Witam sobotnio
Moja panienka wczoraj temp miała,a dzisiaj już nic

na razie na nic nie narzeka,zobaczymy co będzie jutro…
Wczoraj poszłam do lasku z sunią i nazbierałam sobie na obiadek 45 dag kurek i zrobiłam pyszny sosik do ziemniaczków

a dzisiaj placuszki ziemniaczane

Hania sobie jeszcze śpi od 13.15 i ciekawe o której się obudzi

bo rano zrobiła nam pobudkę już o 6.50
aniawlkp86, a nie pisalas czy rodzinke juz poinformowalas, powiedzialas mamie na urodzinach czy nie wytrzymalas?
A faktycznie zapomniałam,powiedziałam mamie przed jej urodzinami bo przypomniało jej się jak mówiłam coś o teście i spytała czy zrobiłam,to odp że tak i że wynik 2 kreski,pisałyśmy na gg i napisała że się cieszy

parę dni temu powiedziała tacie,ale nie wiem jaka reakcja była bo nie pytałam i powiedziałam kuzynce co jest Hani chrzestną,reszta w ogóle nic nie wie i nie wiem kiedy powiemy
A idziecie do szkoły rodzenia może?
Ja nie idę,w pierwszej ciąży nie chodziłam i teraz też nie zamierzam
Juz myslalam zeby na chorobowe isc ale moj lekarz nie daje tak bez powodu i kaze robic az do 30 tygodnia, paranoja jakas.
U nas też tak nie daje za szybko ale jak się dobrze zagada i poda konkretne powody to da bez problemu
NOWA, gratulacje, ania sie ucieszy ze wreszcie odpowiedzialas
No pewnie że się cieszę

witaj na majówkach i jeszcze raz gratuluję
Dwa lata temu jak koleżanka była w ciąży (poszła od razu na zwolnienie ale musiała) to z jednej strony szefowe gratulowały, a z drugiej pod nosem i do osób trzecich mówiły jak ona mogła bo tyle roboty.
dla mnie takie głupie obgadywanie, "jak ona mogła bo tyle roboty" przecież jak musi iść na zwolnienie to musi,to po co tak fałszywie gratulują
może kochana zrobisz suwaczek ciążowy?
watepny termin na 3 czerwc a ale skrycie mysle o maju
witaj i gratulacje
mam prosbe, podajcie jeszcze raz swoje terminy porodu do tej pierwszej strony
ja mam 5 maja
ale się rozpisałam