ja ostatnio też nie za bardzo się czuje, w piątek 2 razy wymiotowałam i to tak typowo, popękały mi od tego naczynka na buzi,ehhh pomału bledną, ale jakbyście widziały jak ja wyglądam... a dziś dla odmiany łęb mi chciało rozsadzić ... ale już lepiej
wylukałam dziś zarąbiste spodnie w orsey'u, no ale były za długie, normalnie to bym je wzięła, ale już sobie nie poganiam w szpileczkach jak do tej pory to sobie darowałam

asika82, słoneczko trzymaj się, jestem pewna, że jeszcze spotkasz w swoim życiu faceta, który będzie na Was zasługiwał i będzie Was wart!! a ten.. aż brak słów, ciesz się maleństwem dbaj o siebie i rozpieszczaj się podwójnie, a co sama też możesz!!
pamiętaj jak coś to my tu zawsze jesteśmy

Joanna24, ja mam skierowania na toksoplazmę, mocz, krew i glukozę i narazie tyle, powiedział, że następnym razem będą kolejne ...
a co do wózków, ja miałam kiedyś misję z oglądaniem, a teraz tak szczerze nie bardzo mam czas noi samopoczucie też ostatnio nie pozwala mi na siedzenie przed kompem...
zmykam z mężusiem filmik oglądac, wypożyczyliśmy obie "Jasai Fasolę na Wakacjach", buziaki i miłego wieczorku papapa