Witam i ja :)
oj, zaglądam późno, bo miałam kiepską nockę... najpierw długo oglądałam tv (do 24:00), wczesniej mala nakarmilam znowu na spiocha po 22:00 i zjadla 150 ml, wiec myslalam, ze znowu zacznie sie przebudzac i marudzic dopiero nad ranem, ok. 4:00-5:00, a ona się zorientowala, ze zasnela bez smoka w momencie, w którym ja polozylam się do lozka, czyli po 24:00 i od tamtej pory budzila sie chyba co 30 min, a ja tak do niej kursowalam...

więc nie naspalam się dzisiaj za bardzo, nie wiem czemu mala tak spala niespokojnie, bo juz nie kaszle... No i zrobila pobudke ok. 6:00, wzielam ja do siebie do lozka, bo mialam nadzieje, ze jeszcze przysnie, ale gdzie tam... mala gadala do siebie, drapala mnie po dekolcie i piersiach (ja jak zwykle na naguska

), wiec poprosilam Pana, zeby sie nia zajal, a ja znowu odsypialam-prawie do 10:30

Tyle, ze wstalam z takim bólem głowy, że...
No, teraz czuje sie juz troszke lepiej, ale nadal jestem niedokołysana...
SHOO - przepraszam za porównanie Jasperka do Wiśni, ale chodziło mi tylko o kształt brwi, nie gniewaj się...

ja tez nie lubie tego "artysty..."
Nie martw się, Kochana, Jaspi jest prześlicznym chłopcem... naprawdę, jestem w nim zakochana

Ja tez oczywiscie poprosze kartke z Gib, ale jak tak dalej pójdzie, to przez nas zbankrutujesz... ;) A może Ty chcesz kartkę z Polski???

Zaraz wysle Ci adres na PW :)
JAGNA - przykro mi z powodu wyników Emi, ale może jak skonsultujesz je z fachowcem, to okaze się, że wcale nie jest tak zle, jak Ci sie wydaje... oby tak bylo...
No i oczywiscie - najserdeczniejsze zyczenia z okazji imienin
MARGARITA - szkoda, ze Maja dostala jeszcze kilka zastrzykow dodatkowo, ale trzeba sie cieszyc, ze oskrzela ma juz czysciutkie i jesli te 4 zastrzyki maja jej pomoc w calkowitym wyzdrowieniu, to musicie to scierpiec... badzcie dzielne...
tez jestem ciekawa co tym razem wymyslila Twoja tesciowka - mam nadzieje, ze nic... a nawet jesli - nie okazuj jej slabosci, niech nie ma satysfakcji
IWONA H - laurki super, widac, ze sie napracowalas bardzo - zdolniacha z Ciebie :)
my teraz czekamy, bo do Pana ma przyjsc jakas dziewczyna na tatuaz, mala teraz spi, a przed 15:00 pojedziemy do tesciowej z kartka, a potem do mojej mamy...
kurde, co oni znowu powymyslalali na tej N-K... ciagle cos zmieniaja, nie moge sie przyzwyczaic, ze teraz pokazuja sie w powiadomieniach zdjecia... jakies to dla mnie malo czytelne...
[ Dodano: 2009-01-21, 13:17 ]
i jeszcze jeden, bo wczoraj nie udało mi sie wstawic...
http://tinypic.com/player.php?v=29c2qsi&s=5