Kasiu jeśli chodzi o wózek to wszystko zależy od tego gdzie mieszkasz, czy będziesz musiała np.wnosic go na pietro, czy często bedziesz jeździć samochodem itd. Bardzo dużo na ten temat piszą dziewczyny w starszej ciąży w temacie "wózki" na "9 miesięcy".
Ja Ci powiem że dużo oglądałam i czytałam ale i tak musiałabym chyba sama zaprojektowac jakiś wózek żeby spełniał wszystkie moje wymagania
Głównie zależało mi na wózku w którym spacerówka rozkłada się na płasko, o takim, który szybko i łatwo się składa oraz do którego można zamontować fotelik samochodowy, no i oczywiście patrzyłam na wygląd, kółka (prawdopodobnież najlepsze są z pompowanymi)itp. My mieszkamy w domku jednorodzinnym więc waga nie miała u mnie znaczenia. Ostatecznie kupiliśmy X-landera od koleżanki po bardzo okazyjnej cenie więc na wszelki wypadek wózków juz nie oglądam
Jeśli będziesz miała jeszcze jakieś pytania to wal śmiało. Po to tu jesteśmy żeby sobie pomagać I na pewno nas nie zanudzasz pytaniami
Aha, a ostatecznie to i tak wszystko wyjdzie w trakcie używania wózka, więc czy tak czy inaczej nigdy nie ma pewności że akurat ten będzie niezawodny.
[ Dodano: 2007-07-26, 10:34 ]
A imiona śliczne. Widzę że dla dziewczynki tez takie raczej wschodnie