no coz juz taka dola nas slomianych wdow... musimy czekac na naszych mezczyzn ale potem jakie efekty, a i im przydaje sie taka rozlaka hehe, oj przydaje sie...jak facet odpoczal troszke od seksu to pozniej lepiej sie sprawdza
ehe...wiecie co po porodzie jak T przyechal to ja juz chcialam go blagac o litosc hehe.. i wytzymalam tylko 3 tygodnie w pologu, na szczescie szybko sie bardzo zagoilma....a wrazenie bylo takie jkaby mnie za mocno zszyli hehehe
Czyli w sumie dobrze Cię zszyli My dzis wybywamy na działeczke ze znajomymi więc z seksiku nici Ale jak wróci o 14 z pracy to czemu by się na Niego nie rzucić
A no oczywiście, ze jak jest okazja to trzeba korzystać
Natashka a teraz pytanie troche z innej beczki bo o ile dobrze pamiętam to Ty chyba urodziłaś wcześniej Oskarka??? Czy coś to spowodowało czy po prostu tak wyszło??? No chyba, że pomyliłam Cię z kimś innym.
Kinia dobrze pamietasz, urodzilam Oskara w 35 tygodniu....i nic nie zapowiadalo ze tak sie stanie...nic kompletnie nic, no nie liczac czopu ktory mi wypadl na tydzien przed..ale lekarka w szpitalu nie badajac mnie stwierdzila ze to pewnie w czesciach wypada