Kamilka jakos sie nie umie przyzwyczaic ze to ty bo na starym forum mialas fotke a teraz nie masz hi hi ale z czasem sie przyzwyczaje, zaraz przyjedzie Arus ale go wytarmosze skarba znajac go to mnie znow ugryzie bo ma juz 5 zabkow
Ach Wy horrorowiczki hehe...
Ja to mam horror jak wchodzę ostatnio do mojej łazienki
A jutro planujemy wyskoczyć do kina na Testosteron.
Teraz kończę pracę nareszcie . Wystarczy jak na jeden dzień. Jutro będę się byczyć
Uciekam papapa. Wpadnę jutro wkleić może wreszcie jakiś avatarek. No i oczywiście postawić jakiegoś drinia z okazji mojej studniówki.
horror obejrzany he he...t marudzi ,ze mu gaci nie wypralam pierwszy raz...tak mu pralam przy okazji i prosze he he ...juz sie nauczyl...wsadzilam mu do szafy,ale znalazl w koncu hihi...
hej dziewczynki co do fryzurki to ok ale jakos tak ciemno na tej głowie ale pare myc i sie unormuje ale wszyscy zgodnie stwierdzili ze w blond lepiej ale kiedys całe zycie miałam naturalne ciemne i było dobrze ale chociasz odrostów nie bede miała
Powiem wam co mi sie wczoraj przydazyło przyjechalismy do znajomych no i zaczeli drinkowac jakos od poczatku miałam nerwy na alkohol i jak juz sobie podrinkowali mocniej to normalnie patrzac na nich co gadaja i jak wygladaja nerwy miałam nie samowite wogole mnie nie bawiło to
Czesc Kochane wpadlam tylko sie przywitac i zmykam dzis piekna pogoda poprostu super!!wytlamsilam Arusia wczoraj i bylo super bratowa znowu ciuszki nam przywiozla dla dzidzi takze jestem zadowolona KAMILKO kochana gratuluje 100 dnioweczki serdecznie Was pozdrawiamy