Witam,
ja ostatnio też nie za bardzo się czuje, w piątek 2 razy wymiotowałam i to tak typowo, popękały mi od tego naczynka na buzi,ehhh pomału bledną, ale jakbyście widziały jak ja wyglądam... a dziś dla odmiany łęb mi chciało rozsadzić ... ale już lepiej
wylukałam dziś zarąbiste spodnie w orsey'u, no ale były za długie, normalnie to bym je wzięła, ale już sobie nie poganiam w szpileczkach jak do tej pory to sobie darowałam , ja narazie nie rozglądam się za ciążóweczkami, mam 2 pary spodni w których mi się dobrze chodzi, noi brzuszek niby jakiś tak mam, ale jeszcze nie na tyle spory abym musiała spodenki ciążowe kupowac, ale penie już niedługo
asika82, słoneczko trzymaj się, jestem pewna, że jeszcze spotkasz w swoim życiu faceta, który będzie na Was zasługiwał i będzie Was wart!! a ten.. aż brak słów, ciesz się maleństwem dbaj o siebie i rozpieszczaj się podwójnie, a co sama też możesz!!
pamiętaj jak coś to my tu zawsze jesteśmy
Joanna24, ja mam skierowania na toksoplazmę, mocz, krew i glukozę i narazie tyle, powiedział, że następnym razem będą kolejne ...
a co do wózków, ja miałam kiedyś misję z oglądaniem, a teraz tak szczerze nie bardzo mam czas noi samopoczucie też ostatnio nie pozwala mi na siedzenie przed kompem...
zmykam z mężusiem filmik oglądac, wypożyczyliśmy obie "Jasai Fasolę na Wakacjach", buziaki i miłego wieczorku papapa