Mówię szeptem cały czas bo ból jest nie do zniesienia.szkieletorekjak gardło??
Ojj tak i potem te zęby oblepione ale i tak to uwielbiam hehebezy uwielbiam takie z ciągnącym środkiem -smak dzieciństwa
Jakoś się to ułoży . Choć rozumiem zdenerwowanie bo sama też myślę jak to będzie z Lilcia i mimo że mieszkamy z rodzicami to ona jest mała i różnie może zareagować na brak mamy i taty.trochę jestem zdenerwowana i zmartwiona bo od wt będę miała kłopot z kim zostawić syna
Niby nie powinno się kąpieli brać w ciąży ale ja mam tylko wannę i obie ciąże kąpie się w niej i jakoś nic się nie stało.zastanawiam się, czy pomysł z kąpielą należy do udanych
No to ja jestem inna.Bo mnie brzuszek i powiększone piersi bardzo poprawiają samoocenę i atrakcyjność. Z Lilcią tez tak było.Teraz czuję się atrakcyjna tylko prócz baraszkowania ale to wina żylaków które mam na nodze całej i w kroczu .Do tego ból po seksie jest taki że wole rodzic więc nie ma mowy o seksie.W sprawie atrakcyjności to pokaż mi proszę chociaż jedną uważającą się za sexi pod koniec ciąży
Współczuję ale i tak ci zazdroszczę bo ja skurcze łydek mam codziennie , i niestety na jednym się nie kończy .Już się przyzwyczaił do nich choć boli okropnie.skurcz złapał mnie pierwszy raz w tej ciąży, jeszcze czuję ból w łydce
stawiam za donoszoną ciążę
Ja tak na dwa razy w to wierzę choć Lilcia akurat wyszło po długim spacerze i to akurat uważam że dobre jest bo i zdrowe i kondycja jakaś tam będzie .Dziewczyny wy na prawde wierzycie w to ze seks itp moga przyspieszyc porod??
Sperma może przyspieszyć poród z uwagi na to że zawiera prostaglandyny, która powoduje otwarcie szyjki. Podczas stosunku dochodzi do naturalnego masażu szyjki macicy a orgazm może wywołać skurcze, bo wydziela sie oksytocyna.Dziewczyny wy na prawde wierzycie w to ze seks itp moga przyspieszyc porod??
KTG ci robili tak wcześnie ?Bylam 2,5 godziny KTG dobre
nie ma sprawy
Moni za składnie podane informacje
i:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość