami i jakimis owocami - ma fajny fioletowy kolorek), a drugi - puree warzywne z indykiem... (ma wstretny jasny kolor, jakby byly tam tylko ziemniaki i indyk...)

zobaczymy jak malej beda samkowaly nowe specyfiki... mala juz praktycznie nie kaszle - zakaslala dzisiaj 2 razy jakos rano, w nocy w ogole, no i teraz tez cisza... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: oby bylo juz po chorobie...

Aaaaaa, SHOO - obejrzalam filmik - Jasper jest cudowny... odgłosy nieziemskie... tez troche "grucha" jak golabek... no, a do tego - jest ogromnym przystojniakiem, naprawde - jest śliczniutkim chłopcem... aaaa, zwrocilam jeszcze uwage, ze ma smieszny ksztalt brwi - sa tak umiejscowione "pod skosem..." Kojarza mi sie z brwiami Michala Wisniewskiego - sorry za porownanie... :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Ale Jasper jest sliczniutki, taki delikatny, mniaaam... ;)

[ Dodano: 2009-01-20, 17:35 ]
PS. Mojego brzuszka po porodzie tez nie bylo w 2 tygodnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sty 2009, 20:27

shoo, Jaspi super grucha i dźwięki nieco nieziemskie :ico_oczko: ale faktycznie zgodzę sie z Gie, Jaspi jest śliczniutkim chłopcem :ico_brawa_01:

boshe jak ja wam zazdroszczę że nie macie już brzuszków ciążowych, mi niestety został i im dłużej od porodu tym bardziej jestem przekonana że zostanie ze mną na zawsze :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Ot to nasze Laurki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01
Obrazek :

no i buciki dzisiaj przyszły :-D :-D :-D
Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2009-01-20, 19:29 ]
Ale tu cisza dzisiaj :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sty 2009, 21:51

hehheee, chyba wszystkie poszly robic prezenty babciowe :-D :-D :-D

oto co dzisiaj nagralam, Zuzia najbardziej smieje sie, jak cos sie jej robi z zaskoczenia... moge do niej mowic cokolwiek, a ona i tak sie cieszy... wystarczy, ze jestem blisko, nie patrze sie na nia, a za chwile odrwacam sie niespodziewanie i wydaje jakies odglosy (moze byc nawet takie zachryple "bla bla bla", jak na filmiku ponizej, a ona jest zachwycona...) :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

http://tinypic.com/player.php?v=2jfc5qf&s=5

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja juz tez przygotowalam kartki - wklejam jedna z nich... oj, ciezko bylo z tym odbiciem dloni - mala ciagle zaciskala raczke w piąstkę, albo ruszala paluszkami, wiec wyglada tu, jakby miala jeszcze szósty palec, hhihii...

Obrazek

[ Dodano: 2009-01-20, 21:02 ]
MARGARITA - śliczne laurki, a buciki... mmm... kosmos... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-01-20, 21:04 ]
aaa, wczoraj pierwszy raz w zyciu udalo mi sie Zuzie przewinac i nakarmic na kompletnego spiocha!!!

wykapalam mala o 19:30, ona po kapieli zasnela, a jadla o 18:00, wiec chcialam jeszcze przed 22:00 dac jej butle, ale ona zasnela jak kamien... nie budzila sie jak ja wydawalam rozne odglosy, wiec wyjelam ja z lozeczka, siup na przewijak, a ona tylko smoka wyplula i ani drgnela.,.. ale to smiesznie wygladalo, tak nozki rozlozyla jak zabka, takie bezwiedne cialko... i potem wciagnela mi 150 ml mleczka, odbilo jej sie tez na spiocha... achh... dzisiaj znowu tak sporobuje ;)

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

20 sty 2009, 23:28

Witam i ja my dzisiaj kursowalismy bylismy u kolezanki ktora ma starsza corcie od hubcia o 2 tyg i kolezanka byla w szoku jak cobaczyla co hubert wyrabia bo jej mala jeszcze sama nie siedzi ona ma skonczone m i maly cala droge jechal siedzac w wozku bo inaczej nie chcial :ico_zly: i ogladal samochodzy bardzo to lubi bo w domu z okna oglada :) i po jakims czasie tak zasnal wiec to jest dobry sposob na jego usypianie na spacerze :) :ico_brawa_01: i nagralam nowe filmiki takze wiec prosze:)

1: jak synus robi pieska :)
http://pl.tinypic.com/player.php?v=eam5j5&s=5
gie trzymam kciuki za ta prace a Zus robi tak jak hubcio ale on tak robi jak ja schowam sie za lozeczko i go starsze :) no super filmik :)

shoo fajnie ze wypad sie udal zdjecia supeer i filmik tez no on grucha jak golabek :)) ale widac ze Jasperek jest mniejszy od huberta na tym filmiku taki fajniutki jest a moj juz taki wielki:(i zdecydowanie podobny do mamusi:) naprawde wygladasz mlodziej chyba niz ja a mam 21 lat chociaz tez kazy mniej mi daje :)oby oby chcialabym wygladac jak 40 majac 60 lat:)

[ Dodano: 2009-01-20, 22:34 ]
2 filmik :)

http://pl.tinypic.com/player.php?v=2h6akq8&s=5

3 filmik jak synus ladnie je na siedzaco:)

http://pl.tinypic.com/player.php?v=ibj9f7&s=5

:-D :-D :-D :-D :-D :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

21 sty 2009, 08:59

Witam.....

