wszystkiego najlepszego dla naszych Pobudkowych chłopców tych małych i tych dużych w dniu ich święta
kasiekk trzymam kciuki żeby zrobili to badanie i mamusie wypuscili , jestem z toba myslami i calym sercem
uciekam spać bo mnie tak głowa boli że szok nie pamiętam żeby mnie tak bolała
dziś byłam w pracy a potem w gościach a o 20 dopadł mnie ból
kuba dziś nie spał i padł po 20
a i wiadomośc z ostatniej chwili : kuba nie niesie obrączek chrzestnej wiecie kpina , napisała mi na naszej klasie wiadomośc że wie ze mamy wątpliwości , a ja jej odpisalam ze mam bo kuba jej nie zna i nie wiem czy się nie zawstycdzi księdza ,i też ich bo ich mało zna ,pamięta
a ta mi odpisuje zę mam rację że świadek będzie pewniejszy , bo kubus jest mały !!!
kur.... nie że chrzestnej nie rozpozna tylko że mały ale mi się chce klnąc, postanowiłam że jej odpisze ale pomyslałam po co że ja wyjdę na najgorszą a do niej i tak nie dotrze , widzi kubę 2 razy w roku i widocznie to jej wystarczy , i było by nawet spoko ale gdyby przed tak nie adała że ona chce mieć crześniaka i jaka ona będzie superrrrr
przepaszam
miłej noci
[ Dodano: 2008-09-30, 22:37 ]
czujecie na naszej klasie myślałam że to portal żeby odnaleść znajomych dawnych a nie rodziny tórej się na numer tel i mieszka teraz od nas 500 m , a do tesciów ma 200 m a my 700 metrów