Ręce mi opadają.....
Wyniki krwi Emi,które mąż wczoraj odebrał na moje "niefachowe"oko...wyszły jeszcze gorzej.tzn majeszcze niższa hemogloginę niz poprzednio :ico_placzek:
Na domiar złego,mała znowu jest przeziębiona...w nocy nie spała...nosek zapchany,chyba gardło ja boli bo nie chciała nic jesć... :ico_olaboga:
Niech ta kurew... zima się juz skończy,bo normalnie nie wyrobię.Wiecznie ktoś chory...a potem jedno od drugiego łapie.
Ja tez czuję,że coś zaczyna mnie łamać... :ico_zly:

Shoo-widoki super...

Jak tu się cieszyć..... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-01-21, 08:00 ]
Aha stawiam :ico_tort: z okazji imienin :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sty 2009, 09:25

czesc lachony :-D

witam ja i moja poranna kawa (tym razem z cukierem, nie slodzikiem)

Jagna30 :ico_placzek: skonsultuj jeszcze te wyniki z fachowcami... biedna Emi, pewnie znowu dostanie mase tabletek :ico_placzek:

laurki sliczne, kazda, i Twoja, Gie i Twoja margarita... teraz zaluje, ze nie zrobilam swojej :ico_zly: przez to lenistwo kiedys pojde do piekla :ico_zly:

kamilka21, rzeczywiscie Jasperek w porownaniu do Huberta to taki mikrus i niewiele potrafi... chcialabym, zeby byl bardziej "ruchliwy", ale chyba bede musiala poczekac, bo poki co, to on najbardziej lubi lezec na plecach i gapic sie na mnie/chwytac zabawki... mam przeczucie, ze bedzie spokojnym chlopcem (oby :ico_sorki: )

wracajac do mojej czajnikowej historii, nie dostalismy czajnika (byly 3, ale inne pary z dziecmi je juz zwinely :ico_zly: ), zostal nam termos - dobrze, ze go wzielismy

brwi Jasperka.. hmm ma geste i rzeczywiscie takie skosne, gestosc ma po A. a skosnosc po ... hmm listonoszu ? :-D

a wlasnie dziewczyny, odnosnie kartek, tak mi sie nasunelo na mysl, ze moze chcialybyscie kartke z Gibraltaru?? jezeli ktoras jest chetna, to poprosze adres na PW :-)

pora nakarmic moja mala Wisnie :/

czemu Michal Wisniewski?? jak ja nie lubie tego goscia... awrrrrr :ico_zly:

[ Dodano: 2009-01-21, 08:27 ]
aha, Aga, :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: z okazji imienin!!

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

21 sty 2009, 09:42

shoo, dzięki :ico_sorki:
A co do kartki...ja jestem chętna ..a co :-D
Podam Ci adres na PW

[ Dodano: 2009-01-21, 08:45 ]
mam nadzieje,że nic nie pokręciłam i wiadomość doszła...

[ Dodano: 2009-01-21, 08:48 ]
Właśnie zarejestrowałam Emi do lekarza.....

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sty 2009, 10:09

Jagna30, adres doszedl ;-)

kurcze, nie moge otworzyc filmikow.. bo wczoraj A. cos przeinstalowal, wlaczyl i wylaczyl (mielismy wirusa).. i teraz nic nie dziala :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-01-21, 10:21 ]
juz zainstalowalam cos, dzieki czemu moge ogladac filmiki na tinypic :-D

Gie, hehehe, ja sie smialam razem z Zu z tego Twojego bleblania :-D
ale slodki ma smiech, w ogole jest przeslodka dziewczynka :ico_brawa_01:

kamilka21 :ico_szoking: Hubert nawet sie nie zachwial przy karmieniu... widac, ze juz siedzi stabilnie, normalnie tak szybko sie rozwija, ze to az nieprawdopodobne :-D

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

21 sty 2009, 11:56

kamilka21 :ico_szoking: Hubert nawet sie nie zachwial przy karmieniu... widac, ze juz siedzi stabilnie, normalnie tak szybko sie rozwija, ze to az nieprawdopodobne :-D
shoo masz racje rozwija sie szybko i tez jestem w malym :ico_szoking: bo myslalam ze jak bedzie mial jescze te 6 miesiecy ze bede mogla go wziazc na reke przytulic i na lezaco na raczkach dac mu mleczko a tu nic nie da rady a tak mi brakuje tych rzeczy ktore robil jak byl malutki ze usypial mi na raczkach ze karmilam go na rekach i zasypial przy karmieniu takie fajne to bylo ze zasypial mi na brzuchu a teraz to do zabawy tylko chce u mnie na brzuchu i przytula sie jak do spania ale nie zasnie :(nie wiedzialam ze moje dziecko tak szybko dojrzeje do pewnych rzeczy :ico_szoking: powiem ci ze boje sie co bedzie za miesiac moze bede musiala przywiazac go do lozeczka :( :ico_szoking: ja nie moge uznac mojego dziecka za spokojnego bo on to szogun wcielony wszystko dotyka wszystko lapie i wszytsko go interesuje on jest energiczny bardzo :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Jagna :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla ciebie mam nadzieje ze Emi bedzie zdrowa ze to tylko zabki jej wychodza :)

margarita jak majeczka lepiej mam nadzieje ze tak :)

[ Dodano: 2009-01-21, 11:05 ]
shoo doszla wiadomosc na priva ????? ode mnie :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”